Realista24 írta:Nyomorékozásért imádok warnt adni, vadászok rá.
De ahogy írtuk, a különböző cifra jelzőkkel kicsit nagyvonalúbbak vagyunk, mint teletipp korában. De a túlzásokat senkitől sem szeretjük.
A tegnapi cifra jelzőknél megalázóbbat nem olvastam még madrid fórumon.
Engem az zavar, hogy most megy a duma, mikor az alany nincs itt. Ez így nem éppen fair. Plusz a spicliskedés nekem se szimpi.
Mert a madrid játékos itt van? Vagy mi megvédhetjük? Itt nem heheről van szó, a világ tele van az ilyenekkel, mindannyian mások vagyunk. Tök mind1 milyen azonosító néven aláz itt valaki. De amikor beírja, hogy vállalom az 1 hónapot, aztán kap 1 hónapot, akkor szerinted büntetésnek veszi? Nem fogunk megint ilyet olvasni pár hónap múlva? De.
De HA engem valamiért valaki megkérdezne, hogy mennyi legyen akkor a büntetése, azt mondanám, hogy 1 hónap. Mert a modik annyit adtak és ezt tiszteletben tartom. Nem a véglegesért megy itt a harc, nem kell belőle mártírt csinálni.
Hanem szánalmas volt ami ment egy madrid fórumon tegnap. És megint csak kevesebbet fogok feljönni és írni, mert ehhez nincs kedvem. És nem egyedül vagyok így. Ez nem szint.