Szerintem oda nem szeretne menni Isco sem, bár nem ismerem annyira, nem tudom mennyire pénzéhes. Én úgy érzem, hogy ide jönne szívesebben...Kerlon írta: Vagy a Citynek lesz.

HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. június 11., kedd 18:29
Szerintem oda nem szeretne menni Isco sem, bár nem ismerem annyira, nem tudom mennyire pénzéhes. Én úgy érzem, hogy ide jönne szívesebben...Kerlon írta: Vagy a Citynek lesz.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 11., kedd 18:21
Vagy a Citynek lesz.Remy írta:Akkor ebből Isco is lesz.Realista24 írta:A Málaga mégsem indulhat az Uefa kupában, maradt az egy éves eltiltás és a 300ezer eurós büntetés.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 11., kedd 18:00
Van azon,nekem is olyan van,csak lusta kitartani a betűt240ezer forintos telefonod van és nincs rajta ékezet? Dobd ki... :mrgreen: :mrgreen:
Hát ez érdekes...ilyenkor mi van?Belép helyette a következő helyezett?Realista24 írta:A Málaga mégsem indulhat az Uefa kupában, maradt az egy éves eltiltás és a 300ezer eurós büntetés.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 11., kedd 17:39
Akkor ebből Isco is lesz.Realista24 írta:A Málaga mégsem indulhat az Uefa kupában, maradt az egy éves eltiltás és a 300ezer eurós büntetés.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 11., kedd 17:39
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 11., kedd 17:33
240ezer forintos telefonod van és nincs rajta ékezet? Dobd ki...numberone1 írta:nem az ondora gondoltamDe tudnad, h milyen korulmenyes kulfolfdi iPhone-rol irni....de jogos bocsesz Geci
Én azt olvastam, hogy Hiddink lemondott.Anthony írta:Hiddink aláírt még 1 évre a Mahacskalával, nem lesz ő se PSG edző. Leonardo büntetését meg lehet, hogy súlyosbítani fogják nemhogy csökkenteni, szóval 20-án sem tudom hogyan leszünk közelebb Ancelottihoz.
Közben sajnos a Napoli visszautasította a szerintem nem rossz Chelsea ajánlatot Cavaniért: 40 milla + Torres (úgy látszik a pincérnek nem kell a honfitársa)
Remélem valahogy megveszik a kékek végül és nem nálunk köt ki, de egyelőre lehet nem baj, hogy a piacon maradt, mert ahogy elviszik Suareznek rögtön megemelkedik az ára.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 11., kedd 17:24
Én ezzel már rég tisztában vagyokaccel írta:sztem akkor kifogjuk fizetni a kivásárlási árát (ami 6 millió euró asszem), ha nem adnák nekünk ingyen carlot.
HozzászólásSzerző: accel » 2013. június 11., kedd 17:23
sztem akkor kifogjuk fizetni a kivásárlási árát (ami 6 millió euró asszem), ha nem adnák nekünk ingyen carlot.Anthony írta:Hiddink aláírt még 1 évre a Mahacskalával, nem lesz ő se PSG edző. Leonardo büntetését meg lehet, hogy súlyosbítani fogják nemhogy csökkenteni, szóval 20-án sem tudom hogyan leszünk közelebb Ancelottihoz.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 11., kedd 17:20
Kösz amúgyhehe írta:de jogos bocsesz Geci
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 11., kedd 17:19
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. június 11., kedd 17:14
mindjárt megsajnállakkulfolfdi iPhone-rol irni
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 11., kedd 17:12
modera pls!de jogos bocsesz Geci
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 11., kedd 17:05
nem az ondora gondoltam___Samy___ írta:geci altal belinkelt![]()
![]()
legalább nagy betűvel írd már, ha nincs ékezet
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 11., kedd 17:00
Hát én ebben annyira nem vagyok biztos,előállhat olyan helyzet hogy Benzemaval képzelik el,és mögé hoznak valakit nem túl drágán,aki nem top csatár.Szinte minden csatáropció kiesik,vagy már kiesett. Egyedül Suarez maradt a piacon,aki elvágyódik Angliából,rengeteg kritikát kap,bántják a családját,nem akar ott maradni. Nem lenne vészes az összeg,vagy hogy úgy fogalmazzak: nem kerülne 50-60 millióba. Viszont gyors,technikás,agresszívan letámad ha kell,nagy teherbírású játékos. Szerintem ő fog érkezni Higuaín helyére.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 11., kedd 16:57
geci altal belinkelt
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 11., kedd 16:48
Hat nem tudom, ha megnezed geci altal belinkelt nyilatkozatot akkor lathatod, hogy van kis ellentmondas benne. Perez panaszkodik amiatt, h mindenki aron alul akar tolunk venni tolunk meg a csillagos eget is elkernek. Aztan ott van 85-rt Bale. Csodalkozik, h ez tortenik velunk.Galacticos írta:
ez a perez interjú meg nagyon adja.legjobb elnök.
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. június 11., kedd 16:40
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. június 11., kedd 16:29
Idén se kussoltak...pedig sok vizet nem zavartak az egymás elleni meccseinken.Remélem odaunk nekik jövőre a pályán aztán elkussolnak Xavitól kezdve Iniestáig az összes... Nem tudom mit hisznek ezek...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 11., kedd 16:24
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. június 11., kedd 16:11
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem