Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
ezek után nagy nyomorékok lennénk ha nem hoznánk suarezt... ide akar jönni. pool már vett is a helyére egy Aspas-t. kell és kész. benzema nem mehet egyedül neki a szezonnak.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Géci írta:Közbe Suarez erősen nyalizik...
mert, hogy ki ne akarna 1 olyan csapatban játszani stb stb![]()
Vidal
Én nagyon várom ezt a mészárost

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Közbe Suarez erősen nyalizik
...
Lenyilatkozta, hogy rosszuk érzi magát Angliában és, hogy váltani szeretne és hozzá tette, hogy szivesen menne a Real Madridba, mert, hogy ki ne akarna 1 olyan csapatban játszani stb stb
Link.: http://www.goal.com/en-us/news/69/trans ... ID=HP_BN_2

Lenyilatkozta, hogy rosszuk érzi magát Angliában és, hogy váltani szeretne és hozzá tette, hogy szivesen menne a Real Madridba, mert, hogy ki ne akarna 1 olyan csapatban játszani stb stb

Link.: http://www.goal.com/en-us/news/69/trans ... ID=HP_BN_2
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Rayo nem kapott uefa licencet az a gebasz.Hogy miért,arról nem szól a fáma.Ez azt jelenti, hogy a Rayo szerepelhet az EL-ben? :D Gondolom újoncok. Érdekes lesz a Sociedad BL szereplése mellett ez is...
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 6814_n.jpg
csóri Casemiro meg se jött igazán még a nagyokhoz, de már nem számoltok vele...
csóri Casemiro meg se jött igazán még a nagyokhoz, de már nem számoltok vele...

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
aztán mit csinálnál vele?Los Blancos írta:Nekem viszont kell!City kijelentette, hogy nekik nem kell Isco

"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
Már elég régóta nem tűrik a rabszolga tartást...Los Blancos írta:Nekem viszont kell!City kijelentette, hogy nekik nem kell Isco

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Los Blancos
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: RMCF
Nekem viszont kell!City kijelentette, hogy nekik nem kell Isco

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
City kijelentette, hogy nekik nem kell Isco

ja igen el is felejtettem hogy a szaros ATMA BL induló lettKerlon írta:Mivel a kupát egy BL induló nyerte ezért az aktuális 7. helyezett indulhat helyette az EL-ben, aki a Betis. Így a 8. is indulhat, akik a Rayo, de gebasz van Remy forrásai szerint, ezért a 9. (BBeno írta:miért a rayo? betis van utánuk. vagy lemaradtam valamiről??) Sevilla indulhat a kisebb európai kupáért...
comprende?

Mivel a kupát egy BL induló nyerte ezért az aktuális 7. helyezett indulhat helyette az EL-ben, aki a Betis. Így a 8. is indulhat, aki a Rayo, de gebasz van Remy forrásai szerint, ezért a 9. (BBeno írta:miért a rayo? betis van utánuk. vagy lemaradtam valamiről?

K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Rayonál is van valami baki, így a Sevilla megy helyettük.Kerlon írta:
Ez azt jelenti, hogy a Rayo szerepelhet az EL-ben?Gondolom újoncok. Érdekes lesz a Sociedad BL szereplése mellett ez is...
A Sociedad meg először jusson be a főtáblára, aztán lássuk azt a szereplést

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
miért a rayo? betis van utánuk. vagy lemaradtam valamiről?
Megy Pellegrinivel...RaúlRealMadrid írta:Szerintem oda nem szeretne menni Isco sem, bár nem ismerem annyira, nem tudom mennyire pénzéhes. Én úgy érzem, hogy ide jönne szívesebben...Kerlon írta: Vagy a Citynek lesz.
Ez azt jelenti, hogy a Rayo szerepelhet az EL-ben?Realista24 írta:A Málaga mégsem indulhat az Uefa kupában, maradt az egy éves eltiltás és a 300ezer eurós büntetés.

K
K
- RaúlRealMadrid
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC
Szerintem oda nem szeretne menni Isco sem, bár nem ismerem annyira, nem tudom mennyire pénzéhes. Én úgy érzem, hogy ide jönne szívesebben...Kerlon írta: Vagy a Citynek lesz.

Vagy a Citynek lesz.Remy írta:Akkor ebből Isco is lesz.Realista24 írta:A Málaga mégsem indulhat az Uefa kupában, maradt az egy éves eltiltás és a 300ezer eurós büntetés.
K
K
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Van azon,nekem is olyan van,csak lusta kitartani a betűt240ezer forintos telefonod van és nincs rajta ékezet? Dobd ki... :mrgreen: :mrgreen:

Hát ez érdekes...ilyenkor mi van?Belép helyette a következő helyezett?Realista24 írta:A Málaga mégsem indulhat az Uefa kupában, maradt az egy éves eltiltás és a 300ezer eurós büntetés.
LEGIO PATRIA NOSTRA

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Akkor ebből Isco is lesz.Realista24 írta:A Málaga mégsem indulhat az Uefa kupában, maradt az egy éves eltiltás és a 300ezer eurós büntetés.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A Málaga mégsem indulhat az Uefa kupában, maradt az egy éves eltiltás és a 300ezer eurós büntetés.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
240ezer forintos telefonod van és nincs rajta ékezet? Dobd ki...numberone1 írta:nem az ondora gondoltamDe tudnad, h milyen korulmenyes kulfolfdi iPhone-rol irni....de jogos bocsesz Geci

Én azt olvastam, hogy Hiddink lemondott.Anthony írta:Hiddink aláírt még 1 évre a Mahacskalával, nem lesz ő se PSG edző. Leonardo büntetését meg lehet, hogy súlyosbítani fogják nemhogy csökkenteni, szóval 20-án sem tudom hogyan leszünk közelebb Ancelottihoz.
Közben sajnos a Napoli visszautasította a szerintem nem rossz Chelsea ajánlatot Cavaniért: 40 milla + Torres (úgy látszik a pincérnek nem kell a honfitársa)
Remélem valahogy megveszik a kékek végül és nem nálunk köt ki, de egyelőre lehet nem baj, hogy a piacon maradt, mert ahogy elviszik Suareznek rögtön megemelkedik az ára.

K
K