OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Különösebben nem érdekel, hogy miért írtad amit. Nem a véleményemre voltál kíváncsi, hanem, hogy ki lesz-e rakva. Az első sorral igazolod ezt a tényt.
Ha ez megnyugtat, már neked is pihenned kellett volna a régi szabályok szerint, meg még sok embernek, és mégsem.
Kapott egy hónapot, boldog karit.
Ha ez megnyugtat, már neked is pihenned kellett volna a régi szabályok szerint, meg még sok embernek, és mégsem.
Kapott egy hónapot, boldog karit.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Ez nem spicli kérdés,csak más kb 2 éve nem tudna még az oldalra se belépni ha ugyanazt csinálná mint Ő.Realista24 írta:miro, ez neked fog szólni.
Bármennyire is furcsa, nem vagyunk 24/7-ben online. Beírod a topicba, hogy meddig engedjük, privát üzenetet írsz, stb.
1. utálom a spicliket.
2. tesszük a dolgunkat, ne aggódjál. Lehet nem azonnal, de tesszük.
Engem irritált már nagyon,de ennek itt is hangot adtam,nem csak pübe.
Neked azért írtam mert néha szoktunk ott dumálni,és kíváncsi voltam a véleményedre,de bocs.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
miro, ez neked fog szólni.
Bármennyire is furcsa, nem vagyunk 24/7-ben online. Beírod a topicba, hogy meddig engedjük, privát üzenetet írsz, stb.
1. utálom a spicliket.
1. utálom a spicliket.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Látszik, hogy nem voltam gépnél, de most átnézem ki megy hehe után.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
+1zalkrisz írta:Nem a beszürkülésről van szó. Sőt... Én is örülök, hogy mindenkinek van stílusa és abból nem enged a másik nyomására. De az, hogy valami vicces vagy erőltetett az számomra nagy különbség. De pont ez az, hogy mindenkinek legyen stílusa, ne másról beszéljen, hanem magáról, az ő véleményét hangoztassa.
Csak így hirtelen eszembe jutnak a sorozatok, amikor van egy vezető, az elmondja a frankót és a többi 100 meg bólogat, nem mondja el a saját véleményét. Miért nem? Miért kell menni valaki után? Miért mindig arról az egyről kell beszélni?? Ez a beszürkülés, mikor olvassa az ember a fórumot és csak annyit lát egy hehe vagy RMFC hsz után, hogy plusz 1, plusz 1.. vagy épp nem. Nagyon sokszor van ez így.
Remélem így érthetőbb és senkit nem akartam megbántani, meg csak személyes vélemény, nem kell egyet érteni vele

Nem illik.
Ez így teljesen más mondanivaló, de amúgy én nem is azt írtam, hogy menni kell utánuk. Persze olyan is van, hogy tényleg egyezik a véleménye valakiknek...
5. utálom a popcorn zabálót
5. utálom a popcorn zabálót

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Nem a beszürkülésről van szó. Sőt... Én is örülök, hogy mindenkinek van stílusa és abból nem enged a másik nyomására. De az, hogy valami vicces vagy erőltetett az számomra nagy különbség. De pont ez az, hogy mindenkinek legyen stílusa, ne másról beszéljen, hanem magáról, az ő véleményét hangoztassa.
Csak így hirtelen eszembe jutnak a sorozatok, amikor van egy vezető, az elmondja a frankót és a többi 100 meg bólogat, nem mondja el a saját véleményét. Miért nem? Miért kell menni valaki után? Miért mindig arról az egyről kell beszélni?? Ez a beszürkülés, mikor olvassa az ember a fórumot és csak annyit lát egy hehe vagy RMFC hsz után, hogy plusz 1, plusz 1.. vagy épp nem. Nagyon sokszor van ez így.
Remélem így érthetőbb és senkit nem akartam megbántani, meg csak személyes vélemény, nem kell egyet érteni vele

Egy kis show sosem árt.
Zajlik az élet, na!

Zajlik az élet, na!

1. rühellem, ha patozik
2. rühellem, ha valaki minden nap leírja a kezdő csapatát
3. rühellem, ha még leírja a taktikát is mellé minden nap
4. legjobban rühelem, ha eredeti gondolat nélkül valaki lapátol valami mellett
Sajnálom, hogy te nem tudod elfogadni a másik gondolkodás módját, de itt nem hehe-t védtem, hanem azokat, akik nem szürkülnek bele a tömegbe. Akár úgy, mint ő, akár nem.
2. rühellem, ha valaki minden nap leírja a kezdő csapatát
3. rühellem, ha még leírja a taktikát is mellé minden nap
4. legjobban rühelem, ha eredeti gondolat nélkül valaki lapátol valami mellett
Sajnálom, hogy te nem tudod elfogadni a másik gondolkodás módját, de itt nem hehe-t védtem, hanem azokat, akik nem szürkülnek bele a tömegbe. Akár úgy, mint ő, akár nem.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Mindenki más. Te sem vagy tökéletes, meg Én se. Neki néha kell ez ak is pihi, aztán minden megy továbbzalkrisz írta:Na erről beszélek, ha nem írja oda a másik 56x egy nap, hogy igazam volt, naugyehogymegmondtam, meg nem patozik és szerencsétlenargentínozik, akkor már unalmas.. nekem ez az unalmas és szánalmas kategória, de mindegy, lehet én vagyok "más".Kerlon írta: az unalmas véleményükkel

- Sunsky
Na erről beszélek, ha nem írja oda a másik 56x egy nap, hogy igazam volt, naugyehogymegmondtam, meg nem patozik és szerencsétlenargentínozik, akkor már unalmas.. nekem ez az unalmas és szánalmas kategória, de mindegy, lehet én vagyok "más".Kerlon írta: az unalmas véleményükkel
na pasztmek, ezt megkaptuk
figyelj, ilyen emberek nélkül egy rakat zombie lakná a világot az unalmas véleményükkel, amúgy meg van szeme a focihoz is, nem egy sík idióta, aki csak veri a nyálát

figyelj, ilyen emberek nélkül egy rakat zombie lakná a világot az unalmas véleményükkel, amúgy meg van szeme a focihoz is, nem egy sík idióta, aki csak veri a nyálát
K
K
- Sunsky
Pont ezért vetíti magából a média a szennyet, mert erre van igény. Itt is kitiltják, de ti még beszéltek róla oldalakat. Vannak normális fórumozók, akik normális stílusban leírják a véleményüket, őket nem jegyzitek meg, de az ilyeneket igen.. gratulálok én is sokaknak. És pont ezért csinálja, mert ezzel hergeli a népet, erről lehet beszélni.. már aki beszél róla, tisztelet a kivételnek persze. Nem számít, hogy ők ezzel akarnak kitűnni..
hehe írta:Géci írta:Hát én még olyan 3-4 éve vagyok veletek, és én is ismerem már mind a kettőt. Az ilyen kirohansát viszont büntetni kell, legyen az akárki. Tisztában volt Ő azzal, hogy meg fogja kapni érte a büntit. Mikor verték a brazilok a spanyolokat, akkor is ugyan igy leirta, hogy leszarja az egyhónapot, de Ő akkor is kiéli most magát. Ő ilyen. Tudta mivel jár ez. Nem kell ezt túldramatizálni...Kerlon írta:2006 óta ilyen, akkor reggeltem a szülinapom után még a 'distán, akkor még valami sötétkék színű valami volt az oldal, de már akkor is ilyen volt... fiatalabban engem is felhúzott, de ma már csak röhögök rajta.
A másik RMCF volt, akinek megint megvoltak/vannak a különcségei. Mondjuk ő normális... Vele az a legszebb emlék a fórumról, mikor az egész fórummal ellentétes véleményen volt, kitiltották, aztán valaki beírta, hogy: mint mikor felhajtanak szembe forgalommal az autópályára.
nekem megér egy hosszabb pihit, hogy gyerekesen kiélvezzem az alázást.
itt annak a kitiltásának a hozzászólása

K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Hát én még olyan 3-4 éve vagyok veletek, és én is ismerem már mind a kettőt. Az ilyen kirohansát viszont büntetni kell, legyen az akárki. Tisztában volt Ő azzal, hogy meg fogja kapni érte a büntit. Mikor verték a brazilok a spanyolokat, akkor is ugyan igy leirta, hogy leszarja az egyhónapot, de Ő akkor is kiéli most magát. Ő ilyen. Tudta mivel jár ez. Nem kell ezt túldramatizálni...Kerlon írta:2006 óta ilyen, akkor reggeltem a szülinapom után még a 'distán, akkor még valami sötétkék színű valami volt az oldal, de már akkor is ilyen volt... fiatalabban engem is felhúzott, de ma már csak röhögök rajta.
A másik RMCF volt, akinek megint megvoltak/vannak a különcségei. Mondjuk ő normális... Vele az a legszebb emlék a fórumról, mikor az egész fórummal ellentétes véleményen volt, kitiltották, aztán valaki beírta, hogy: mint mikor felhajtanak szembe forgalommal az autópályára.

- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
+1.Géci írta:Szeretem olvasni amikor értelmes leír dolgokat, vagy a maga stílusában. Amikor viszont felveszi ezt a gyökkettő stílust elvileg szeretett csapatával szemben, az szerintem nem vicces maximum egy alkalommal valami finomabb módon. Nem ùgy, hogy minden hsz-be produkálja magát. Ugyan ezt csinálta amikor a brazilok verték a spanyolokat a konf kupa döntőjében. Akkor is ennyit kapottKerlon írta:lehet velem a baj, de én szakadok ezen... az ilyenre nem tudok úgy ráfeszülni, mint huni...meg úgy is unalmas volt már a karácsony utáni helyzet
Ezt már túljátszotta.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

2006 óta ilyen, akkor reggeltem a szülinapom után még a 'distán, akkor még valami sötétkék színű valami volt az oldal, de már akkor is ilyen volt... fiatalabban engem is felhúzott, de ma már csak röhögök rajta.

K
K