geci altal belinkelt

legalább nagy betűvel írd már, ha nincs ékezet

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 11., kedd 16:57
geci altal belinkelt
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 11., kedd 16:48
Hat nem tudom, ha megnezed geci altal belinkelt nyilatkozatot akkor lathatod, hogy van kis ellentmondas benne. Perez panaszkodik amiatt, h mindenki aron alul akar tolunk venni tolunk meg a csillagos eget is elkernek. Aztan ott van 85-rt Bale. Csodalkozik, h ez tortenik velunk.Galacticos írta:
ez a perez interjú meg nagyon adja.legjobb elnök.
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. június 11., kedd 16:40
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. június 11., kedd 16:29
Idén se kussoltak...pedig sok vizet nem zavartak az egymás elleni meccseinken.Remélem odaunk nekik jövőre a pályán aztán elkussolnak Xavitól kezdve Iniestáig az összes... Nem tudom mit hisznek ezek...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 11., kedd 16:24
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. június 11., kedd 16:11
HozzászólásSzerző: NathanBarley » 2013. június 11., kedd 16:09
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 11., kedd 16:04
suarezre gondol.Géci írta:Felvilágosítanál!?El Unico írta:Na,úgy látszik meg van a csatárunk
ja csak az? azokat olvastam. akkor most ezzel szerinte pereznél a pont.portillo írta:Csak a szokásos szájtépés.Galacticos írta:egyébként mit nyilatkoztak azok a jómadarak?
Mou rosszat tett az egész spanyol futballnak, stb...
ha kiakarták fizetni. perez helyében azonnal indulnék barcelónába thiagoért. levágám nekik a 18milliós csekket az asztalra, thiagonak ajánlanék egy fasza is fizetést meggyőzném hogy itt alapember lehet. nagyot néznének. hazafele meg odahívnék minden riportert a bajarasra és mondanám hogy: "én jó kapcsolatot akartam, de ti bepróbálkoztatok varannál... üdvüzöljék a klub legújabb játékosát Thiago Alcantarat".Remélem kicsit odaszab nekik, főleg, ha igaz, hogy a szent katalánok ki akarták fizetni Varane kivásárlási árát.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. június 11., kedd 16:03
Szinte minden csatáropció kiesik,vagy már kiesett. Egyedül Suarez maradt a piacon,aki elvágyódik Angliából,rengeteg kritikát kap,bántják a családját,nem akar ott maradni. Nem lenne vészes az összeg,vagy hogy úgy fogalmazzak: nem kerülne 50-60 millióba. Viszont gyors,technikás,agresszívan letámad ha kell,nagy teherbírású játékos. Szerintem ő fog érkezni Higuaín helyére.Felvilágosítanál!?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 11., kedd 15:59
Akkor Mourinho kezében volt a gyeplő, ez nyilvánvaló volt számomra. Ő nyilatkozott, vagy éppen nem nyilatkozott, háborúzott, kedveskedett, stb. Most újra Pérezre vár ez a szerep, és lám milyen jól csinálja.de komolyan most kell felvenni a kesztyűt?mikor mou alatt boldog boldogtalan ócsárolta a csapatot miért nem állt ki letolt gatyával hogy basszátok meg mivagyunk a legjobbak?ez már szerintem így késő, persze most is szép hogy megvédi a klubot.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 11., kedd 15:58
Felvilágosítanál!?El Unico írta:Na,úgy látszik meg van a csatárunk
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. június 11., kedd 15:56
Nagyon adom,nekem is feltűnt,hogy mostanában állandóan az ő nyilatkozatát,válaszait olvasgatom mindenhol. Amíg meg Mourinho itt volt,addig csöndben volt. Érdekes... Talán ha akkor is ennyit beszélt volna,amikor Mourinho itt volt,jobban mentek volna az öltöző környékén a dolgok...imádom perezt, nagyon nagy elnök.
de komolyan most kell felvenni a kesztyűt?mikor mou alatt boldog boldogtalan ócsárolta a csapatot miért nem állt ki letolt gatyával hogy basszátok meg mivagyunk a legjobbak?ez már szerintem így késő, persze most is szép hogy megvédi a klubot.
HozzászólásSzerző: portillo » 2013. június 11., kedd 15:54
Csak a szokásos szájtépés.Galacticos írta:egyébként mit nyilatkoztak azok a jómadarak?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 11., kedd 15:52
HozzászólásSzerző: BH710 » 2013. június 11., kedd 15:42
Galacticos írta:én az ilyen 10meccses eltiltásoktól nem félek annyira.
ha jobban belegondoltok ennyit pepe kapott. azt a harapást meg okosba csinálta csak utólag látszódott a felvételeken élőben én észre se vettem. persze itt is megbüntették volna de csak 2-3 meccsre.
kivéve ha messivel csinálja.
a rasszizmusos izéje meg, volt egy ugyanilyene busquetsnek mikor lemajmozta marcelót, nem lett belőle semmi spanyolországban.
inkább a színészkedéseitől meg az önzőzéseitől tartok. de remélem itt megváltozik.
HozzászólásSzerző: Cr7 » 2013. június 11., kedd 15:36
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 11., kedd 15:27
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. június 11., kedd 15:26
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 11., kedd 15:25
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. június 11., kedd 15:21
Mondjuk azért az furcsa, hogy ez az elvárás, hogy minden évben legyen egy 80-90 milliós igazolás vagy mi?Géci írta: 1. Perez kész kifizetni 85 millió fontot is Bale-ért mert nyilatkozatából kiindulva most megtehetjük, hogy kifizessünk érte annyit. Itt gondolom arra célzott amire már sokan, hogy 3 éve nem volt igazán nagy igazolás főleg tavaly nem. Perez arra is kitért, hogy jó a kapcsolata a Spurs elnökével és úgy gondolja, hogy meg tudják beszélni a transfert...![]()
Ez már bennem is megfogalmazódott, hogy megint jönnek a nevek, de edzőnk még nincs. Azért csak neki kéne igazolnia a játékosokat a saját elképzelései szerint. Mondjuk Carvajal meg Casemiro belefér még, talán Bale is, de a többit tényleg az edző kérje, és ne a vezetőség vaktában igazolja a játékosokat.Géci írta:2. Arra is kitért, hogy ameddig nem jön az új edző addig nem kell számítani komoly igazolásra vagy eladásokra mert ezekkel kapcsolatban még ki akarják kérni az új edző véleményét.![]()
Ez viszont nagyon jó. De ez már tényleg nonszensz, hogy pl Cavaniért ilyen 60 milliókat kérnek, Higuaínért meg alig akarnak 25-öt adni. Oké, hogy a játékos el akar menni, de más klubokban is ugyanígy vannak a játékosok, ha hívja őket egy nagyobb klub, naná hogy szívesen igazolnának oda. Ilyen alapon akkor Higuaínt is fizessék ki rendesen.Géci írta:3. Tornázzuk az árát Pipitának. Perez azt nyilatkozta, hogy meg 1 csapattal sincsenek megegyezve és aki le szeretné igazolni Pipitát annak keményen fizetni kell érte. Hozzá tette azt is, hogy amennyiben a Madrid akar igazolni az 50millió, de ha eladunk mindenki fele annyiért szeretne fizetni a játékosért és ez nonszensz.![]()
![]()
Ennyi a lényeg. A piaci értéke jóval több, mint 25 millió, függetlenül attól, hogy ki mind mondd, meg hogy mennyire falábú meg ilyenek. A mai viszonyok mellett simán ér 40 milliót. Főleg amikor ilyen Javi Garciákért 20 milliókat fizetnek...Mike írta:Ha nem fizet senki legalább 25 milliót (vagy inkább 30), akkor maradjon felőlem. Az értéke a mai viszonyok mellett simán megvan 35, akár 40 millió is.
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem