Már megint ez az álszent duma, annyira utálom ezt az embert,hogy nem igaz. Nyilván hazabeszél,de ezt oly módon teszi,hogy azzal nagyon felidegesít. Nem fair,mi?

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2015. január 2., péntek 12:16
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. december 30., kedd 23:40
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. december 30., kedd 15:31
Tudom, hogy úriemberek klubja meg minden, de azért ennyire naiv ne legyél..ikarus93 írta:A Real Madrid mindig tisztán játszik, mért tiltanák el?
Amúgy idén erre még van is esély az a vicc - nem sok, de van -, ha 2 éve jött volna a szankció, akkor jobban beszopjuk, mert a mostani generáció akkor még bőven nem állt készen, viszont idén már többen is a nagy csapat kapujában kopogtatnak. Egyedül a jobbhátvéd poszt, ami totál homály, a többit lehet sikerül megoldanunk házon belül - már amennyire ifikkel meg lehet.Simi írta:Én nem sajnálom a Barcát az igazolási szankció miatt, évekig ment a szöveg a saját nevelésű játékosaikról, akkor most is gond nélkül megoldják majd házon belülről, ahogy eddig is... khm
HozzászólásSzerző: Simi » 2014. december 30., kedd 15:19
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. december 30., kedd 15:12
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 30., kedd 15:11
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. december 30., kedd 15:10
Ha így lenne, akkor a futballban jelenleg hatalommal bíró emberek 99,99%-a (így Pérez is) bíróság előtt állna, vagy már a börtönben ülne.ikarus93 írta:Akkor Perez nem játszik tisztán?![]()
Általában ha valami turpisságot csinál valaki, előbb vagy utóbb kiderül az igazság vagy rosszul tudom?
Lehet Naív vagyok. :Đ
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. december 30., kedd 15:08
Béla barátunkon fog múlni az idei címvédés.Cé ugye mindig atom,Benzema is végre helyes útra tért.Ha Bale is topformában lesz tavaszra akkor szerintem meglehet a címvédés,ha nem akkor bajban leszünk.Azért európában óriási fegyvertény volt tavaly is ez a futóbolond.Mike írta:engem most annyira nem szúrna szíven ha eltiltanak minket is, csak előbb találjunk vkit Bale helyére
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 30., kedd 15:08
Kezdjük ott, hogy Mendesszel üzletelt nem kevesetikarus93 írta:Akkor Perez nem játszik tisztán?![]()
Általában ha valami turpisságot csinál valaki, előbb vagy utóbb kiderül az igazság vagy rosszul tudom?
Lehet Naív vagyok. :Đ
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. december 30., kedd 15:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 30., kedd 15:04
Nem tudom.Pont ezért, mert a nagy pénz nekik az amcsi fociban van és kiszállnak az Adidassal szemben. Ha fontos lenne nekik, akkor kétlem, hogy kiszálltak volna a PL-ből... Jó még ott a City, de annak hol van a marketing értéke a Unitedhez képest...
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. december 30., kedd 15:01
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 30., kedd 15:00
Pont ezért, mert a nagy pénz nekik az amcsi fociban van és kiszállnak az Adidassal szemben. Ha fontos lenne nekik, akkor kétlem, hogy kiszálltak volna a PL-ből... Jó még ott a City, de annak hol van a marketing értéke a Unitedhez képest...Realista24 írta:Szűkösen.Hát azért 2009-11 környékén elég korrektül tolta Xavi... Talán még Ti is elismeritek, hogy máskor nem, legalább akkor benne volt a top 100-ban.
Kerlon, a Nike meg akarta tartani a MU-t is, de olyan összeget kínált az Adidas, hogy dobtak egy hátast. Állítólag a németek a Barcánál is próbálkoznak.
HozzászólásSzerző: Faust » 2014. december 30., kedd 14:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 30., kedd 14:58
Jó, ez most olyan, hogy ha megölök valakit és nem kapnak el, akkor nem vagyok gyilkos...ikarus93 írta:Realista24 írta: Jó, ezt te sem hiszed el szerintem. Senki nem tiszta vagy mindenki. Olyan ez mint a doppingolás.
Nem tudok olyanról, hogy a Real Madrid kapott bármiféle büntetést/kitiltást valami miatt.![]()
Itt tisztán játszanak Perezék.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. december 30., kedd 14:56
Realista24 írta: Jó, ezt te sem hiszed el szerintem. Senki nem tiszta vagy mindenki. Olyan ez mint a doppingolás.
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. december 30., kedd 14:56
Ez jó, ezt dobd be egy NSO szintű fórumra légyszíves, garantált 500 hozzászólás, plusz otthon szerintem egész nap csuklani fogtokikarus93 írta:
A Real Madrid mindig tisztán játszik, mért tiltanák el?
HozzászólásSzerző: fanático » 2014. december 30., kedd 14:55
Igen, azt vágom. Azt hittem, hogy már konkrétumok szólnak ellenünk, de majd Perez papa elintézi.Realista24 írta:Jó, ezt te sem hiszed el szerintem. Senki nem tiszta vagy mindenki. Olyan ez mint a doppingolás.A Real Madrid mindig tisztán játszik, mért tiltanák el?Már amikor a Barca elleni ügy kirobbant, felmerült, hogy megvizsgálják az összes csapatot.Már erről is szólnak hírek?
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. december 30., kedd 14:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 30., kedd 14:53
Jó, ezt te sem hiszed el szerintem. Senki nem tiszta vagy mindenki. Olyan ez mint a doppingolás.A Real Madrid mindig tisztán játszik, mért tiltanák el?
Már amikor a Barca elleni ügy kirobbant, felmerült, hogy megvizsgálják az összes csapatot.Már erről is szólnak hírek?
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem