Már erről is szólnak hírek?Realista24 írta:Főleg, ha minket is eltiltanakde ilyen 10 éveket kár előremenni szerintem.

HozzászólásSzerző: fanático » 2014. december 30., kedd 14:52
Már erről is szólnak hírek?Realista24 írta:Főleg, ha minket is eltiltanakde ilyen 10 éveket kár előremenni szerintem.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. december 30., kedd 14:51
Realista24 írta:Főleg, ha minket is eltiltanakde ilyen 10 éveket kár előremenni szerintem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 30., kedd 14:50
Főleg, ha minket is eltiltanakde ilyen 10 éveket kár előremenni szerintem.
HozzászólásSzerző: fanático » 2014. december 30., kedd 14:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 30., kedd 14:49
Szűkösen.Hát azért 2009-11 környékén elég korrektül tolta Xavi... Talán még Ti is elismeritek, hogy máskor nem, legalább akkor benne volt a top 100-ban.
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. december 30., kedd 14:47
Hát azért 2009-11 környékén elég "korrektül" tolta Xavi... Talán még Ti is elismeritek, hogy ha máskor nem, legalább akkor benne volt a top 100-ban.Realista24 írta:Öregedő Xavi meg az elit, jól van...ahogy írod, közel sem elit.azért egy 30 éves játékost nem mondanék öregnek. Xavit is 30-31 évesen még az elithez sorolták, az más dolgo h nálam sose volt az mondjuk...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 30., kedd 14:46
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. december 30., kedd 14:43
Ez is egy érdekes téma, mert én egy Chelsea elleni párharcból kinézem akár azt is ,hogy 3-0al oda vissza küldjük őket, de azt is,hogy kifingatnak minket mondjuk egy idegenben lőtt góllal.De az tény,hogy a Bunkerezés ellen kínlódunk, és Mourinho ehhez nagyon ért,még ha ez a Chelsea támadóbb szellemű is mint az utóbbi években,ellenünk nem fog támadni.Ismeri a gyengéinket,ráfog menni azokra, kérdés vagyunk-e annyira erősek,hogy ezek ellenére is bedaráljuk őket...ateeemadrid írta: Egyébként amennyire le van nézve a Barca, kb. annyira van szerintem túlértékelve ez a Chelsea, elég sok meccsüket láttam idén, messze nem olyan meggyőzőek, mint itt sokan gondolják. Nem volt véletlen az a tavalyi sima Atletico továbbjutás, én megmondom őszintén sokkal jobban félnék a patkányoktól, mint a Chelseatől.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 30., kedd 14:42
Öregedő Xavi meg az elit, jól van...ahogy írod, közel sem elit.azért egy 30 éves játékost nem mondanék öregnek. Xavit is 30-31 évesen még az elithez sorolták, az más dolgo h nálam sose volt az mondjuk...
HozzászólásSzerző: Faust » 2014. december 30., kedd 14:41
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. december 30., kedd 14:40
P. Krisz írta:Arra leszek kiváncsi hogy ez miként érinti majd a gazdasági oldalt . Lesz -e olyan szponzor ami azt mondja hogy neki ez már sok . Pl. a Nike lelép vagy a Qatar Airways .
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 30., kedd 14:39
MIért lépnének? Papíron egy éve eshet ki a Barcának, de attól még megmarad a reklámértékük.P. Krisz írta:Arra leszek kiváncsi hogy ez miként érinti majd a gazdasági oldalt . Lesz -e olyan szponzor ami azt mondja hogy neki ez már sok . Pl. a Nike lelép vagy a Qatar Airways .
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. december 30., kedd 14:38
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 30., kedd 14:37
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. december 30., kedd 14:35
azért egy 30 éves játékost nem mondanék öregnek. Xavit is 30-31 évesen még az elithez sorolták, az más dolgo h nálam sose volt az mondjuk...Realista24 írta:Szerinted hol lesz a 30-31 éves Suarez akkor?persze akkor nagy bajban lesznek ha most 2 év alatt Messi teljesen kiég, vagy eligazol, és Iniesta se talál vissza a régi formájához. Lesz egy Neymar-Surarez kettősük, meg egy Rakitic aki még használható.![]()
Iniesta most 30 éves, 3 év múlva Xavi szindrómába esik.
Neymarra kéne alapozniuk az elkövetkezendő 5 évben szerintem.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. december 30., kedd 14:34
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. december 30., kedd 14:33
HozzászólásSzerző: Faust » 2014. december 30., kedd 14:33
Ami amúgy az egyik legnagyobb jellemzőjük.Persze odalehet érni de ahhoz tényleg valami elképesztő mázli sorozat kell a Barcának.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. december 30., kedd 14:32
Ja én másról beszélekRealista24 írta:Ácsi, ikarus azt írta, nem lesznek tényezők a BL-ben. Én pedig nem látom akadályát annak, hogy vígan a négybe kerüljenek, de a nyolcba mindenképpen.dzsi91 írta:Azért valahogy a végére többségben a legerősebb ér oda.
Mu
Barca
Inter
Barca
Chelsea
Bayern
Real
Amikor nem a legerősebb nyert, akkor egy nagyon masszív tökéletesen védekező brusztolós csapat... A Barca nem ilyen+ a tiki-takával sem képesek felhagyni ami már lassan senkinek nem okoz gondot.Persze odalehet érni de ahhoz tényleg valami elképesztő mázli sorozat kell a Barcának.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 30., kedd 14:31
Én még a Chelseare azt se mondanám, hogy jól védekeztek, mret kurva szarok volt. Elmúlt 10 év leggyengébb győztesei... A Bayern balfaszkodta el a lehetőségét. Amúgy a sorminta szerint most az lesz, hogy elbukunk a döntőben egy gyengébb ellen.dzsi91 írta:Azért valahogy a végére többségben a legerősebb ér oda.
Mu
Barca
Inter
Barca
Chelsea
Bayern
Real
Amikor nem a legerősebb nyert, akkor egy nagyon masszív tökéletesen védekező brusztolós csapat... A Barca nem ilyen+ a tiki-takával sem képesek felhagyni ami már lassan senkinek nem okoz gondot.Persze odalehet érni de ahhoz tényleg valami elképesztő mázli sorozat kell a Barcának.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem