HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. december 30., kedd 10:16
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. december 30., kedd 10:12
A Real játékosok is többször megjegyezték, hogy mennyire nagy harmónia uralkodik a csapat körül, mennyire boldogok, mennyire klappol minden. Gondolom ha más teszi ezt meg, nem mellesleg nem alaptalanul, akkor már gyökérségnek számít.ericco írta:Remélem, R.M.C.F már úton van, hogy ismét megvédje ezt a gyökeret.
Visszafelé köpködés az megy, focit csinálni már nem annyira. Most már én is remélem, hogy a Chelseat kapjuk, és Mourinho egóját felitatjuk egy újabb 5:0-val. A játékosok már tavaly is elég gyakran nyilatkozták, hogy szeretnének a Chelsea ellen játszani. Öröm lenne nézni, ahogy felmossuk velük a padlót
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 30., kedd 9:59
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. december 30., kedd 9:51
ez a legnagyobb gond. Taktikailag ő tudja leginkább felkészíteni a csapatát ellenünk. És ott is meg lesz a motiváció, nem csak nálunk. Jelenleg a chelsea az a csapat amelyik legjobban el tudná rontani a játékunkat.Realista24 írta: Mourinho tudja a keret 70%-nak érzékeny pontját.
szerintem meg pont a döntő lenne gázos, ha összekerülünk, inkább két meccs legyenGéci írta:Döntőben jó lesz az
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. december 30., kedd 9:48
Döntőben jó lesz az :ĐRealista24 írta:Adom. Necces a Chelsea, szerintem neccesebb, mint bárki más Európában.hehe írta:csak aztán nehogy mi essünk a cselszi ellen.
nehogy nagy legyen megint a mellény a semmire.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 30., kedd 9:48
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. december 30., kedd 9:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 30., kedd 9:37
Adom. Necces a Chelsea, szerintem neccesebb, mint bárki más Európában.hehe írta:csak aztán nehogy mi essünk a cselszi ellen.
nehogy nagy legyen megint a mellény a semmire.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. december 30., kedd 9:36
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. december 30., kedd 9:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 30., kedd 9:09
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. december 30., kedd 9:05
Mit nyilatkozott már megint a szpesövan a Real Madridról? Vagy nem velünk kapcsolatban mondott ismét valami "okosságot"?“Reméljük, hogy a Chelsea ellen is játszunk a Bajnokok Ligájában. Ha a döntőbe jutunk, akkor bízunk benne, hogy ellenük lesz. Akkor megmutatjuk mi hogy beszélünk” – mondta a Marca újságírójának a csapat egyik meghatározó tagja, reagálva Mourinho szavaira. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 29., hétfő 22:07
Müller
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. december 29., hétfő 22:04
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 29., hétfő 22:02
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 29., hétfő 21:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 29., hétfő 21:35
Valami olyat, hogy most végre érzi a szeretetet, amit korábban nem.Takesz írta:Lehet en vagyok a tajekozatlan, de mit mondott Mou?“Reméljük, hogy a Chelsea ellen is játszunk a Bajnokok Ligájában. Ha a döntőbe jutunk, akkor bízunk benne, hogy ellenük lesz. Akkor megmutatjuk mi hogy beszélünk” – mondta a Marca újságírójának a csapat egyik meghatározó tagja, reagálva Mourinho szavaira. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: Takesz » 2014. december 29., hétfő 21:33
Lehet en vagyok a tajekozatlan, de mit mondott Mou?“Reméljük, hogy a Chelsea ellen is játszunk a Bajnokok Ligájában. Ha a döntőbe jutunk, akkor bízunk benne, hogy ellenük lesz. Akkor megmutatjuk mi hogy beszélünk” – mondta a Marca újságírójának a csapat egyik meghatározó tagja, reagálva Mourinho szavaira. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 29., hétfő 18:23
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. december 29., hétfő 18:22
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem