Szerencsejátékok
Re: Szerencsejátékok
Pool és under 2,5 nálam, aztán majd élőben nézek még valamit.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
Bulls -5 @ 1.9
Sok odds még nem jött ki, de könnyen lehet, hogy mára csak ez lesz.
Sok odds még nem jött ki, de könnyen lehet, hogy mára csak ez lesz.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Éjszakára a "valuable underdogom": Wiz ML @ 2,5
Pool meccsen változnak szépen az oddsok, lehet mégis a 3,5 gólos határt játszom meg.
Pool meccsen változnak szépen az oddsok, lehet mégis a 3,5 gólos határt játszom meg.
Mivel nem tudtam szerkeszteni, pár alaptipp a tömeg elleni tippelésről.
https://www.sportsinsights.com/how-to-b ... he-public/
A hosszútávú nyeréshez annyit, hogy a profi fogadók 53-57% körül hoznak.
http://www.professionalgambler.com/Winperct.html
https://www.sportsinsights.com/how-to-b ... he-public/
A hosszútávú nyeréshez annyit, hogy a profi fogadók 53-57% körül hoznak.
http://www.professionalgambler.com/Winperct.html
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
Nem hiába van az a mondás, hogy úriember biztosra nem fogad.h melyik "tuti" jött be.
Tutival nem lehet konstans nyerni, sokszor az a legtutibb ebben, hogy elmegy. Ráadásul a "tuti"-ra adott szorzók megjátszása teljesen értelmetlen a kockázat és várható nyeremény nagysága miatt. Használják a Joe Public nevű elnevezést is, főleg major sportokban, ami szintén nem véletlen, kb. annyi dióhéjban, hogy ha a tömeg valakira 80-90%-ban megy, akkor nyugodtan teheted az ellenkezőjét, mert a tömeg ilyenkor és sok esetben téved. Hozzáteszem, ez egy nagyon nagyon sarkított példa volt.
Sokan a pókerre is azt mondják, hogy szerencse, pedig nem teljesen. Ugyanez van a sportfogadással, az a dolgod, hogy kiválaszd a legjobb helyzetet, a legjobb lépést tedd meg, ami az információd szerint helyes.
Mindkettő játék az információk nagy nagy játéka.
Vannak a sharpok, vagy úgynevezett wiseguys-ok, akiket az irodák mindenképpen el akarnak kerülni, egyfajta Vegas-i lapszámlálóknak tekinthetők, akik amikor kijönnek a line-ok, odds-ok, egyből lereagálják, és információik és matek után megrakják azokat, ahol az iroda számításuk alapján hibázott. Márpedig szoktak hibázni, és ők észreveszik ezt.
Van, hogy nem is a meccseket teszik, nem is a csapatokat nézik, hanem a line-ok és odds-ok közti összefüggést.
Na ők a profik, ők hosszútávon óriási profitot termelnek, mondanom sem kell, hogy messze vagyok ettől, mint ... mittomén.

Persze, ettől függetlenül fogsz bukni és ők is, mert a szerencse avagy véletlenek és változók nem kikerülhetők, és hagyhatóak el teljesen. De ha a fentiek alapján próbálod csinálni, többször fog bejönni, mint nem és így lehetsz hosszútávon sikeres benne, csak piszok nehéz.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
Fociban lehet nem is, a major sportoknál elég sok értelme van elemezgetni.
nehéz ez mindehogy, én mindenestre arra jöttem rá, h egyáltalán semmi értelme már elemezni meg statisztikázni. régebben órákat ültem rajta (szó szerint, iskolai órákat, mindig megvolt melyik nap ki hozza be a szerencsemixet
) aztán itthon átnéztem, kiveséztem, hiányzók, sérültek, motiváció, stb.. és imádtam. főleg a bajnokság utolsó pár fordulóját. mindegy volt, h francia 2. osztály vagy premier league.. aki bl-re hajtott és otthon tolta 1,4-1,5 oddsért (hasamraütöttem most) az jött. aki bajnoki címért azt azért raktam.. megvan még jó pár ilyen szelvény. 10-11 esemény egy szelvényen, német, angol, francia, spanyol, olasz.. nem volt ennyi buzizás, mint az elmúlt 2 évben durván. olyan, h papírforma mostmár tényleg nincs, lásd city-burnley. nem mondom, h régebben nem voltak meglepetés eredmények, de nem ilyen mennyiségben. kutatni kellett, h bazdmeg ezek megszívattak, ma azt kell kutatni nagyítóval, h melyik "tuti" jött be.
kerestem egy régi képet.
sportingbetes hiba
manchester 0 - 1 besiktas
fordult már ilyen elő vkivel?
más, hajnalban nhl
arra tippek? rágyúrok az elemzésre, kíváncsi vagyok.
de lehet inkább megnézem a newsroom pilotját előtte.

kerestem egy régi képet.
sportingbetes hiba
manchester 0 - 1 besiktas
fordult már ilyen elő vkivel?

más, hajnalban nhl
arra tippek? rágyúrok az elemzésre, kíváncsi vagyok.
de lehet inkább megnézem a newsroom pilotját előtte.

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Olyan nincs, hogy valaki 2 hét alatt megduplázza a pénzét sportfogadásból. Persze, lehet, hogy bejön valami 10-es gyűjtő, de hosszú távon úgy is buksz az ilyenekkel. Itt pont a hosszú táv a lényeg. Pár hete értelmetlen, több unitos élőfogadásokkal lementem a bankrollom felére. Most 3 hét alatt visszajöttem. Türelem kell az egészhez. Fel kell fogni, hogy vannak rossz esték, meg van, hogy arra is fogadhatnál hogy megfektetem Kate Uptont és bejönne.Toti írta:ez az nba fogadás szempontjából hosszabbtávon sztem egy nagy rakás szar.
aki itt mittudomén 2 hét után kitud jönni belőle profittal úgy, h amire azt lehet mondani, h értelmes (mondjuk megduplázza a pénzét) azelőtt megemelem a kalapom.
és most nyílván nem az én ilyen bohóckodós páros-páratlan szelvényekre gondolok.
mondjuk lassan a focit sem tartom többre, évekkel ezelőtt vmiért teljesen más volt a helyzet. sokkal könnyebb volt nyerni, sokkal több biztos meccs jött be.
Sportfogadók 97-98%-a veszteséges. Hogy miért? Nem kritizálásból, de itt szerintem Peetört, Mátét és engem kivéve mindenki pakolja folyamatosan az 5-6-os gyűjtőket, amiknek az ég világon semmi értelme. Az oddok csak iránymutató jelleggel vannak, hiába van 1.1-es odds, meg mondjuk 1.9-es, ugyanannyi az esély, hogy buksz. Számtalan olyan szelvény kering az interneten, hogy megpakolt a gyerek 10 darab 1.1-es oddsú meccset 20 ezerért, aztán elment belőle így is 2-3 alsóhangon.
Mi rakjuk 1.9-es oddsért, singleben az eseményeket. Kiválaszt az átlag sportfogadó ötöt mondjuk, megrakja gyűjtőben. Mi is kiválasztjuk azt az ötöt, megrakjuk külön-külön. Melyiknek van több értelme? Itt mindenki hirtelen akar kurva sokat nyerni, és ez egyáltalán nem kifizetődő stratégia. Tudom, 2-3 éve ezeket toltam én is. Váltottam, és ennek sokkal több értelme van. Csak tartanod kell magad a kitűzött célokhoz és nem tolni olyanokat, mint én hirtelen felindulásból pár hete.
A focinál fogadhatatlanabb sport meg nem nagyon létezik.
- nmate
Meccs előtt rakom: Swansea +1,5
Élőben kezdő sípszó után: Liverpool -1,5
Amennyiben az első jön be: (1,4*3000)-3000=1200 Ft profit [...mivel az élő fogadást visszakapom...], amennyiben a második, azaz az élő fogadás nyer (2,8*3000)-3000-3000 tehát 2400 Ft profit. Lehet játszani, hogy olyat húzok ahol mindkét lehetőséggel kb. azonos profit jön, de kicsit jobban bízok a Poolban.
Azt meg ne hidd Toti, hogy bármit elérhetsz ezzel az élőfogadásos taktikával
Kisebb osztályú meccseknél esetleg akkor jöhet be ha kint vagy meccsen és telóról élőben baszatod, ott van esély, hogy lassabban reagálják le.
Élőben kezdő sípszó után: Liverpool -1,5
Amennyiben az első jön be: (1,4*3000)-3000=1200 Ft profit [...mivel az élő fogadást visszakapom...], amennyiben a második, azaz az élő fogadás nyer (2,8*3000)-3000-3000 tehát 2400 Ft profit. Lehet játszani, hogy olyat húzok ahol mindkét lehetőséggel kb. azonos profit jön, de kicsit jobban bízok a Poolban.
Azt meg ne hidd Toti, hogy bármit elérhetsz ezzel az élőfogadásos taktikával

élő fogadás témában.
volt tegnap a southampton - chelsea meccs. néztem tv-n élőben és közben 2 külön ablakban meg volt nyitva bet365. egyiknél következő gól chelsea, másiknál southampton. mikor melyik támadott az az ablak volt előtérben.
az a baj, annyira gyorsan reagál az iroda, h lehetetlen kijátszani amint gól van, mert a fogadás megtétele után 1-2 másodpercig feldolgoz, addigra meg le is zárja így nem engedi megtenni.
ott volt például mané gólja. mikor kiugrott nem mertem rákattintani a fogadásra, féltem, h kihagyja. pedig sztem még belefért volna. ráutazok az ilyenre.
volt tegnap a southampton - chelsea meccs. néztem tv-n élőben és közben 2 külön ablakban meg volt nyitva bet365. egyiknél következő gól chelsea, másiknál southampton. mikor melyik támadott az az ablak volt előtérben.
az a baj, annyira gyorsan reagál az iroda, h lehetetlen kijátszani amint gól van, mert a fogadás megtétele után 1-2 másodpercig feldolgoz, addigra meg le is zárja így nem engedi megtenni.
ott volt például mané gólja. mikor kiugrott nem mertem rákattintani a fogadásra, féltem, h kihagyja. pedig sztem még belefért volna. ráutazok az ilyenre.

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Én eléggé gondolkozok az első félidős x-en 2.3-ért, de:there is only one team that has not won a 1st half in the last 11 GAMES.
Amazingly it is Liverpool !
So in 22 combined 1st halves, Liverpool and Swansea have managed to draw 17 of them, winning 3 and losing 2.
So a 1st half draw rate of 77%
a Pool hátrányból nyer-re van egy laza 8.00-s odds, és az első félidős 1-1 is elgondolkodtató ugyanennyiért, első találat Swansea meg 2.87.An interesting fact is that Swansea have scored first in every away game this season (other than 0-0), however they have only went on to win 2 times (utd & hull).
Élőben meg a mérkőzés állásától függően gólokra vadulok.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Dehogy jöttmondjuk lassan a focit sem tartom többre, évekkel ezelőtt vmiért teljesen más volt a helyzet. sokkal könnyebb volt nyerni, sokkal több biztos meccs jött be.

Csak akkor ment a szekér,most meg nem annyira

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- ateeemadrid
én ezeknél a kockázatmentes élőfogadásoknál alibizni szoktam, meccs előtt mindig megrakom a szerintem esélyesebb csapatot, majd amint elkezdődött a meccs megrakom x-re.Ismét megszólalnék, este ajánlom mindenki számára bet365-n a Pool-Swansea kockázatmentes élőfogadást, ha meccs előtt teszel egy fogadást és élőben az ellentétét, garantáltan pénzt veszel ki a meccsből. Múltkor Chelsea meccsen próbáltam, működött. Csak olvassátok el a részvételi feltételeket.

mára én pool + döntetlent rakok, ha nyer a pool +2000 jön, ha döntetlen lesz akkor kb +4500, ha meg nyer a swansea akkor rábasztam.

ez az nba fogadás szempontjából hosszabbtávon sztem egy nagy rakás szar.
aki itt mittudomén 2 hét után kitud jönni belőle profittal úgy, h amire azt lehet mondani, h értelmes (mondjuk megduplázza a pénzét) azelőtt megemelem a kalapom.
és most nyílván nem az én ilyen bohóckodós páros-páratlan szelvényekre gondolok.
mondjuk lassan a focit sem tartom többre, évekkel ezelőtt vmiért teljesen más volt a helyzet. sokkal könnyebb volt nyerni, sokkal több biztos meccs jött be.
akkor vmi nagy oddsot kellene rá dúrni nem?

na, te mit pakolsz rá?Ismét megszólalnék, este ajánlom mindenki számára bet365-n a Pool-Swansea kockázatmentes élőfogadást, ha meccs előtt teszel egy fogadást és élőben az ellentétét, garantáltan pénzt veszel ki a meccsből. Múltkor Chelsea meccsen próbáltam, működött. Csak olvassátok el a részvételi feltételeket.

akkor vmi nagy oddsot kellene rá dúrni nem?
3-2 éjszaka, a kis pluszt is meg kell becsülni. A negyedekre való fogadások 1-2 eredménnyel zárultak, de látok ebben rációt.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
tegnap sikerült lehúznom egy duplát és egy triplát,
carpi 2.12
besiktas, bournemouth 3.1
mondjuk a besiktas beszaratott a végén
ma is valami hasonló szelót/szelókat szeretnék tölteni. én óva intek mindenkit a liverpool meghúzásától
carpi 2.12
besiktas, bournemouth 3.1
mondjuk a besiktas beszaratott a végén

ma is valami hasonló szelót/szelókat szeretnék tölteni. én óva intek mindenkit a liverpool meghúzásától

- nmate
Ismét megszólalnék, este ajánlom mindenki számára bet365-n a Pool-Swansea kockázatmentes élőfogadást, ha meccs előtt teszel egy fogadást és élőben az ellentétét, garantáltan pénzt veszel ki a meccsből. Múltkor Chelsea meccsen próbáltam, működött. Csak olvassátok el a részvételi feltételeket.
- nmate
Denver meg a Suns 1Q nem jött, amúgy jó lesz ez. Inkább az underdogokra kéne ráfeküdni, főleg mondjuk b2b napokon majd.
Dallas 2. negyedes dolog el is úszott, Carlisle 1. negyed után azt hitte megvan a győzelem és 0 perces Feltont is behozta. Fent volt, 5 pontot kaptak fél perc alatt, azóta keresik csak magukat. Pedig Westbrook 1/6.
Brutál nap volt, és hozzá hasonlóan óriási hullámvasút, végeredményben nagyon picit pluszos. NFL-ben kb 8. hét volt utoljára ennyire off. Egy buliszeló van még érvényben fél unitért, ezzel megint tegnapihoz hasonlóan nagyot akaszthatnék.
Panthers +3.0 pipa
Detroit +7.5 pipa
OKC +4.0
OKC Over 211.5
Houston Under 197.5
Knicks +12.5
Panthers +3.0 pipa
Detroit +7.5 pipa
OKC +4.0
OKC Over 211.5
Houston Under 197.5
Knicks +12.5