amúgy leszarom mit csinál, tavasszal döntse el a szoros meccseket és felőlem leülhet teázgatni is a pályán, ha mindent nyerünk

HozzászólásSzerző: Marky » 2014. december 29., hétfő 11:47
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. december 29., hétfő 11:24
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2014. december 29., hétfő 11:22
Én eddig azt hittem, hogy 3 perces videót tényleg bárkiről össze lehet vágni úgy, hogy az illető jó futballistának tűnjön.
HozzászólásSzerző: miro » 2014. december 29., hétfő 11:03
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. december 22., hétfő 17:32
miro írta:Rohadék..peti_madrid írta:nem lehet, hogy miro volt a kapus?![]()
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. december 21., vasárnap 18:22
hajbeültetés és soha senki nem jön rá.wxyz írta:és tényleg kopaszodik
Akkor ezért van ez a hülye haj
https://www.youtube.com/watch?v=dKfTezEn5H0
gól után fog látszani
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. december 21., vasárnap 17:44
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. december 21., vasárnap 17:41
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2014. december 21., vasárnap 17:34
Ha azt vesszük, hogy ő egy jobbszélsőm akkor igen jobb lett. Viszont sokan olyat várnak tőle, ami nem az ő feladata.Géci írta:Mostanság néztél is meccset vagy ezt csak igy hasraütve állitod?gólvonal írta:Mezőnyben idén sokkal jobb,
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. december 21., vasárnap 17:31
Mostanság néztél is meccset vagy ezt csak igy hasraütve állitod?gólvonal írta:Mezőnyben idén sokkal jobb,
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2014. december 21., vasárnap 17:24
Mezőnyben idén sokkal jobb, és ha hozza az egy meccs/egy gól statot tökéletesen elégedett leszek vele.Géci írta:Tavaly is volt, de akkor legalább hasznosabb volt. Több assist meg gól volt a neve mellett, mint most.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. december 21., vasárnap 17:20
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2014. december 21., vasárnap 16:59
Néha keverem Khedirával a haja miatt.Géci írta:Nem az árával van a bajom... Engem az érdekel amit a pályán mutat! Az pedig elmarad a tavalyi Bale-től. Meg az a kibaszott haj öcsém!!!![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. december 21., vasárnap 16:56
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2014. december 21., vasárnap 16:52
Én úgy veszem, hogy Modric került 91-be, ő meg 30-ba.Géci írta:Senki se mondta, hogy baj... Én kimondottan örültem amikor őt hoztuk. Jobban is preferáltam mint a brazilt, de idén eddig játékban elég kuka. Tőle több kell! Legalább mostanában védekezik! Ez már haladás. :Đ Hiányolom a gyors beindulásokat, a kényszeritőzéseket, és amit a legjobban hiányolok az az, hogy keveset lő! Tavaly csikóként többet vállalt mint most...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 21., vasárnap 16:49
tegnap azért meg verte rendre az emberét a jobb oldalon, azzal most nem volt gond. A lövések, viszont tényleg hiányoznak tőle. Meg kicsit lassú fejben szerintem.Géci írta:Senki se mondta, hogy baj... Én kimondottan örültem amikor őt hoztuk. Jobban is preferáltam mint a brazilt, de idén eddig játékban elég kuka. Tőle több kell! Legalább mostanában védekezik! Ez már haladás. :Đ Hiányolom a gyors beindulásokat, a kényszeritőzéseket, és amit a legjobban hiányolok az az, hogy keveset lő! Tavaly csikóként többet vállalt mint most...
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. december 21., vasárnap 16:45
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 21., vasárnap 16:42
HozzászólásSzerző: miro » 2014. december 21., vasárnap 16:32
Rohadék..peti_madrid írta:nem lehet, hogy miro volt a kapus?
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2014. december 21., vasárnap 16:26
Lassan már az ő hibája lesz, hogy gólt lőtt.peti_madrid írta:De ez a tegnapi is mi volt...Géci írta:Az a vicc, hogy szarul játszik, de minden meccsen eltesz egy gólt...![]()
![]()
nem lehet, hogy miro volt a kapus?
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem