Remélem, nincsenek beépített embereid a sociók közöttRealista24 írta:Az én bizalmam élvezi a mostani csapat

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. december 29., hétfő 13:20
Remélem, nincsenek beépített embereid a sociók közöttRealista24 írta:Az én bizalmam élvezi a mostani csapat
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 29., hétfő 13:18
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. december 29., hétfő 13:17
Én is így látom most, de addig még sok minden történhet. Elvileg Puyol lehetne majd Zubi utódja, Abidalt is alkalmaznák (valószínűleg az akadémián), ezek olyan intézkedések lennének, amelyek minden bizonnyal növelnék a jelenlegi elnökség támogatottságát. Mondjuk szerintem még ez sem lenne elég a győzelemhez, mert így is rengeteg fekete pont áll már Bartomeuék neve mellett, Laporta népszerűsége pedig még mindig elég komoly méreteket ölt... De jobb azért biztosra menni.Realista24 írta:Így is úgy is megbuknak. Laporta ellen senkinek nincs esélye, ahogy olvasgatom a híreket.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 29., hétfő 13:15
Így is úgy is megbuknak. Laporta ellen senkinek nincs esélye, ahogy olvasgatom a híreket.Bartomeu-féle brigádnak, egy olyan pofon, amely tovább csökkentené az esélyeiket, már ami a 2016-os elnökválasztást illeti.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. december 29., hétfő 13:12
Holnap már meglesz elvileg a döntés.Realista24 írta:Na, elvileg még 31-e előtt meglesz a döntés a Barca fellebbezését illetően. Nem mondom, hogy tűkön ülök, de azért kíváncsi vagyok.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 29., hétfő 8:42
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. december 28., vasárnap 20:26
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. december 28., vasárnap 18:35
doncsontos írta:Savant írta:Egyre jobb lesz ez :DDD
hát ha a barca az Ozorán akar indulni ahhoz ezek a mezek tökéletesek. csak ne felejtsenek vinni bélyeget
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. december 28., vasárnap 18:33
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. december 28., vasárnap 18:20
Savant írta:Egyre jobb lesz ez :DDD
HozzászólásSzerző: Savant » 2014. december 28., vasárnap 18:08
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 27., szombat 16:37
Ez így alapvető,de azt tudjuk hogy az élet ettől azért jóval összetetteb.Szal hadd gondoljak bele mást is,nem gondolom hogy avval ártanék bárkinek...arra akartam csak kitérni,hogy fiatal embereket mennyire lehet befolyásolni,ha úgymond "befolyásos" emberek sündörögnek körülötte...(te csak focizzál fiam,a többit meg majd elrendezzük).Ez éppen annyira igaz kb,vagy nem,mint amit te írtál fentebb...Ha Neymar ide akart volna igazolni, akkor ideigazol. De ő a Barcába akart, ennyi a történet, nem kell többet beleképzelni.
A mi ajánlatunk sem lehetett olyan rossz, sőt...
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. december 27., szombat 16:17
HozzászólásSzerző: Seraf » 2014. december 27., szombat 16:15
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. december 27., szombat 15:39
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 27., szombat 15:32
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 27., szombat 15:05
Igazából azt a döntést nem ő hozta,nagyon kis rutintalan gyerek volt ő akkor,ezekben a témákban,apu,az ügynök,a santos,meg az isten tudja kicsodák,akik a játékjogának bizonyos részét birtokolták,telebeszélték mindenféle hülyeséggel a fejét,hogy neki mi a jó,ő meg azt sem tudta kb hol van...Kerlon írta:Azért könnyen lehet, hogy Neymarban ott bujkál a Realos kis gyerek és, ezért nem köpköd Madrid felé. Vagy belátta, hogy rossz döntést hozott 2 éve és neki állt nyalni. Lehet holnap már Realos Figo mezben pózolgat az instagramon.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 27., szombat 12:48
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 27., szombat 12:21
Dehogy ment.Bőven van ideje,hány éves 21?22? Azt meg hogy ne tudnánk bárhonnan elhozni bárkit...az tudjuk hogy nem igaA Neymaros hajó viszont elment már úgy gondolom. Viszont a nyilatkozatai tényleg korrektebbek. Majd átnevelik... :roll:
HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. december 27., szombat 11:58
Jelenlévő fórumozók: 67 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem