Nem meredek.Attól hogy most kva nagy formában van,(hm...),még azokat a hibáit,amiket itt taglaltunk,nem nőtte ki.Bravúrokra mindig is képes volt,de a kijövetelei,mondjuk egy pontrúgásnál,katasztrófálisak.Kirúgásoknák sokszor nem hogy az embert,de a pályát sem találja el.Mikor beívelik a labdát úgy a 11-s pontra,a hajam szála az égnek áll.....fanático írta:Egyébként lehet, hogy meredek lesz amit most írok, de én nem Casillas szezonjától tenném függővé, hogy jöjjön-e De Gea vagy sem. Most mozdítható, most kell elhozni, Casillas meg ki tudja fog-e még top szezont futni nálunk. Amilyen váratlanul feljavult, olyan hirtelen visszaeshet ismét a teljesítménye. Minden tiszteletem a Kapitányé, de tudni kell abbahagyni a legmagasabb szinten, pláne ha véletlenül többkupás évet zárnánk egy esetleges BL címvédéssel.
Ha megtudjuk venni,De Geat,akkor azonnal.Iker meg vagy tudomásul veszi,vagy puffog a padon,vagy elmegy.Minden tiszteletem az övé,amit letett a múltban az asztalra az elismerésre méltó,de nincs bérelt helye senkinek.Legenda vagy nem,ikon vagy nem...ez nem számít ez esetben...