A kirugásai meg sokat javultak szerintem, meghát nem is kéne állandóan előreb.szni, hanem letenni Pepének vagy Ramosnak, ők úgyis királyok ebben

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. december 29., hétfő 12:45
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 29., hétfő 12:23
Nem meredek.Attól hogy most kva nagy formában van,(hm...),még azokat a hibáit,amiket itt taglaltunk,nem nőtte ki.Bravúrokra mindig is képes volt,de a kijövetelei,mondjuk egy pontrúgásnál,katasztrófálisak.Kirúgásoknák sokszor nem hogy az embert,de a pályát sem találja el.Mikor beívelik a labdát úgy a 11-s pontra,a hajam szála az égnek áll.....fanático írta:Egyébként lehet, hogy meredek lesz amit most írok, de én nem Casillas szezonjától tenném függővé, hogy jöjjön-e De Gea vagy sem. Most mozdítható, most kell elhozni, Casillas meg ki tudja fog-e még top szezont futni nálunk. Amilyen váratlanul feljavult, olyan hirtelen visszaeshet ismét a teljesítménye. Minden tiszteletem a Kapitányé, de tudni kell abbahagyni a legmagasabb szinten, pláne ha véletlenül többkupás évet zárnánk egy esetleges BL címvédéssel.
HozzászólásSzerző: Puding » 2014. december 29., hétfő 6:02
Be van bas*va, vagy ez most mi?numberone1 írta:http://gfycat.com/LiveMadIchneumonflyziro4vr írta:10+ashley young
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. december 29., hétfő 3:52
http://gfycat.com/LiveMadIchneumonflyziro4vr írta:10+ashley young
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 29., hétfő 0:06
Szerintem ez evidens. Most van itt a lehetőség, legalábbis látszólag, ha tudunk, élni kell vele. Iker amúgy szerintem az EB-ig akarja komolyabb szinten tolni, utána max úgy, hogy a vb keretbe bekerüljön majd még, és akkor meglesz az 5 vb. Ami azért kumma nagy dolog. Mondjuk most sajnálom, hogy a mu feléledt és a bl helyre meglesz az esélyük, ez némileg rontja a helyzetünket. De ha De Gea jönni akar, akkor meg fogjuk szerezni, a MU meg pótolja pl egy Llorissal.fanático írta:Egyébként lehet, hogy meredek lesz amit most írok, de én nem Casillas szezonjától tenném függővé, hogy jöjjön-e De Gea vagy sem. Most mozdítható, most kell elhozni, Casillas meg ki tudja fog-e még top szezont futni nálunk. Amilyen váratlanul feljavult, olyan hirtelen visszaeshet ismét a teljesítménye. Minden tiszteletem a Kapitányé, de tudni kell abbahagyni a legmagasabb szinten, pláne ha véletlenül többkupás évet zárnánk egy esetleges BL címvédéssel.
HozzászólásSzerző: fanático » 2014. december 29., hétfő 0:00
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 28., vasárnap 23:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 28., vasárnap 23:52
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. december 28., vasárnap 23:51
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 28., vasárnap 23:43
HozzászólásSzerző: fanático » 2014. december 28., vasárnap 23:39
Mendes benne lenne...Realista24 írta:80 plusz Di María, akit eladunk a PSG-nekMike írta:De Geáról szerintem felesleges álmodozni. Iker kezd formába lendülni, és ha eddig nem lett elküldve, akkor így meg végképp nem lesz.
elég lesz a 100 millió is, na
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 28., vasárnap 23:29
80 plusz Di María, akit eladunk a PSG-nekMike írta:De Geáról szerintem felesleges álmodozni. Iker kezd formába lendülni, és ha eddig nem lett elküldve, akkor így meg végképp nem lesz.
elég lesz a 100 millió is, na
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. december 28., vasárnap 23:29
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. december 28., vasárnap 23:25
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 28., vasárnap 22:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 28., vasárnap 22:41
Az a baj ziro barátom, hogy nem iszok sört vagy bort...csak ritkán, de akkor töményet, de minőségit...kezdj el spórolni :Đziro4vr írta:hát ha ez így, ebben a formában megvalósul, a vendégem vagy egy (egy tálca) italraRealista24 írta:Évtized üzlete, kár, hogy Mirror :Đ
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 28., vasárnap 22:39
hát ha ez így, ebben a formában megvalósul, a vendégem vagy egy (egy tálca) italraRealista24 írta:Évtized üzlete, kár, hogy Mirror :Đ
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 28., vasárnap 22:14
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. december 28., vasárnap 20:24
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. december 28., vasárnap 16:23
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem