Tirpa - Gyilkos krónikák
Ő is 13. kerületi?Nem Tkyd is az volt?Baszki többet nem merek arra menni az biztos, ott mindenki kemény ...
Már az elején leírnám, hogy én nem értek a raphez, viszont alapvetően többet vártam mert amikor Busta fikázás van(jogosan) akkor sokszor ők(Killakikitt) vannak felhozva ellenpéldaként viszont én nem éreztem, hogy jobb lenne!(már annál az 3-4 Busta számnál amit hallottam)
Már az első számnál éreztem, hogy ez nagyon nem fog bejönni(na jó már akkor amikor megláttam Tkyd nevét

) de ebben meg is erősített az első szám:"ha kulturált szövegre vágytál eltévedtél"

Az első 3 számot nem minősíteném mert nem akarok senkit sem megbántani, de számomra egy értékelhetetlen,igénytelen valami!(baszki a gádzsik 3 refrénje mi az isten?ne már...

)
A Vigyázz és Kötelező oltás című számoknál az alap végre tetszett, ha a szöveg jobb lett volna akár jó is lehetett volna!Más sajnos nem maradt meg, vagy arról szólt, hogy mennyire kemény vagy teljesen átlag téma, ami egyáltalán "nem érdekelt"!
Direkt megnéztem az előző körben a két Tkyd albumra 2 és 3 pontot adtam, nem lett ez sem jobb számomra szóval
2,5