Szerencsejátékok
Re: Szerencsejátékok
Dallas 2. negyedes dolog el is úszott, Carlisle 1. negyed után azt hitte megvan a győzelem és 0 perces Feltont is behozta. Fent volt, 5 pontot kaptak fél perc alatt, azóta keresik csak magukat. Pedig Westbrook 1/6.
Brutál nap volt, és hozzá hasonlóan óriási hullámvasút, végeredményben nagyon picit pluszos. NFL-ben kb 8. hét volt utoljára ennyire off. Egy buliszeló van még érvényben fél unitért, ezzel megint tegnapihoz hasonlóan nagyot akaszthatnék.
Panthers +3.0 pipa
Detroit +7.5 pipa
OKC +4.0
OKC Over 211.5
Houston Under 197.5
Knicks +12.5
Panthers +3.0 pipa
Detroit +7.5 pipa
OKC +4.0
OKC Over 211.5
Houston Under 197.5
Knicks +12.5

Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
2. sorozatnak egy kötés:nmate írta:2-es gyűjtőben:
POR Trail Blazers -9.5 @ 1.57
PHX Suns ML @ 1.54
Cavs 1Q @ 1,47 (ez már jött, amúgy itt megállnék egy ásónyomra és röhögnék egyet Jamesen

Suns 1Q @ 1,66
3. sorozat
Denver ML @ 2.20
Egyelőre ezen a 3 vonalon megyek majd végig, minden nap kinézek max 3 jópofa underdogot, ha kevesebb van ami tetszik, akkor pedig feltöltöm ilyen 2-es kötésekkel 1,4-1,6 közötti szorzókkal megspékelve.
Persze, ha nyerek új sorozatot indítok.
Dallas 4. negyed -0.5 @ 1.9
Dallas 2. negyed -1 @ 1.95
Phoenix 1. negyed -1 @ 1.83
Közben nincs Chandler a Dallasnál.
Dallas 2. negyed -1 @ 1.95
Phoenix 1. negyed -1 @ 1.83
Közben nincs Chandler a Dallasnál.
Na, visszajött a Saints így ez pipa. Atlantát kell kivuduzni.Illetve ment a Minnesota-Saints ML kettes eredőért.
Nem tudom mi a faszért erőltetem az NFL-t, fekete lyuk az egész.
- nmate
2-es gyűjtőben:
PHX Suns ML @ 1.54
Megpróbálom a Bookie Buster #3-as stratégiát. Még az is lehet, hogy egymás mellett fogok vezetni 2 esetleg 3 ilyen sorozatot.
Knicks - Portland meccshez csak annyit, hogy jó esetben 9 játékos áll ma rendelkezésre, JR Smith, Dalembert és Melo kétséges még. Biztos vagyok benne, hogy nem fogják mindhármat játszatni, az újságírók szerint Dalembert a legvalószínűbb, hogy pályára lép.
PHX Suns ML @ 1.54
Megpróbálom a Bookie Buster #3-as stratégiát. Még az is lehet, hogy egymás mellett fogok vezetni 2 esetleg 3 ilyen sorozatot.
Knicks - Portland meccshez csak annyit, hogy jó esetben 9 játékos áll ma rendelkezésre, JR Smith, Dalembert és Melo kétséges még. Biztos vagyok benne, hogy nem fogják mindhármat játszatni, az újságírók szerint Dalembert a legvalószínűbb, hogy pályára lép.
Mai NBA:
Knicks +13.0, de ha Meloról nem jók a hírek, akkor passz
OKC +3.0 és over 211
Spurs under
Detroit élőben lesz, próbálok majd 7.5-nél jobb line-ot szerezni, bár szerintem ez is cover, de volt magasabb is, ezért akarom így
Knicks +13.0, de ha Meloról nem jók a hírek, akkor passz
OKC +3.0 és over 211
Spurs under
Detroit élőben lesz, próbálok majd 7.5-nél jobb line-ot szerezni, bár szerintem ez is cover, de volt magasabb is, ezért akarom így
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
hajnali betyárkodás.
Felett 195.5 DET Pistons @ CLE Cavaliers
POR Trail Blazers -6.0 NY Knicks @ POR Trail Blazers
Alatt 211.0 OKC Thunder @ DAL Mavericks
Felett 189.5 HOU Rockets @ SA Spurs
Alatt 223.0 PHX Suns @ LA Lakers
Páratlan (összesített) TOR Raptors @ DEN Nuggets

Felett 195.5 DET Pistons @ CLE Cavaliers
POR Trail Blazers -6.0 NY Knicks @ POR Trail Blazers
Alatt 211.0 OKC Thunder @ DAL Mavericks
Felett 189.5 HOU Rockets @ SA Spurs
Alatt 223.0 PHX Suns @ LA Lakers
Páratlan (összesített) TOR Raptors @ DEN Nuggets
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Tényleg elmehetnek a picsába, Brees passzolt yardjaira rámentem volna.PEEtör írta: bet365-tel meg nem tom mi van, óriási nagy nyomoréknak tűnnek így az utolsó NFL hét előtt, játékos bet-ből alig van kínálat, bármikor TD szerzőknek nem minden meccsnél van odds-a, így 19.00 előtt...
ML: money line, hendi nékül rakom a győztestToti írta: ML? pick? line? cap?
mivan?
pick: gyakorlatilag az, hogy pakolom az OKC-t és a Blazzerst(Durant ma nincs úgy hogy az OKC offos)
line: a hendik line-ja, ez kosárban, nfl-ben elég gyakran mozog, fél-1 pontokat, sérülések esetén többet
cappelés: mikor rendesen felkészülsz a kinézett meccsekből, és az alapján választod ki a fogadni kívánt eseményt.
Amúgy Máté már ajánlotta itt párszor: Frank Belanger-Bookie buster

nmate írta: Maci Laci, kolbász, üdítő, sapka.

Dettó. Szanaszét szopattak a britek, egy szeló van még:ateeemadrid írta:na, ez 1 jó meccsnap volt.![]()
Newcastle meccs x/1
1.000 -> 6.500
bet365-tel meg nem tom mi van, óriási nagy nyomoréknak tűnnek így az utolsó NFL hét előtt, játékos bet-ből alig van kínálat, bármikor TD szerzőknek nem minden meccsnél van odds-a, így 19.00 előtt...

- nmate
Én is ezt mondom, csak a hangsúly másateeemadrid írta:na, ez 1 jó meccsnap volt.![]()

Vagy ugyan az?

Maci Laci, kolbász, üdítő, sapka.Toti írta:ML? pick? line? cap?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2014. december 28., vasárnap 18:12-kor.
ML? pick? line? cap?Zsombor írta:Spurs ML, Suns -5.
Várom majd este a híreket a sérülésekről, ha lesz Durant illetve nem lesz Melo és kellően gyorsan tudok a lineokra reagálni, akkor könnyen pick lehet az OKC és a Blazers. Saints meccs után cappelek normálisan, szóval lesz még play.
mivan?

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ateeemadrid
na, ez 1 jó meccsnap volt.

Spurs ML, Suns -5.
Várom majd este a híreket a sérülésekről, ha lesz Durant illetve nem lesz Melo és kellően gyorsan tudok a lineokra reagálni, akkor könnyen pick lehet az OKC és a Blazers. Saints meccs után cappelek normálisan, szóval lesz még play.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Remy! Hagyd el a topicot most azonnal!Remy írta:Tettem egy:
Spurs - MU H
Soton - Chelsea X
West Ham - Arsenal H
Newcastle - Everton V
éreztem, hogy könnyen bukhatnak a nagyok, hát annyira nem is voltam/vagyok távol tőle..

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Tettem egy:
Spurs - MU H
Soton - Chelsea X
West Ham - Arsenal H
Newcastle - Everton V
éreztem, hogy könnyen bukhatnak a nagyok, hát annyira nem is voltam/vagyok távol tőle..
Spurs - MU H
Soton - Chelsea X
West Ham - Arsenal H
Newcastle - Everton V

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- nmate
Beszoptam szépen ezt a PL-t, az a kemény, hogy mindhármat elég erős picknek éreztem, ebből egy már elment, Chelsea pár perc vissza de nagyon nyomik ma... nem lepődnék meg semmin ezek után az Everton meccsen.
Este NBA-re szigorúan fél unitokat rakok, aztán remélem minél kisebb veszteséggel jövök ki ebből a gödörből.
Este NBA-re szigorúan fél unitokat rakok, aztán remélem minél kisebb veszteséggel jövök ki ebből a gödörből.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Erre az 1 meccsre tettem (volna) sokat...nmate írta:Szerintem visszaadják a tétet, vagy ha kötésben raktad 1,0 szorzóval számolják.

Kösz Nmate.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...