Ocsmany ez a foci...foleg ahova tart.

szerk:
jot rohogok amikor eszembe jut, h sokan Ivanovicsot akartak jobbhatvednak..

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. december 28., vasárnap 15:55
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. december 28., vasárnap 15:54
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 28., vasárnap 15:32
És akkor Kaboul még nem is játszottcart írta:Mintha a Tottenham olyan acélos lenne... Ez a Mason, Townsend, Chadli névsor még az Unitedénél is legalább egy szinttel gyengébb.Remy írta:Tehát. Van egy ritka szar védelem, egy Valencia - Young szél és egy veszettül gyenge Falcao. Mégse tud kikapni a MU.Nem hiszem el.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. december 28., vasárnap 15:17
Falcao meg annyira sem tud osszjatekban.nmate írta:Azé' RvP lövőtechnikája is jóval jobb, mint Higuainnak. Egy baja van, nem érzi annyira az üresbe mozgást, pedig neki tiszta lövőhelyzetekre kéne lemozogni, akár visszafelé is, aztán úgy lőni kaput hajnalig. Összjátékban is gyenge.
HozzászólásSzerző: cart » 2014. december 28., vasárnap 15:15
Mintha a Tottenham olyan acélos lenne... Ez a Mason, Townsend, Chadli névsor még az Unitedénél is legalább egy szinttel gyengébb.Remy írta:Tehát. Van egy ritka szar védelem, egy Valencia - Young szél és egy veszettül gyenge Falcao. Mégse tud kikapni a MU.Nem hiszem el.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 28., vasárnap 15:04
Észrevettem hogy ott tud igazán nagyot focizni,ahol ma is játszott,meg az öregnél is,a center mögött,már majdnem a kp-n...sőt.Rooney baromi ellentmondásos arc nálam, valamikor nézek csak, hogy miket tud meg mennyi elemben kiváló, máskor meg van olyan világian balfasz 2 hónapja, hogy csak simán letucatangoloznám.
Sőt....ha belegondolok,ezt a meccset nyerni kellett volna,pláne azzal a véleményes szituval,amit nem adtak meg...habár pont nem voltam ott,hogy mit mutatott a gólkamera...Remy írta:Tehát. Van egy ritka szar védelem, egy Valencia - Young szél és egy veszettül gyenge Falcao. Mégse tud kikapni a MU.Nem hiszem el.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 28., vasárnap 14:48
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. december 28., vasárnap 14:48
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 28., vasárnap 14:31
Rooney baromi ellentmondásos arc nálam, valamikor nézek csak, hogy miket tud meg mennyi elemben kiváló, máskor meg van olyan világian balfasz 2 hónapja, hogy csak simán letucatangoloznám.morientes írta:Pont hogy az járt a felyemben,hogy ha van persze meg a sólyom,tuti hogy az utóbbi.A holland enyhe túlzással,képtelen gólt szerezni...
Rooney meg az utóbbi időben egy állat.A PL mintha rá szabták volna,mint ha egyenesen neki találták volna ki.Hasznosabb mint a fenti kettő együtt...
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 28., vasárnap 14:28
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 28., vasárnap 14:28
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 28., vasárnap 14:28
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. december 28., vasárnap 14:24
Pont így vagyok vele. Van Persie továbbra is egy olyan Higuain akinek jobb a fejjátéka, egyébként ugyanolyan szerencsétlen. Ugye messideco barátom?Még így ólomtestel is, ha én lennék a csk és ott kucorogna a padon RvP meg Falcao, tuti utóbbit hívnám. Bár sosem voltam a holland nagy rajongója, az igaz.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 28., vasárnap 14:22
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 28., vasárnap 14:16
Lehet,de ott van még az az ösztön...hogy visszanyeri e a régi formáját,nem tudom,de tegnap előtt a bepassz Rooneynak...na az igazi csatárteljesítmény volt.Úgy kell megérkezni egy labdára...Enrique írta:Falcao tényleg nagyon lelassult, nem is csak a sebessége, az egész mozgáskoordinációja megváltozott, nem vagyok benne biztos, hogy bármikor is a régi lesz már.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2014. december 28., vasárnap 13:59
HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. december 28., vasárnap 13:48
HozzászólásSzerző: peadani » 2014. december 28., vasárnap 13:46
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 28., vasárnap 13:20
Annak idején a lovászok,sofőrök,cselédek,meg úgy az egész személyzet,karácsony másnapján kapott szabadnapot,az FA meg direkt rendezte ezeket a meccseket ekkor,hogy ezek az emberek ki tudjanak rá menni.Általában mindig úgy intézték hogy adott környék szomszéd csapatai csapjanak össze ekkor.Ebből lett aztán a hagyomány.Hagyomány. Már így is levettek 1 fordulót karácsony környékéről ha jól rémlik, volt olyan hogy 9 nap/4 forduló.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. december 28., vasárnap 13:00
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem