Szerencsejátékok
Re: Szerencsejátékok
Na, úgy tűnik a Boxing Day elnézte a dátumot, és késett 2 napot.

Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
Kösz a tippet, én is megraktamToti írta:4es odds a 0-0
meg is rakom, ennek semmi értelme.
mindkét kapus nagyformában és mindkét oldalon a támadók szerencsétlenkednek.

Az szép fogás.PEEtör írta:Tegnap, mielőtt még mélyebben elemeztem volna az NBA-t, ránézésre tettem egy szelót:
http://kepfeltoltes.hu/141228/101556294 ... es.hu_.jpg
Annyira bulinak gondoltam, hogy be sem írtam, pláne utána vezettem rá magam a Heat +3.0 naggyal, aztán lám, ment egy pofon az elemzéseknek.![]()
Mára a legjobbak:
Panthers +3.0
Vikings -6.0
Redskins +4.0
Giants -2.5
A Saints pickről letettem, mind spread, mind ML, a Tampa 0-7 eddig otthon, utolsó meccsüket pedig otthon játszák, vélhetően beleadnak mindent, 1/1 ide, vagy oda. Saints oldalon Armstead ismét nincs, de a védelem egyik legjobbja, Hicks se lesz, Graham végre bevallotta, hogy durvább a sérülése, mint mondták -> ki tudja mi lesz vele a meccsen, Pierre Thomas is kiesett. Bőven lehet ez egy FG game, a -4.0 így sok, és már azt sem tartom kizártnak, hogy bukja a meccset a Saints, bár ők Brees rekordjainál rámentek a tét nélküli meccsekre is, és ugye most is lenne ilyen.
Összességében elsülhet így is, úgy is, rengeteg az ismeretlen változó, passz lett ez a meccs.
Szembe megyek a Carolinával, -4-en raktam még az Atlantát és a Saints hendit is pakoltam.
Illetve ment a Minnesota-Saints ML kettes eredőért.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
100-ból 1x játszanak az ilyen csapatok kevés gólos meccset, jól belenyúltunk.
Nem baj, következő találkájuknál jobb lesz az odds a több gólra.

4es odds a 0-0
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- nmate
2-2 lesz a vége, easy.
Britek:
gyűjtő:
Chelsea, WHU 2.5 over, Newcastle 1x, MUTD meccs 1.5 over (élőben 1.5ért)
unitok:
Newcastle meccs 2. félidőben több gól, Newcastle x/1 eredmény
Élőben meg rajta leszek a Burnley, Swansea góljain. Meg ha még egy darabig nincs gól, akkor MUTD over 2.5 unitért, meg 40:00-ig gól.
gyűjtő:
Chelsea, WHU 2.5 over, Newcastle 1x, MUTD meccs 1.5 over (élőben 1.5ért)
unitok:
Newcastle meccs 2. félidőben több gól, Newcastle x/1 eredmény
Élőben meg rajta leszek a Burnley, Swansea góljain. Meg ha még egy darabig nincs gól, akkor MUTD over 2.5 unitért, meg 40:00-ig gól.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PEEtör 2014. december 28., vasárnap 13:28-kor.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
spurs - mu mind2 csapat lő gólt.
nemtudom nézitek-e a meccset.
de az elmúlt 5 percben 5 akkora helyzet volt, h beszarás és egyikből sem lett gól. kapufa, gólvonalról kivágott labda, pontatlan befejezés, stb...
tipikusan az a meccs, amit kb a fél világ sokgólosnak gondol azt majd lesz a vége 0-0
nemtudom nézitek-e a meccset.
de az elmúlt 5 percben 5 akkora helyzet volt, h beszarás és egyikből sem lett gól. kapufa, gólvonalról kivágott labda, pontatlan befejezés, stb...
tipikusan az a meccs, amit kb a fél világ sokgólosnak gondol azt majd lesz a vége 0-0

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Spurs-MU 2.5 over @ 1.83 1 unittal
Gyerekek, ne fogadjatok részegen. Jól jöttem ki belőle, le akasztottam pár unitot, de azt hittem ma reggel ébredésnél, hogy felakasztom magam az ilyen marhaság miatt.
Gyerekek, ne fogadjatok részegen. Jól jöttem ki belőle, le akasztottam pár unitot, de azt hittem ma reggel ébredésnél, hogy felakasztom magam az ilyen marhaság miatt.

Tegnap, mielőtt még mélyebben elemeztem volna az NBA-t, ránézésre tettem egy szelót:
Annyira bulinak gondoltam, hogy be sem írtam, pláne utána vezettem rá magam a Heat +3.0 naggyal, aztán lám, ment egy pofon az elemzéseknek.
Mára a legjobbak:
Panthers +3.0
Vikings -6.0
Redskins +4.0
Giants -2.5
A Saints pickről letettem, mind spread, mind ML, a Tampa 0-7 eddig otthon, utolsó meccsüket pedig otthon játszák, vélhetően beleadnak mindent, 1/1 ide, vagy oda. Saints oldalon Armstead ismét nincs, de a védelem egyik legjobbja, Hicks se lesz, Graham végre bevallotta, hogy durvább a sérülése, mint mondták -> ki tudja mi lesz vele a meccsen, Pierre Thomas is kiesett. Bőven lehet ez egy FG game, a -4.0 így sok, és már azt sem tartom kizártnak, hogy bukja a meccset a Saints, bár ők Brees rekordjainál rámentek a tét nélküli meccsekre is, és ugye most is lenne ilyen.
Összességében elsülhet így is, úgy is, rengeteg az ismeretlen változó, passz lett ez a meccs.
Annyira bulinak gondoltam, hogy be sem írtam, pláne utána vezettem rá magam a Heat +3.0 naggyal, aztán lám, ment egy pofon az elemzéseknek.

Mára a legjobbak:
Panthers +3.0
Vikings -6.0
Redskins +4.0
Giants -2.5
- ateeemadrid
Nekem mára egyik ez:
Spurs MU - mind2 csapat lő gólt
Soton - Chelsea V
Másik:
City - Burnley (0-1)* H
Aston Villa - Sunderland under 2.5 gól
Spurs MU - mind2 csapat lő gólt
Soton - Chelsea V
Másik:
City - Burnley (0-1)* H
Aston Villa - Sunderland under 2.5 gól

-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Mára ez megy.
Soton-Chelsea 2
QPR-Crystal Palace 1
City-Burnley 1
Livorno-Pescara 1
Frosinone-Vicenza 1
Modena-Latina 1
CSKA Moskva-Szocsi 1
Soton-Chelsea 2
QPR-Crystal Palace 1
City-Burnley 1
Livorno-Pescara 1
Frosinone-Vicenza 1
Modena-Latina 1
CSKA Moskva-Szocsi 1
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Amúgy azt nem értem, hogy az Everton hogy lehet ilyen szar idén? A keret erős, simán ott kéne lenniük a West Ham helyén, és küzdeni legalább az EL helyekért. Lukaku - Etoo csatársor, azért ez még mindig elég jól cseng. A védelem se rossz, aztán mégse jó valami...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- nmate
Na szép okosba megint egy kis ünnepi PL:
Newcastle - Everton Alatt 2.5 @ 1.850, elől totálisan inkompetens a két csapat, jó esélyt látok arra, hogy ez egy szerény 1-1 lesz maximum, szerintem egyik csapat sem fogja magát belehajszolni egy adok-kapokba.
Spurs - United Felett 2.5,3.0 @ 2.000, ezek meg kretének hátul, nincs sehol stabil középpálya, futós meccset várok, sok helyzettel.
Chelsea -0.5 @ 1.850 Jóval jobbak a Sotonnál, Mourinho pedig tudja hogyan kell beosztani az erőt és hozni az összes meccset a sűrű menetrend alatt is.
Newcastle - Everton Alatt 2.5 @ 1.850, elől totálisan inkompetens a két csapat, jó esélyt látok arra, hogy ez egy szerény 1-1 lesz maximum, szerintem egyik csapat sem fogja magát belehajszolni egy adok-kapokba.
Spurs - United Felett 2.5,3.0 @ 2.000, ezek meg kretének hátul, nincs sehol stabil középpálya, futós meccset várok, sok helyzettel.
Chelsea -0.5 @ 1.850 Jóval jobbak a Sotonnál, Mourinho pedig tudja hogyan kell beosztani az erőt és hozni az összes meccset a sűrű menetrend alatt is.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
tegnap a celtic botrányosan döntetlenezett, aztán a falkirk meg kikapott
ma pedig törhetem a fejem, hogy nyerjem vissza a kidobott pénzemet... elég gyenge a kínálat és nem tudom mennyire lehetne bízni a pl-ben.

- nmate
El is buktam amit tegnap összekapartam
Botrány. Egyébként ilyen b2b napokat keményen kerülni kéne.

+3-mal megy 3. negyedben a Wiz, eladják, szopnak egy buzzer triplát. Anyád picsáját.
Wiz 3. negyed -1.5
Heat pickből és gyűjtőből buy-out fele tétért, a fiúk még a karácsonyi halászlevet kortyolgatják fejben.
Doc Rivers elmehet a kurva anyjába, hogy ilyen kerettel nem tud valami bajnokesélyes gárdát összehozni.