FIFA

FIFA vs. PES, és természetesen az egyetlen manager.
oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

Re: FIFA

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. december 29., hétfő 14:27

Marci77 írta:Ez azert van sajnos,mert egy vezeteknevhez egy nevet rendelnek. Es nem frissitettek 5-6 eve,ezert van meg mindig Maxi Rodriguez. Vagy Cole-oknal Joe Cole sokszor. (Bar amikor anno Torghellet alacsonyitottak Torresre az meglepett :D )

Az ang szerencsere frissitve van,az okes.
Valmilyen szinten a magyar is ,mert megemlítik a 10.-et. De kb. ennyi. Még mindig a Barca fénykoráról beszél :D

Más: Karrier módban , a bajnokságban az egymás elleni eredmény számít pont egyenlőségnél? MErt ha nem igencsak ideges leszek :) De van egy sejtésem, hogy nem.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. december 29., hétfő 9:54

Ez azert van sajnos,mert egy vezeteknevhez egy nevet rendelnek. Es nem frissitettek 5-6 eve,ezert van meg mindig Maxi Rodriguez. Vagy Cole-oknal Joe Cole sokszor. (Bar amikor anno Torghellet alacsonyitottak Torresre az meglepett :D )

Az ang szerencsere frissitve van,az okes.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. december 29., hétfő 7:03

oroszisti írta:Nekem viszont magyar. És utálom !! :mrgreen: Egy rakat szar , már a kommentátor. És nem is tudom átállítani csak csehre meg oroszra ... Ami még rosszabb. Szóval zenét kell hallgatnom ,ha játszok :D
Legjobb amikor Jamest a "mindig maxi Rodrigueznek" nevezik
És ez már a tavalyiban is így volt

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. december 29., hétfő 1:39

Konzolon lehet maradt a magyar kommentátor, ugye ott van magyar menü is... :sly:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

oroszisti

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. december 29., hétfő 1:37

Nekem viszont magyar. És utálom !! :mrgreen: Egy rakat szar , már a kommentátor. És nem is tudom átállítani csak csehre meg oroszra ... Ami még rosszabb. Szóval zenét kell hallgatnom ,ha játszok :D

Marci77
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. december 29., hétfő 0:49

Nem is baj oszinten,mert a magyar kommentalast nem frissitettek mar reg,eleg unalmas volt. A menu pedig gyorsan begyakorolhato angolul,nem kell ahhiz tanulni. amx 1-2 dolgot kiszotarazol. Regi fifaknal mikor.meg kicsi voltam,eltajekozodtam siman angolban pedig nem tanultam,szerintem ez ne dontson a megvasarlasa ellen :)

Mondjuk az zavar hogy az angol kommentart nem tud atallitani pedig kiprobalnam masikkal. Beallitasokmal nem engedi. :(

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. december 28., vasárnap 9:43

Értem, köszi.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. december 28., vasárnap 0:42

Az ok:
Az EA pár éve közölte, hogy nem lokalizál olyan országokban, ahol a lakosság kevesebb, mint 20 millió. Eddig a PC-X360-PS3 verzióba csak azért került bele, mert gyakorlatilag csak át kellett másolni az új részbe. Ez most már nem működik, mert a játék PC-n is új motort kapott, ahogy már tavaly a PS4 és Xbox One verzió, amelyhez sokat kellene babrálni az átültetéshez és talán még a kommentárrendszerben is történtek változások. A PS3 és X360-as FIFA 15 megkapja a magyar nyelvet, mert azokon a motor a régi marad.
"If you don't like your destiny, don't accept it."

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. december 28., vasárnap 0:32

FIFA 15 már nincs magyarul, lehet megvettem volna másképp. :x
Rá lehet keresni, hogy miért, most nem tudok linkelni.
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. december 27., szombat 22:45

Na végülis megvettem a fifát. Gamepadot még nem, de szenvedés billentyűzettel eddig. Nem is nagyon találom a gombokat. Első meccsen konkrétan lépni nem tudtam :lol:
Amúgy én vagyok balfasz, vagy tényleg nincs magyar menü?
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

LaMartin
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Iker Muniain,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest, Magyarország

HozzászólásSzerző: LaMartin » 2014. december 27., szombat 10:45

Marci77 írta:
LaMartin írta:Sziasztok! Kezdtem egy karriert a Fulhammel, 2016 nyara van. A karrierem lényege:a játék elején nagyon sok játékost vettem, csak u21-eseket. Ők lesznek a jövőbeli csapatom lényege. De a fontosabb:az akadémia: na erre nagyin ràmegyek, csak 80-94-es potenciálú játékosok vannak, de mivel már eltelt 2 év, kb 15-öt már felhoztam. (Ha van rá igény, írok a játékosokról, mennyit fejlődtek, az akadémistákról stb..)
(Egyébként a 29 fős keretem legidősebb tagja 25 éves, utána 1-1 22 és 21, 6 db 20, a többi 19-16)
Na és itt a kérdésem: amikor felrakom a játékosokat rövid időre kölcsönlistára, többféle dolgot ír ki az állapotuknál:
Az egyik:"Kölcsönözve: Rövid távra". Ezt írja ki egyébként azoknál is, akit már sikerült kölcsonadnom.
A másik:"Kölcsönbe (rövid)"
Nem tudja valaki, mi a baj(már ha egyáltalán baj)?
Hát aki nálad van az Kölcsönbe (rövid),az listázva van hogy mehet, a Kölcsönzve: Rövid távra,meg hogy kölcsönadtad. Nincs itt semmi féle baj :)

Igen, de nehany jatekosnal akik itt vannak, es meg nem sikerult kolcsonadni, azoknal is azt irja h Kolcsonozve(rovid tavra)

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. december 26., péntek 22:30

Nekem 13-mal PC-n is szokta ezt csinálni....

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. december 26., péntek 20:30

Egy kérdésem lenne azokhoz, akik PS3-on játszanak. Nektek is le szokott fagyni? Nem csak a mostani, már nagyon régóta rendszeresen lefagy a fifa, minden nap legalább egyszer. Fifa11 óta, mindegyik játéknál megvolt ez a hiba, ugyanugy. Főleg cserénél, és a meccs végén szeret lefagyni, valamint CSAK AKKOR, ha én nyerek (gép ellen). Ha a gép nyer/nyerésre áll még soha nem fagyott le. Iszonyat idegölő tud lenni hogy behúzok egy nehéz meccset, és a lefújás pillanatában megáll a kép, és ennyi volt. Másnál is megvan ez a probléma?
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. december 26., péntek 20:18

Helló!

Meg akarom magam lepni utókarácsonyra, egy fifa15-tel. Hol érdemes megvenni? Hol megbízható? Még nem vettem soha játékot így semmi tapasztalatom nincs. Azt néztem, hogy media marktban 11ezer, 576kb-ban 12ezer. Tudtok esetleg olcsóbbat, jobbat?
A Másik, hogy gamepad is kellene hozzá, de abban meg végképp nem vagyok otthon. Találtam egy helyet, ahol 1-2 ezerért vannak, de pl media marktban 10ezer. Mi a különbség? Egy olyan kellene, ami nem túl drága, de azért a fifához kellő dolgok megvannak rajta. Ehhez a részhez sem értek. Nagyon ezen felül plusz nem kell, másra nem hiszem, hogy fogom használni. De azért ne legyen extra gagyi se, ami fél év alatt tönkre megy, egy pár plusz ezrest azért megér a minőség, ha nem olyan meredek a különbség.
És szeretném ezeket a dolgokat személyesen megvenni, fifát is, meg a gamepadot is.

Köszi a segítséget!

Marci77

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. december 26., péntek 15:17

LaMartin írta:Sziasztok! Kezdtem egy karriert a Fulhammel, 2016 nyara van. A karrierem lényege:a játék elején nagyon sok játékost vettem, csak u21-eseket. Ők lesznek a jövőbeli csapatom lényege. De a fontosabb:az akadémia: na erre nagyin ràmegyek, csak 80-94-es potenciálú játékosok vannak, de mivel már eltelt 2 év, kb 15-öt már felhoztam. (Ha van rá igény, írok a játékosokról, mennyit fejlődtek, az akadémistákról stb..)
(Egyébként a 29 fős keretem legidősebb tagja 25 éves, utána 1-1 22 és 21, 6 db 20, a többi 19-16)
Na és itt a kérdésem: amikor felrakom a játékosokat rövid időre kölcsönlistára, többféle dolgot ír ki az állapotuknál:
Az egyik:"Kölcsönözve: Rövid távra". Ezt írja ki egyébként azoknál is, akit már sikerült kölcsonadnom.
Hát aki nálad van az Kölcsönbe (rövid),az listázva van hogy mehet, a Kölcsönzve: Rövid távra,meg hogy kölcsönadtad. Nincs itt semmi féle baj :)

oroszisti írta:
Becksy23 írta:Nekem azok a játékosok jönnek be akik nagyon technikásak, gyorsan fordulnak, jól passzolnak, nem baj ha csak 75-80 a sprintsebesség, mert erősen bitroklom a meccseket. Előre kell mindig egyedül egy gép, akitől bármikor várhatok gólt, erre a célra tőkéletes CR. Reus, Bale nem nagyon jönnek be, Hazard, Isco, Mata, Silva, Neymar annál inkább. Mellesleg Jesé is nagyon adja. Nálam kb a lényeg hogy a játékos gyorsulása és fürgesége legyen jóval nagyobb mint a sprintsebesség, mert azokkal lehet ám forgolodni, egyérintőzni :mrgreen:
Akkor mi ugyanazt játszhatjuk :) Jesén már nagyon gondolkozok,hogy kezdő legyen ...
Bale meg ... Akkor jó , ha kell egy gól a 90. percben akkor igen... Végig lehet vele sprintelni aztán vagy bejön vagy nem... Amúgy meg nem szoktam. Szépen tartogatom a labdát. A középpályásokkal szét szopatok mindenkit 1v1-be, húzogatom a labdát csak :) Isco,Kroos, Modric hatalmas. Szélsőkre meg egyszerűen nekem nincs szükségem. A szélsővédők felfutnak , de nem nagyon zajlik ott a játék.
De például a csatárokkal mindig bajban vagyok. Cr brutális de lelépett :) Akkor a Chelseanel semmit nem ért Diego Costa se , annál inkább Remy. Benzema úgy ahogy , de most már kipróbálom huzamosabb ideig Jesét is.
Ebben a fifában az ilyen csatárok ajánlottak mint Agüero és Tevez. Hozzájuk hasonlót keress.

becike80
Kedvenc játékosaid: Modric Cr7
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: becike80 » 2014. december 26., péntek 11:24

Köszi

Jófejek

Chancee9
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Ramos, Modric, Xabi Alonso, Marcelo

HozzászólásSzerző: Chancee9 » 2014. december 26., péntek 11:08

lehet ez volt a baj

becike80
Kedvenc játékosaid: Modric Cr7
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: becike80 » 2014. december 26., péntek 11:05

Sziasztok

Tegnap este nem tudtam kapcsolódni a PSN-hez volt valakinek ilyen problémája vagy az én ps3-mal van baj?

LaMartin
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Iker Muniain,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest, Magyarország

HozzászólásSzerző: LaMartin » 2014. december 25., csütörtök 22:54

Sziasztok! Kezdtem egy karriert a Fulhammel, 2016 nyara van. A karrierem lényege:a játék elején nagyon sok játékost vettem, csak u21-eseket. Ők lesznek a jövőbeli csapatom lényege. De a fontosabb:az akadémia: na erre nagyin ràmegyek, csak 80-94-es potenciálú játékosok vannak, de mivel már eltelt 2 év, kb 15-öt már felhoztam. (Ha van rá igény, írok a játékosokról, mennyit fejlődtek, az akadémistákról stb..)

oroszisti

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. december 25., csütörtök 20:44

Becksy23 írta:Nekem azok a játékosok jönnek be akik nagyon technikásak, gyorsan fordulnak, jól passzolnak, nem baj ha csak 75-80 a sprintsebesség, mert erősen bitroklom a meccseket. Előre kell mindig egyedül egy gép, akitől bármikor várhatok gólt, erre a célra tőkéletes CR. Reus, Bale nem nagyon jönnek be, Hazard, Isco, Mata, Silva, Neymar annál inkább. Mellesleg Jesé is nagyon adja. Nálam kb a lényeg hogy a játékos gyorsulása és fürgesége legyen jóval nagyobb mint a sprintsebesség, mert azokkal lehet ám forgolodni, egyérintőzni :mrgreen:
Akkor mi ugyanazt játszhatjuk :) Jesén már nagyon gondolkozok,hogy kezdő legyen ...
Bale meg ... Akkor jó , ha kell egy gól a 90. percben akkor igen... Végig lehet vele sprintelni aztán vagy bejön vagy nem... Amúgy meg nem szoktam. Szépen tartogatom a labdát. A középpályásokkal szét szopatok mindenkit 1v1-be, húzogatom a labdát csak :) Isco,Kroos, Modric hatalmas. Szélsőkre meg egyszerűen nekem nincs szükségem. A szélsővédők felfutnak , de nem nagyon zajlik ott a játék.
De például a csatárokkal mindig bajban vagyok. Cr brutális de lelépett :) Akkor a Chelseanel semmit nem ért Diego Costa se , annál inkább Remy. Benzema úgy ahogy , de most már kipróbálom huzamosabb ideig Jesét is.

Vissza: