Mozi, filmek
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Re: Mozi, filmek
Fu milyen mocsokszar film volt ez az útvesztő...idén nem tudom láttam-e ennél rosszabbat.

- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Ha valakit érdekel valami mindfuck művészfilm, akkor a Borgman ideális választás. Nem tudod miről szól, de arról nagyon.
Meg van benne pár korrekt jelenet.
- realmadridfan
Mekkora beteg baromság ez az Interview
nekem a this is the end-től is jobban tetszett
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Sightseers
Ilyen beteg baromságot rég láttam
Jó kis európai cucc, aki szereti az ilyen ínyencségeket, azoknak bátran ajánlom
Ilyen beteg baromságot rég láttam

- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ezt mi is egy csomoszor lattuk suliban. Heti 5 angolunk volt, kb minden masodik heten neztunk egy filmet. :Đcsabi* írta:nálunk ez kötelező volt suliban :Đ ajánlom én is fasza kis filmAndrás93 írta:Trainspotting
-
csabi*
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
nem, nálunk társadalomismeret órán volt asszem 11.ben és mindenkinek tetszett.. pár jelenetet leszámítvaAndrás93 írta:Nálatok volt?csabi* írta:nálunk ez kötelező volt suliban :Đ ajánlom én is fasza kis film

- András93
Nálatok volt?csabi* írta:nálunk ez kötelező volt suliban :Đ ajánlom én is fasza kis film
-
csabi*
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
nálunk ez kötelező volt suliban :Đ ajánlom én is fasza kis filmAndrás93 írta:Trainspotting

- András93
Nem is erről volt szó, hanem a hollywoodi szarokról, pontosabban, hogy Hollywood évek óta ontja magából a szemetet.Pipita írta:Egy film meg attól nem lesz szar, hogy amerikai-e, vagy nem, nem is értem ezt az egészet.
De ez nem meglepő, elég megnézni az utóbbi évek Oscar filmjeit, a Best Picture kategóriát, a Legjobbak Legjobbja.
Én most karácsonyra kellemes kis filmeket néztem, mint a Trainspotting és a Nem félünk a farkastól.
Tavaly pedig az alább említett Taxidermia, Hukkle (ezt mondjuk nem ajánlom) és a Hullámtörés volt ünnepekkor. Utóbbi egyébként egy Lars von Trier film, de annál keményebb, nyomasztóbb filmet szerintem nem láttam, és több, mint 2 és fél órás. Szóval ajánlott, de csak óvatosan.
Tegnap volt szó arról, hogy a mozik csak az amerikai filmeket tolják a képünkbe, pedig az európaiak például mennyivel jobbak.
Kíváncsiságból megnéztem, itt Egerben a most vetített 22 filmből 14 nem amerikai, van magyar, ausztrál, olasz, svájci, angol, francia, vagy éppen argentin is, szóval elég széles skálán mozog a kínálat.
Kíváncsiságból megnéztem, itt Egerben a most vetített 22 filmből 14 nem amerikai, van magyar, ausztrál, olasz, svájci, angol, francia, vagy éppen argentin is, szóval elég széles skálán mozog a kínálat.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Na ez a Nightcrawler, ez már film. Nagyon fasza. Jake kumma jó színész lett.
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Tehát, egy 4 órás filmből, elég lett volna, ha csak 30 percet vágnak ki?pheco írta: a legnagyobb a hosszú játékidő, szerintem mindegyik film lehetett volna félórával rövidebb, túl sok volt a számomra unalmas, töltelék jelenet.
Amúgy a 7,5 pont elég jó ahhoz képest, hogy nem nagyon szereted.
Mondjuk már nagyon régen láttam, de még mindig itt van a szemem előtt a legtöbb jelenet. Engem az fogott meg benne, hogy bátor, nem a tipikus sablon szar magyar dráma. Van benne tökösség és valami eredeti. Ezt várom a magyar rendezőktől. Iszonyú hangulatos. És igen... undorító. De engem ez sose zavart.Pipita írta:Na, flame on. Érveket kérnék, miért? Szerintem a legundorítóbb, borzasztó fos amit valaha láttám, egy roahdt nagy egypertíz, de az is csak azért, meg negatív vagy nulla nem adható. Pfejj.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Na, flame on. Érveket kérnék, miért? Szerintem a legundorítóbb, borzasztó fos amit valaha láttám, egy roahdt nagy egypertíz, de az is csak azért, meg negatív vagy nulla nem adható.Remy írta:Taxidermiát senki ne felejtse el! Legjobb magyar film, amit valaha láttam.![]()
Egy film meg attól nem lesz szar, hogy amerikai-e, vagy nem, nem is értem ezt az egészet.
De azért én is ajánlanék még pár használhatót, amik szerintem még nem voltak:
Hombre mirando al sudeste, a K-PAX 20 évvel idősebb, argentin bátyja.
Ocho apellidos vascos - idei spanyol vígjáték, az ország északi és déli része közti különbségeket mutatja be, kisarkítva persze, sztereotípiákra épít de tök jó és élvezhető.
La lengua de las mariposas - spanyol dráma a polgárháborúról
Få meg på, for faen - Norvég amerikai pite, csak nem szűz kisfiúkról szól hanem egy szűz kislányról, szerintem aranyos.
Shooting dogs - ez azt hiszem filmklubban is volt már, érdemes.
Idioterne - dán vígjáték, Trier egyik első filmje
Kynodontas - görög dráma, társadalomkritika, szerintem zseniális, Faust szerint egy szar.
The Damned United - A történelem negyedik legjobb filmje a történelem második legjobb focicsapatáról, illetve sokkal inkább annak egy egykori edzőjéről, Brian Fockin' Cloughról.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Gyűrűk Ura trilógia
Bő 10 éves utálat után rávettem magam, hogy adjak neki egy utolsó esélyt. Azt kell mondjam, hogy kellemes meglepetés volt. Két negatívumot tudok felhozni, a legnagyobb a hosszú játékidő, szerintem mindegyik film lehetett volna félórával rövidebb, túl sok volt a számomra unalmas, töltelék jelenet. Továbbá voltak jelenetek, amik nekem gagyik és/vagy viccesek voltak. Szóval van a Shop Stop 2-s fricskában némi igazság. Azt még most sem értem mit keres imdb top 20 között mind a három rész. Nekem az egész trilógia egy 7,5-et ér. Részekre lebontva pedig 7,5 - 7 - 8. Megnézem holnap a Hobbit első részét is.
Bő 10 éves utálat után rávettem magam, hogy adjak neki egy utolsó esélyt. Azt kell mondjam, hogy kellemes meglepetés volt. Két negatívumot tudok felhozni, a legnagyobb a hosszú játékidő, szerintem mindegyik film lehetett volna félórával rövidebb, túl sok volt a számomra unalmas, töltelék jelenet. Továbbá voltak jelenetek, amik nekem gagyik és/vagy viccesek voltak. Szóval van a Shop Stop 2-s fricskában némi igazság. Azt még most sem értem mit keres imdb top 20 között mind a három rész. Nekem az egész trilógia egy 7,5-et ér. Részekre lebontva pedig 7,5 - 7 - 8. Megnézem holnap a Hobbit első részét is.
- Anyaka
Én amikor megláttam benne, hogy drága holmik + Donald Sutherland tudtam, lesz egy ilyen fordulat, mint a másik filmjében. Első párbeszédénél rátett erre a megérzésre, majd az utolsóknál még utalt is rá konkrétan. Váratlan az nem volt semmi, teljesen alap forgatókönyve van, a vége már inkább kliséhalmaz, hiába lett egész jó a felvezetés, amikor Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!kibújt a lány a szobából kezdett leépülni.
Akartam ebben a körben ajánlani, de kihagytam, mert teljesen átlagosra sikerült megcsinálni több részen, legalábbis nekem. Túl van értékelve egy picit, imdb-n mindenképp. Rotten, meta kb. reális. Letöltésnél is, ezért kapott rá sok mindenki valószínű. Feliratosan meg egy ember se nézte meg konkrétan.
Akartam ebben a körben ajánlani, de kihagytam, mert teljesen átlagosra sikerült megcsinálni több részen, legalábbis nekem. Túl van értékelve egy picit, imdb-n mindenképp. Rotten, meta kb. reális. Letöltésnél is, ezért kapott rá sok mindenki valószínű. Feliratosan meg egy ember se nézte meg konkrétan.
-
gunner
- Kedvenc csapatod: Arsenal
The best offer
Na ez is mekkora film volt barátom
Tornatore igazi zseni. Ez már a harmadik (Cinema paradiso, Puszta formalitás) olyan filmje, amelyik után csak ámulok és bámulok.
Nagyon jó forgatókönyv, a színészek szintén remekek, nincs kivetni való benne. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sejtettem, hogy lesz kanyar benne, na de erre nem... Nagyon szépek voltak a végén a dolgok, túl szépek...
Bátran ajánlom, nem hollywoodi film
Na ez is mekkora film volt barátom
Tornatore igazi zseni. Ez már a harmadik (Cinema paradiso, Puszta formalitás) olyan filmje, amelyik után csak ámulok és bámulok.
Nagyon jó forgatókönyv, a színészek szintén remekek, nincs kivetni való benne. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sejtettem, hogy lesz kanyar benne, na de erre nem... Nagyon szépek voltak a végén a dolgok, túl szépek...
Bátran ajánlom, nem hollywoodi film
"And my heart will leave you never."
- Anyaka
Azaz, de brit-német.palesz77 írta:
A hajsza a győzelemért az a Rush, vagy van más azonos című film is? Csak mert a Rush pl rohadtul bejött, de szerintem az amcsi..
-
kapor_89
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Igen, valóban, ez jótucsoki írta:És vagy 3 hozzászólással lentebb ajánlottam is.
És vagy 3 hozzászólással lentebb ajánlottam is.