Mindig megkaptam a sz_rt mert ezt felhoztam, most hehet újra.
hehe írta:Remy írta:
Továbbra sem csak a mainstream alkotásokat kell nézni. Amúgy Hollywood nélkül az európaiak és a japánok se lennének ott ahol. Ennek is két oldala van. Az a baj, hogy a legtöbb ember általánosságban beszél Hollywoodról, csak azt látja, amit az arcába tolnak, aztán megy is a köpködés.
mert ez formálja a világot, az emberek 90%-a azt eszi, amit kap, nem azt, amiért meg kéne harcolni, utána kéne menni.
+1
Remy annyi hülyeséget összehordtál, megint, ecsém...
Remy írta:A mozi csak ajándék, de nem attól függünk.

Hát persze....legtöbb pénz az a moziból jön nem a DVD eladásokból.
Megint nem érted meg, hogy holywood 99%-a csak a pénzre hajt. Évente kijön 10 film kb, ahol
nem csak a pénz számít. Ezzel van baja valszeg hehének, hogy nem filmet, értéket akarnak csinálni, hanem még több pénzt.
De neked 201021042x leírják akkor sem akarod megérteni és nyomsz ilyen hülyeségeket mint a fenti, meg pl ezeket:
Remy írta:De ne felejtsük el, hogy honnan hány film jön ki évente. Több film - több rossz film, de több jó filmet is jelent.
kulcsszó
arány. Kit érdekel hogy 23421421 film jön ki hollywoodból ha abból 10 jó évente, Európából, vagy Ázsiából meg kijön a 10-ed évente és több a jó film.
Remy írta:Amúgy Hollywood nélkül az európaiak és a japánok se lennének ott ahol.
Ez meg akkora ferdítés, hogy az elképesztő...#mindenkiazUSAtólfügg hát persze....
Hollywood megteheti azt - mert már hozzászoktatta az igénytelen filmekhez az agyhalott nézőit - hogy minőségtelen sz_rt is csináljon, mert arra is ugyan annyian bemennek. Sőt egy filmen, ahol gondolkozni kéne kicsit, vagy társadalomkritika, azt meg már nem is értik, és morognak, hogy mi volt ez a szar. Nem bírják felfogni se, baszkiiiiiiiiiiii......
Ezzel szemben az európai filmeknék az a trend, hogy jót kell csinálni, (nem csak szórakoztatót), vagy valami egyedit, mert különben bukó a film.
De mindegy, ezeket vagy nem érted, vagy nem akarod megérteni. Én meg nem foglak győzködni....
Nézz francia, olasz vagy brit filmeket,de igazából szemezgethetsz sok közül. Aztán majd meglátod, hogy létezik hollywoodon kívül is filmgyártás, ami messze értékesebb összességében.
Egyszerűen csak felkúr a vakságod.