Én mondjam meg, hogy mit néz?h3x0r írta:Amugy ez is poen, hogy folyamatosan szidod a masikat hogy milyen igenytelen, agyzsugorito filmeket nez, majd amikor rakerdez valaki hogy rendben, lehet hogy eddig tevhitben eltem, akkor megis miket kene nezzek ami valoban erteket kepvisel. Hirtelen semmi konkretumot nem tudsz mondani. Vagyis de, 2 filmet irtal (dec 20-an a Gone Girl, 23-an a La migliore offerta) egy rajzfilmet es egy rovidfilmet. Fél év alatt.sentry írta:Aztán majd meglátod, hogy létezik hollywoodon kívül is filmgyártás, ami messze értékesebb összességében.![]()
Nem csak a filmekkel kapcsolatban, hanem maskor is imadom, mikor elkezdik szidni a masikat hogy mekkor igenytelen hogy ezt nezi vagy azt csinalja, bezzeg amikor visszakerdeznek hogy akkor mit kene nezzek, mit kenne csinaljak, azonnal jon a kitero valasz, hogy engem nem erdekel, nincs ra idom, csinalj amit akarsz.
Baszki egy filmes topikba ne hogy már szájba kelljen rágni a filmcímeket. Meg ne hogy már én mondjam meg ki mit nézzen. Van annyi film mint a szemét, és ne az én időm meg ízlésem korlátozzon ebben. Gone girl-ről azért írtam mert szó volt róla éppen (és Fincher nagy kedvencem), a másikról meg éppenséggel bedobtam, hogy legyen szó olyan filmről is amiről még nem volt.
Támadni meg k_rvára tudsz....Most mit vársz, hogy soroljak fel 100 filmet ami európai film és kurvajó? Nekem nincs időm megnézni napi 1-2 filmet mint pl Remynek (Ez nem személyeskedés). NEM FOGOM filmjet ajánlani, bármennyire hisztizel, meg támadsz.
Pont az ilyen szarokért utáltam meg a fórumot. Baszódjak meg ha többet ideírok.
Meguntam örökre.