Úgy van!pheco írta: Dexter

HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. december 26., péntek 12:37
Úgy van!pheco írta: Dexter
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. december 26., péntek 12:24
Dexterateeemadrid írta: breaking bad, true detective, house of cards, wire, fargo, hannibal, homeland, vikings, boardwalk stb... na, ha bármi ilyesmi színvonalú sorozatot tudtok, ne kíméljetek.
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. december 26., péntek 0:19
én is most álltam neki, ugyan csak a 3. résznél vagyok, de jeff daniels nagyon baszatja. azért nem a semmire kapta a díjakat/jelöléseket.nmate írta:Meglepődtem én is, de igen. Flegma, gúnyos, fellengzős de szerethető karaktert hoz és szerintem hibátlanul. A többi szereplővel sincs baj.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 25., csütörtök 23:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 25., csütörtök 23:51
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 25., csütörtök 23:50
Newsroomateeemadrid írta:na és most hálás lennék, ha valaki tudna ajánlani valami faszát. amiket már láttam; breaking bad, true detective, house of cards, wire, fargo, hannibal, homeland, vikings, boardwalk stb... na, ha bármi ilyesmi színvonalú sorozatot tudtok, ne kíméljetek.
HozzászólásSzerző: sonic » 2014. december 25., csütörtök 23:49
ateeemadrid írta:a trúdetektív az 10/10, többet nem is kívánok hozzászólni.![]()
közben befejeztem a house of cardsot, sok időm nem volt az utóbbi időben így a 2. évadot elég döcögősen néztem, pont kapóra jött egy unalmas karácsonyi éjszaka, le is daráltam egyben az utolsó 7 részt. újabb remekmű, Frank papánál badassebb karaktert nem hiszem, hogy láttam már, nagyon várom a 3. évadot.![]()
na és most hálás lennék, ha valaki tudna ajánlani valami faszát. amiket már láttam; breaking bad, true detective, house of cards, wire, fargo, hannibal, homeland, vikings, boardwalk stb... na, ha bármi ilyesmi színvonalú sorozatot tudtok, ne kíméljetek.
sherlock és a sons of anarchy az, amivel szemezgetek, de előbbinek láttam az első évadát, annyira nem fogott meg, de nem rossz, a másiknak meg a sztorija nem tudom, hogy mennyire érdekelne.
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. december 25., csütörtök 23:44
nagyon hasonló az ízlésünk ahogy látom, bátran ajánlom a soa-t és a bansheetateeemadrid írta: na és most hálás lennék, ha valaki tudna ajánlani valami faszát. amiket már láttam; breaking bad, true detective, house of cards, wire, fargo, hannibal, homeland, vikings, boardwalk stb... na, ha bármi ilyesmi színvonalú sorozatot tudtok, ne kíméljetek.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 25., csütörtök 23:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 25., csütörtök 23:43
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. december 25., csütörtök 23:42
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 25., csütörtök 23:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 25., csütörtök 23:19
Na, a trónos pajtásokra még úgysem vitt rá az akarat.ziro4vr írta:no majd valami bale-központú fogadást ki kéne találni, aztán jöhet az ultimate egyszer, pogba vagy gündogan lesz fehérben valaha is![]()
amúgy most már trónok harca meg house of cards lázban égek, jöhetnének már
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 25., csütörtök 23:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 25., csütörtök 23:13
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 25., csütörtök 23:11
Mi ez a korrekt értékelés? Téged is elgyengítenek az ünnepek. Titkon azt hittem valami fikaáradat lesz itt, vagy ha nem, akkor 9/10es bűnbocsánat.Realista24 írta:True Detective
Nem írok róla sokat, rajtam kívül már mindenki látta :Đ Összességében jó volt, de nem agyeldobós. Három-négy résszel lehetett volna rövidebb gond nélkül. A színészek játéka magas színvonalú, ehhez kétség sem férhet, azt nehéz lesz überelni. 7,5
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 25., csütörtök 23:04
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. december 25., csütörtök 21:10
Realista24 írta:True Detective
Nem írok róla sokat, rajtam kívül már mindenki látta :Đ Összességében jó volt, de nem agyeldobós. Három-négy résszel lehetett volna rövidebb gond nélkül. A színészek játéka magas színvonalú, ehhez kétség sem férhet, azt nehéz lesz überelni. 7,5
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. december 25., csütörtök 21:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 25., csütörtök 21:04
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem