Szerencsejátékok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Szerencsejátékok

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. december 25., csütörtök 14:08

nmate írta:Spurs tetszik a legjobban a PL-ből.
Üdvözlöm gétét :mrgreen:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 25., csütörtök 14:04

A pool-nak tényleg nyerni kellene idegenben most már,az everton orrhon azért jó,még ha a stoke is az ellenfél,a hull city meg idegenben gyenge...a sunderland meg anewcastle otthonából is győztesen távozott,remélem.a jó forma kitart...
A chelseat meg lehet hendivel kellett volna,habár Mout ismerve,csak óvatosan.... :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 25., csütörtök 13:44

Spurs tetszik a legjobban a PL-ből.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. december 25., csütörtök 13:21

az a baj, hogy a chelsea, arsenal, mu, city 4-es elég biztosnak tűnik, de nem hiszem, hogy minden papírforma jön, majd még gondolkozok mi legyen.

chelsea és arsenal tűnik legegyértelműbbnek, a chelsea otthon nagyon komoly, úgyhogy még ezt az önmagán felül teljesítő whut is simán veri szerintem. a qpr meg nagyon szánalmas idegenben, kemény 0-0-8al állnak 3 lőtt és 20 kapott gól mellett. :lol:

úgyhogy eddig chelsea, arsenal ami tutinak tűnik számomra, mu-t meg city-t majd meglátom. egyébként szerintem most a pool is hozni fogja.

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2014. december 25., csütörtök 13:10

a pool akkorát fog x-elni, mint a ház :lol:
én mu-chelsea-city triót fogok rakni szerintem, angol2-ben gondolkozok a watford-norwich pároson még, de az ugye angol2....

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 25., csütörtök 11:48

Holnap angol foci...Chelsea nyerőre,Everton detto,sunderland ugyancsak,na meg a pool idegenben csak nyer...csak így a játék kedvéért... :)
Persze ha nem jön össze,lehet földhözb**om a laptopot,mert mostanában rám jár a rúd :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. december 25., csütörtök 11:34

nmate írta:WIzards - 5.5, sőt az over is csábító. Bulls is szerintem alaposan lerendezi a Lakerst, -10.5 mondjuk már necces.
Word mah nigguh.
Ment a Wiz, Bulls és Warriors tetszetős. A többit meg várom. :mrgreen:

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 25., csütörtök 11:28

WIzards - 5.5, sőt az over is csábító. Bulls is szerintem alaposan lerendezi a Lakerst, -10.5 mondjuk már necces.

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2014. december 24., szerda 13:57

én már megfogadtam, hogy csak focira teszek. nagyon ritkán finn, orosz jégkorong... kosáron nagyon kicsi az odds, utálok sok meccset rakni, kézivel meg eddig csak buktam.
lehet készülni a boxing day-re, ezt a pár napos szünetet inkább egy komolyabb szelóra fordítom, minthogy elbukjam a pénzem nhl-en.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 24., szerda 13:49

Igaza van Zsombornak...NHL-re soha....A Boston hozta a nem túl könnyű meccset,a Montreal hozta a kurva nehéz meccset,a Chicago....1-5 re bukta a kötelezőt.... 790 eutrnt a levesbe...Lets go hawks.. :roll:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 24., szerda 10:39

Kösz amúgy az oldalakat. ESPN-t szoktam én is nézegetni, meg SBR statisztikáit is szoktam. Vannak ott free pickek is, de elég kretének, kb azt rakják aki előrébb van a tabellán, spread nem számít mennyi.
Enrique írta:Ezek közül a Hornets van win-now módban, ők el fognak követni mindent a jó szereplés érdekében, és ha összerakják a chemistryt szerintem jók is lehetnek, illetve több hír volt már George gyors visszatéréséről, ha netán visszajön a rájátszásra, akkor a Pacers is érdekes lehet.
Ja, ezért is hoztam fel. Hornetsre jelenleg 301 a szorzó, abból lehetne gazdálkodni. Pacersre kevesebb, bár nekik ők februárig szinte csak gyengébb csapatok ellen játszanak, talán 4 olyan meccsük lesz amikor határozottan nem ők az esélyesebbek.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. december 24., szerda 10:07

1-4 hát ez az este mi az isten volt?

Enrique

HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. december 24., szerda 9:20

nmate írta:Bucks, Nets, Pacers, Magic, Hornets rájuk gondoltam. Szerintetek melyik megy tovább? Boston meg Bucks én úgy látom visszaeshetnek.
Ezek közül a Hornets van win-now módban, ők el fognak követni mindent a jó szereplés érdekében, és ha összerakják a chemistryt szerintem jók is lehetnek, illetve több hír volt már George gyors visszatéréséről, ha netán visszajön a rájátszásra, akkor a Pacers is érdekes lehet.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 24., szerda 8:37

Eastről valakit el kéne kapni ilyen 100-as szorzó körül és megrakni végső győztesnek. PO-ban meg ilyen szorzó mellett igencsak megérné ellenük fogadni, lehetne aranyos kis pénzt kiszedni a végén. Bucks, Nets, Pacers, Magic, Hornets rájuk gondoltam. Szerintetek melyik megy tovább? Boston meg Bucks én úgy látom visszaeshetnek.

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. december 24., szerda 0:54

NBA-hez nem sok mindenem van, de szerintem az ESPN.com statjai is elég korrekten össze vannak dobva, pláne a Split opcióval, a covers.com is inkább focira van opcionálva, legalábbis szezonban biztosan, de szoktak érdekes dolgokat leadni, meg a fórumot böngészve lehet gyöngyszemekre találni, elég nehéz, mert az emberek 90-95% idióta ott. :D
Illetve vegasinsider.com.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. december 24., szerda 0:36

OKC-Trailblazers over 199.5 @ 1.9

http://www.basketball-reference.com/
Ezt ajánlom mindenkinek, én itt szoktam elszórakozgatni mikor keresgélek 1-1 dologra.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 23., kedd 23:59

Mivel meg eléggé kezdő vagyok, NBA-t is másfél eve követem kb., így azon az elven végiggondolva, hogy 10 pénzfeldobásnál 1-1 hibas tipp nagyobbat húz az összes dobas százalékán, mint pl 1000-nél, jobban járok ha kezdésnek több meccset rakok. Emellett többet foglalkozok igy a csapatokkal, jobban megismerem a játékosokat, edzőket és némi megérzés is jön majd idővel. Szerintem nincs baj taktikammal, némileg pazarló, de hatásos módszer lehet idővel. Kis tétekkeljatszom, igy belefér. Majd ahogy jövök bele csökkentem a tippek számát.

Amúgy köszönöm a kritikát, bármilyen hasonlo tapasztalatot szivesen fogadok.

Csapatanalizisekkel foglalkozó blogokat, cikkeket szivesen olvasnék amúgy, taktikák, szöveges jatekoselemzesek ilyesmi. Keresgéltem, de nem igazán akadtam ilyesmire.

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. december 23., kedd 23:21

Szoktam látni, hogy elég sok tippet teszel meg, egy sok meccses "kártya" szerintem biztos recept a bukásra, pláne hosszútávon. Ennyi meccset baromi nehéz eltalálni, de egyáltalán csak 0-ra is hozni az estét, szerencsésebb esetben mondjuk 1-2 unittal tudsz zárni. Egyszerűen nem lehet 9 tippet annyira kielemezni, hogy annyi infót találj benne, amivel előnyt tudsz szerezni az irodával szemben.
Szvsz 4 plusz-mínusz egy pick a jó recept, ennyi meccsre fordítasz nagyobb energiát az elemzésben, jobban bele tudod magad ásni, illetve könnyebb ennyi pick-ből pluszosan zárni, ki kell választani a jobbakat.
Vagy ha annyira tetszik több meccs, kisebb pénzzel (mondjuk egy egység) megrakni gyűjtőbe, ugyan így még kisebb az esélyed, de ha bejön, akkor szerintem jobban megtérül a kockázat, mint sok meccset megrakni egy egységgel.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 23., kedd 23:05

Addig olvasgattam a csapatokról minden jót, amíg meggyőztem magam: Pels -1, Bulls +3, Mavs +1, Hornets +5.5, meg a Nuggets under szintén ment.

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. december 23., kedd 22:15

Zsombor írta:Peetör: csak szerintem tetszetős a Saints-Buccaneers meccsen a spread? Tampa ha kikap fixen övék az 1/1. Ha tartalékos is lesz a Saints, nem gondolnám, hogy a Bucs teljes csapattal fogja nyomni.
Ezen kívül szimpatizálok az Atlanta-Philly duóval is.
Még nem néztem bele a keretekbe, matchupokra, de abban biztos vagyok, hogy a Saints szeretné erősen befejezni a szezont, ennyi csalódás után, és biztos vagyok benne, hogy nyernek SU. Lovie hallgatólagosan a tankra megy pár hét óta, ez is ezerszázalék, ez is erősíti a Saints győzelmet. Az, hogy meg lesz-e a spread, azt még nem tudom, hajlok rá, hogy igen, de az ML biztos.
A hét másik nagy tutijának a Vikings spread tűnik, ezen kívül nagyon sok meccs tetszik:Panthers, SF, Oak, Jaxnél 10.5 kéne, SD-nél 3.5, GB-t 6.5, de a 7.5 is elég jónak néz ki, a feleket csak amiatt, mert nem szeretem a pusht. :)

Nba:
Clips +1.5
Hornets +5.5
Denver under
Bulls +3.0

Vissza: