HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. december 24., szerda 11:51
HozzászólásSzerző: eReMA » 2014. december 24., szerda 10:58
Ez most így...? Karácsonyra?! Are you serious?Khedira szívesen maradna Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 23., kedd 23:09
Mi is lehoztuk mar kétszer hogy előszerződés vagy eppen elővásárlási jogunk van. Ezt persze cáfolták a németek.Kerlon írta:miért, te olvastál ilyet?miVida írta:ja szóval semmi előszerződés meg ilyen?dobálóznak az árakkal meg mindenki mond mindent, de ennek a nagy része csak pletyka, kitaláció
HozzászólásSzerző: sonic » 2014. december 23., kedd 21:01
Azt nem lehet csak ugy valtoztatgatni onkenyesen. Szerzodesbe van foglalva, amig Marco nem ir ala uj szerzodest addig az a kivasarlasi ar van ervenyben amit a legutolso szerzodes tartalmaz. Gondolom amikor legutobb targyaltak akkor meg a nemet nem volt ekkora asz, vagypedig a szerzodes tobbi feltetele miatt lett ilyen "kedvezo" a kivasarlasi ar. Alacsonyabb kivasarlasi zaradek alkualap lehet egy a klub szamara kedvezobb fizeteshez vagy alacsonyabb alairasi penzhez, stbstb... A jatekos is szivesebben alair egy 30 millios zaradekot mint egy 100 milliost mert ha erdeklodnek iranta mas klubok azonnal jobb pozicioban van egy esetleges hosszabbitasra es adott esetben a csapatvaltas is konyebb. Gondolom az evek soran azert nem emelkedett mert Reus nem hulye es valtani akar mert tudja hogy a Dortmundnal nivosabb klubban is megallna a helyet.morientes írta:Nyilván az a pénz apró érte,amobe a kivásárlása kerül,de amúgy azt sem értem hogy miért csak ennyi.Most vagy kva nagy szarban van a dortmund anyagilag,hogy nem tettek még rá,vagy tudnak vmit amit mi nem.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 23., kedd 20:28
miért, te olvastál ilyet?miVida írta:ja szóval semmi előszerződés meg ilyen?
HozzászólásSzerző: miVida » 2014. december 23., kedd 20:25
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 23., kedd 20:11
ez nem készpénz, hanem sajtóhírek... lehet semmi se lesz belőle.miVida írta:szóval nyáron Reus - Bale csere...
- de ha MÉG gyökerebben játszik Bale akkor is kihajítanak érte 100milliót? (lassan beéri Ibrát az összesen ráköltött pénz tekintetében)
- És vajon meg lehet akadályozni ezt a szerződést, ha NETÁN lehoz egy zseniális második szemesztert és ő is itt akar maradni? (nem mondom h ez valószínű csak egy feltevés)
HozzászólásSzerző: miVida » 2014. december 23., kedd 19:58
HozzászólásSzerző: fanático » 2014. december 23., kedd 19:50
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. december 23., kedd 18:24
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. december 23., kedd 18:12
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. december 23., kedd 17:12
Ra tapintottal a lenyegre....morientes írta:Spurival...A sebességét pedig nem tudom mivel tudnák növelni.
Ezen az alapon nem értem mi a gond Khediravalde ha már itt van,meg kell vele békülni....
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 23., kedd 13:24
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. december 23., kedd 12:54
HozzászólásSzerző: Chris » 2014. december 23., kedd 12:48
Jesé még közel nincs Reushoz, aki jelenleg szinte az egyetlen zseni a piacon aki nincs egy szűk elitbe tartozó klubnál és normálisabb áron hozható (értsd nem 60-ról kezdődik a licit). Nem is tudom, hogy Messin kívül ki az a játékos aki az utóbbi időben így szívatta a védelmünket, mint ő a BL-ben. Reus egyébként nyilván akkor merülhet fel komolyan, ha Bale távozik. Egyszerűen a német sokkal komplexebb, jobb a csapathoz tökéletesen illő játékos. Vele tényleg tökéletes lenne ez az így is brutálerős keret. Isco meg Jesé tényleg kérdéses, de szerintem bőven lehetne rotálni ezt a keretet. Most is látjuk, hogy Modric kiesésével azonnal állandó kezdő lett Isco. 1-1 ember formahanyatlása és nem Illarához kell nyúlni. Rengeteg a meccs most sem hiszem, hogy valaki annyira mellőzött lenne a támadók közül (Chicaton kívül, de ő padra jött) és egy Bale-Reus cserénél ugyanez maradna....minek hozzunk ide Jameseket es Reusokat ha mar ok itt vannak.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 23., kedd 10:48
Spurival...A sebességét pedig nem tudom mivel tudnák növelni.
Ezen az alapon nem értem mi a gond Khediravalde ha már itt van,meg kell vele békülni....
HozzászólásSzerző: volt » 2014. december 22., hétfő 23:39
Nem vagyok nagy fanja.numberone1 írta:egyebkent "volt"! latszik, h nagy fanja vagy
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. december 22., hétfő 22:55
Én nem mondanám, hogy felesleges, mert bízom benne, hogy Bale-t eladjuk nagyon sok pénzért. Ha nem, akkor Reusnak természetesen semmi értelme, még ilyen áron se. De ha megy a walesi, akkor bőven elfér még egy ember a támadórészlegbe.CsaK Jese es Isco mar itt van, egy ujabb tkp felesleges amikor mindketten ebbe a ligaban "nottek fel", eleve kevesebb a riziko veluk. Jesebol v Iscobol is lehet barmi, de Reusbol is csak akkor tudjuk meg, h tenyleg lett vki ha bizonyit erosebb bajnoksagban.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. december 22., hétfő 22:43
CsaK Jese es Isco mar itt van, egy ujabb tkp felesleges amikor mindketten ebbe a ligaban "nottek fel", eleve kevesebb a riziko veluk. Jesebol v Iscobol is lehet barmi, de Reusbol is csak akkor tudjuk meg, h tenyleg lett vki ha bizonyit erosebb bajnoksagban.CS0ki írta:
Ahogy sokan mások is, csak nem lett belőlük semmi, Reusból meg lett.
szoval esz nelkul igazoltunk.....CS0ki írta: , 80 milliót gyakorlatilag 5 jó meccsért.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. december 22., hétfő 22:14
Úgy nyertük meg most, hogy nem volt formában. Sőt, igazából CR-t se mondanám, nem lehetne azt mondani, hogy ő húzta be nekünk a BL-t (ellenben sok más kupával). Sokan nyújtottak összességében jobbat náluk a csapatban a BL végjátékában.De ha Bale így marad és tavasszal is ilyen ocsmány formát hoz ami miatt trófeákat fogunk bukni(mert bizony ha ő nem lesz top formában szerintem szó sem lehet bl címvédésről)
Ahogy sokan mások is, csak nem lett belőlük semmi, Reusból meg lett.Alap kepessegekben szerintem Jese van olyan mint Reus(csak a nemet rutinosabb).
Épp az a lényeg, hogy Reus nem 40 millió. Ha nem lenne kivásárlási ára, fel sem merült volna nálunk se, ebben biztos vagyok. Ahogy Kroos se lenne itt, ha nem lejáróban lett volna a szerződése. Egyre nehezebb már komoly játékosokat kivásárolni a csapatokból, 30 milliós kivásárlási árat fizettünk egy átlag középpályásért, 80 milliót gyakorlatilag 5 jó meccsért. Erősen figyelni kell a lehetőségeket, mert mi sem szarjuk a pénzt.Ezt a 2 spanyolt kellene nyomatni, ha en hoznek egy tkp-t akkor olyat aki nem 40 milla
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem