Sorozatok, TV műsorok
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Sorozatok, TV műsorok
Toti: Gomorrat neztem 3 részt de tényleg botrány a szinkron. Várok, hátha lesz 1x felirat.
Newsroomnal 2. Évad közepén járok, kedvenceim közé megy a sorozat. Ajánlom mindenkinek aki elcsoppen a zseniális parbeszedektol és remek karakterektől.
Newsroomnal 2. Évad közepén járok, kedvenceim közé megy a sorozat. Ajánlom mindenkinek aki elcsoppen a zseniális parbeszedektol és remek karakterektől.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Boky írta:ha jól vettem észre, akkor ma jelentek meg 3. évados banshee origins részek, akit érdekel
erre gondolsz?
ezek már korábban kijöttek szépen sorjában, viszont felirat sehol. az eddigi origins részeket viszont megcsinálták. vajon most is várható felirat ezekhez?

Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
ha jól vettem észre, akkor ma jelentek meg 3. évados banshee origins részek, akit érdekel

- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Black Mirror: Special White Christmas
Megneztem ezt a karacsonyi kulonkiadast, megint odatettek.
Megneztem ezt a karacsonyi kulonkiadast, megint odatettek.

- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Közben bedaráltam a Marco Polo első évadát.
A hangulat és a látvány elvitte a hátán, helyenként kifejezetten grandiózus volt az egész, már-már film kategória, de volt hiányérzetem bőven. Egyrészt nem igazán tudták mihez kezdjenek a címszereplővel, valamint maga a sorozat hangvétele is elég hullámzó volt. Bele-bele kóstoltak a Spartacus-vonulatba, meg a hatalmi játszmákba is, de egyiknél sem tették le a voksukat. Kicsit olyan kihagyott ziccernek tűnt, de egyáltalán nem bántam meg, hogy végignéztem. Ha lesz második évad egy normális showrunnerrel, akkor simán jó lehet. Így olyan: 7,5/10
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Fogalmam sincs mi értelme volt kiírni az évad legjobb karakterét, Sidaot. Főleg ilyen B-kategóriás kung fu film módjára...
A hangulat és a látvány elvitte a hátán, helyenként kifejezetten grandiózus volt az egész, már-már film kategória, de volt hiányérzetem bőven. Egyrészt nem igazán tudták mihez kezdjenek a címszereplővel, valamint maga a sorozat hangvétele is elég hullámzó volt. Bele-bele kóstoltak a Spartacus-vonulatba, meg a hatalmi játszmákba is, de egyiknél sem tették le a voksukat. Kicsit olyan kihagyott ziccernek tűnt, de egyáltalán nem bántam meg, hogy végignéztem. Ha lesz második évad egy normális showrunnerrel, akkor simán jó lehet. Így olyan: 7,5/10
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Fogalmam sincs mi értelme volt kiírni az évad legjobb karakterét, Sidaot. Főleg ilyen B-kategóriás kung fu film módjára...
- Boky
nekem bejött, ugyanaz a beteg humor mint tavaly.h3x0r írta:Na milyen volt? Most nezem, hogy ma meg jon a kovetkezo 2 reszBoky írta:elvileg itt lehet nézni 10 perc múlva a wrong mans 2. évad első részét, ha más is akarja rajtam kívül nézni és nincs bbc 2-je

viszont a mait már nem fogom élőben nézni, inkább majd holnap.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Homeland évadzáró:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pöppet csalódás volt. Az oké, hogy James Rebhorn-tól elbúcsúztak, de amúgy nagyon lagymatag lett az előző részekhez képest.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pöppet csalódás volt. Az oké, hogy James Rebhorn-tól elbúcsúztak, de amúgy nagyon lagymatag lett az előző részekhez képest.
- h3x0r
Na milyen volt? Most nezem, hogy ma meg jon a kovetkezo 2 reszBoky írta:elvileg itt lehet nézni 10 perc múlva a wrong mans 2. évad első részét, ha más is akarja rajtam kívül nézni és nincs bbc 2-je

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Azt sejtettem, hogy a végén a vágás nélküli pár perc be fog jönni te kis adrenalinhuszár.

Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hiba vagy sem. Ha felirattal neznem, jovo karácsonyig sem végeznek vele. Anno is ugy kezdtem el, háromszor aludtam bele az elso részbe.
A negyedik részre tudom irni azt viszont, hogy fasza volt.
A negyedik részre tudom irni azt viszont, hogy fasza volt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Nagy hiba.Realista24 írta:Megkönnyítettem a magam dolgát, bűnbe estem és szinkronosan nézem.

En meg nemsokara vegere erek a Person of Interest elso evadjanak. Kezdenek elokerulni a foszalak Kicsit aggodom is emiatt, eddig teljesen korrekt konnyed kikapcsolodas volt.

"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Nem rossz ez a Black Mirror, gyorsan lepörgettem az első évadot, köszi annak, aki felhozta korábban.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Na, annak nagyon örülök, hogy nem szinkronosan kezdtem nézni. McConaughey mikor rekedtesen cigizik és sörivás közben meséli a storyt, hát még most is beleborzongok. És a főcímzene.
Az egyik kedvencem eddig a sorozat.
Az egyik kedvencem eddig a sorozat.
"And my heart will leave you never."
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
jó hát szinkronnal...az mínusz 3 pontRealista24 írta:Helyzetjelentés zironak.
3. rész végén vagyok, továbbra sem élvezek el a sorozattól...de folytatom, mert kell![]()
Megkönnyítettem a magam dolgát, bűnbe estem és szinkronosan nézem.

amúgy tudom hogy tetszik csak kéreted magad

Nem illik.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Így az ünnepek alatt belekezdtem a The Blacklist-be.. Egyelőre magával vitt.. Alakul.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Helyzetjelentés zironak.
3. rész végén vagyok, továbbra sem élvezek el a sorozattól...de folytatom, mert kell
3. rész végén vagyok, továbbra sem élvezek el a sorozattól...de folytatom, mert kell

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Boky
elvileg itt lehet nézni 10 perc múlva a wrong mans 2. évad első részét, ha más is akarja rajtam kívül nézni és nincs bbc 2-je

- El Tigre
Vagy csak azt akarták,hogy maradjon kakaó a kövi évadra is.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Úgy néz ki, ez az akciódúsabb, 24-re hajazó tematika bejött nekik, ezt lehet folytatni jövőre is.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Úgy néz ki, ez az akciódúsabb, 24-re hajazó tematika bejött nekik, ezt lehet folytatni jövőre is.
- h3x0r
Homeland
4x1-11: CIA, terroristak, osszeeskuvesek, arulasok
4x12: csaladi drama, unalom
Ez meg megis mi a franc volt? Most ez komoly, hogy egy szinte tokeletes evadot egy ilyen semmi resszel zarnak le? Az utolso 5 percen kivul az egesz resz ertekelhetetlen volt.
4x1-11: CIA, terroristak, osszeeskuvesek, arulasok
4x12: csaladi drama, unalom
Ez meg megis mi a franc volt? Most ez komoly, hogy egy szinte tokeletes evadot egy ilyen semmi resszel zarnak le? Az utolso 5 percen kivul az egesz resz ertekelhetetlen volt.
- realmadridfan
homeland évadzáró
Remek az egész évad, erre egy ilyen résszel zárnak. Dögunalom.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De most komolyan, Carrie apja sem volt egy pillanatig érdekes, nemhogy a még sosem látott anyja, erre az egész epizódot ennek szentelik??!! Szó szerint semmi nem történt a részben. Quinn+Carrie szerelmi szál? na menjenek a picsába
1-11-ig 9/10, évadzáró 5/10
Remek az egész évad, erre egy ilyen résszel zárnak. Dögunalom.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De most komolyan, Carrie apja sem volt egy pillanatig érdekes, nemhogy a még sosem látott anyja, erre az egész epizódot ennek szentelik??!! Szó szerint semmi nem történt a részben. Quinn+Carrie szerelmi szál? na menjenek a picsába
1-11-ig 9/10, évadzáró 5/10