Te is állj le az ivással.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 26., péntek 21:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 26., péntek 21:46
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. december 24., szerda 10:52
El Unico írta:Lemaradt az idezojel bocsanat! "Szavazott". Vagy ertsd: kire szavazna.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. december 24., szerda 10:47
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. december 24., szerda 10:36
ő még azt is megteheti.KAG írta:El Unico írta:En csak most olvastam,mit nyilatkozott Xavi,es hogy kikre szavazott...
Ez az ember velhetoen beteg,nagyon sajnalom ot,teljesen vakon van. Az ilyen idiota megnyilvanulasai miatt meg csak tisztelni sem tudom,kifejezetten utalom azt a tenyerbemaszo kepet,es akkor meg ilyeneket nyilatkozik is... Es ez nem az elso ilyen tole,de nem is az utolso... Remelem ez megint csak motivalni fogja CR-t 2015-ben,es akkor nem lesz itt gond jovore sem.
De mi az, hogy kikre szavazott? Ő mire fel szavazhatna?
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. december 24., szerda 10:32
El Unico írta:En csak most olvastam,mit nyilatkozott Xavi,es hogy kikre szavazott...
Ez az ember velhetoen beteg,nagyon sajnalom ot,teljesen vakon van. Az ilyen idiota megnyilvanulasai miatt meg csak tisztelni sem tudom,kifejezetten utalom azt a tenyerbemaszo kepet,es akkor meg ilyeneket nyilatkozik is... Es ez nem az elso ilyen tole,de nem is az utolso... Remelem ez megint csak motivalni fogja CR-t 2015-ben,es akkor nem lesz itt gond jovore sem.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. december 24., szerda 9:26
HozzászólásSzerző: fanático » 2014. december 24., szerda 0:24
Ezt én is így gondolom, ráadásul a sikerkorszakuk is rátett egy nagy lapáttal, pedig előtte, de főleg Ronaldinho idejében nagyon szerettem nézni a meccseiket, és semmiféle antipátiát nem éreztem a csapat iránt. Aztán jött az Eto'o féle botrányos bajnoki ünneplés ami után sorra következtek a fölényeskedő megnyilvánulások, a reklamáljunk a bírónál tömegesen mozgalom meg az irritáló "fekvőfoci" azokkal a parádés színészi alakításokkal.wxyz írta:Szó nincs itt arról, hogy a Roselléktól vették volna ezt át
Ez jó ideje így van már
A Barcelona a katalán függetlenség nagy hirdetője. Ez után pedig nem kell csodálkozni, hogy zsigerből gyűlölik a spanyol állam első számú együttesét a kiràlyi csapatot
Ez mellé még jön az általános második helyből eredő kisebbségi komplexus
Plusz szerintem néhányan el is hiszik ott ezt a csak saját nevelés, mindenkinél szimpatikusabbak hülyítést
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. december 24., szerda 0:08
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. december 24., szerda 0:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 23., kedd 23:57
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. december 23., kedd 23:55
Aranylabda topikbol athozva.Remy írta:Ez a Xavi... most amúgy komolyan a nyilvánvalót magyarázza? A tényeket próbálja meg megmásítani? Miért, komolyan, miért ennyire sötétek ezek abban a klubban? Ezt ott tanítják, vagy mi? Mert, ha nem Xavi, akkor más pofázik hülyeségeket, és persze az elmaradhatatlan köpködés a Real felé mindig ott van. És ehhez nem kell valakinek Real szurkolónak lennie, nem az utálat beszél ilyenkor az emberből, mert aki nem vak, és nem barca fan, az észreveszi, hogy ezeknél valami nem oké.
Ezen meg mindig sirok.ziro4vr írta:jó, de te a tottenhamot is imádod..a gyengék és bénák oltalmazója vagyGT37 írta: Én imádom Busquetset![]()
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 23., kedd 10:36
Vagy no offense,de szájába adják a szavakat,hogy miket mondjon?Jó,megkérdezik,igazolnál e valaha a realba...ha volna egy kis esze,azt mondaná,nem kívánok a real madriddal foglalkozni,maradjunk a barcánál...és ezzel le is oltotta volna a túlbuzgó médiazsenit...palesz77 írta:No offense, de szerinted egy ilyen sajtótájékoztató/interjú hogy zajlik? Leültetik Xavit, leraknak elé egy lapot, aztán megmondják neki, hogy írja le, amit épp gondol?Matt009 írta:Miért van az összes Barca játékosnak állandóan beszélhetnékük a Real Madridról?
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. december 23., kedd 9:30
Ajánlom elolvasni az angol nyelvű, eredeti interjút (korábban linkeltem), nyilvánvalóan kiderül belőle az igazság.palesz77 írta:No offense, de szerinted egy ilyen sajtótájékoztató/interjú hogy zajlik? Leültetik Xavit, leraknak elé egy lapot, aztán megmondják neki, hogy írja le, amit épp gondol?Matt009 írta:Miért van az összes Barca játékosnak állandóan beszélhetnékük a Real Madridról?
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. december 23., kedd 8:54
Ancelotti mindig azzal tereli az ilyen kérdéseket, hogy xy jó játékos vagy jó csapat, de más klubokról vagy klubok játékosairól nem beszél, és ugyan ezt szokták mondani a srácok is. Esetleg ha egy klasszikus után van valami megvitatni való, akkor szoktunk jobban beszélni, de amúgy már régen nem divat. Pontosabban amióta nincs José...palesz77 írta:No offense, de szerinted egy ilyen sajtótájékoztató/interjú hogy zajlik? Leültetik Xavit, leraknak elé egy lapot, aztán megmondják neki, hogy írja le, amit épp gondol?Matt009 írta:Miért van az összes Barca játékosnak állandóan beszélhetnékük a Real Madridról?
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. december 23., kedd 1:03
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. december 23., kedd 0:42
No offense, de szerinted egy ilyen sajtótájékoztató/interjú hogy zajlik? Leültetik Xavit, leraknak elé egy lapot, aztán megmondják neki, hogy írja le, amit épp gondol?Matt009 írta:Miért van az összes Barca játékosnak állandóan beszélhetnékük a Real Madridról?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. december 23., kedd 0:30
Remélem elosszák úgy, hogy páros években Messi szerződését újitjak meg, páratlanokban meg Neymarét.Csabi írta:messi kettőBarca & Neymar in contract talks
Barcelona are talking with Neymar's father as they try to get the player to sign an extesion to his contract until 2020. The club expect to close the agreement before of the end of the season.![]()
apuci jól dolgozik a háttérben.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. december 22., hétfő 21:11
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. december 22., hétfő 21:10
Már csak 4 év van a szerződéséből, éppen ideje...Csabi írta:messi kettőBarca & Neymar in contract talks
Barcelona are talking with Neymar's father as they try to get the player to sign an extesion to his contract until 2020. The club expect to close the agreement before of the end of the season.![]()
apuci jól dolgozik a háttérben.
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem