Zseniális, nekem nagyon tetszett.Doctor Parnassus és a képzelet világát tervezzük megnézni

HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. december 25., csütörtök 20:38
Zseniális, nekem nagyon tetszett.Doctor Parnassus és a képzelet világát tervezzük megnézni
HozzászólásSzerző: Victor » 2014. december 25., csütörtök 20:21
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 25., csütörtök 20:20
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 25., csütörtök 20:14
Huh. Nálam kb. 6-os a film. És tényleg max Depp szerepe, ami jó benne. Meg a ló, de az nagyon.Victor írta:A magányos lovas (2013)
Johnny Depp a kedvenc színészeim egyike, ám a trailer alapján nem nyűgözött le ez a film, így nem rohantam rögtön megnézni a moziban. Ma azonban véletlen belebotlottam az interneten, és annyira különböztek a vélemények a filmről (két véglet volt jelen, vagy nagyon tetszett valakinek, vagy 1 óra után leállította), hogy muszáj volt megnéznem. Igazából Depp egyik filmjében sem csalódtam még, és ez most sem történt másképp. Az egész lefoglalt, humoros volt, Depp egyszerűen mindig lenyűgöz ezekkel a pofákkal, nagyon hitelesen játszotta megint a félhülye szerepétA zenék is találók voltak, egyszerűen engem szórakoztatott. Nem a legjobb Depp-film, de mindenképpen ajánlom azoknak, akik nem látták. Egy kicsit "szárazföldi Karib tenger kalózai" nekem
![]()
8/10
HozzászólásSzerző: Victor » 2014. december 25., csütörtök 19:30
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. december 25., csütörtök 16:01
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. december 25., csütörtök 11:20
Aránylag igen, de már írtam róla asszemvolt írta:A Védelmező jó film? megéri megnézni?
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 25., csütörtök 9:04
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. december 25., csütörtök 4:03
Ahogy mondod, egyetértek.messideco írta:Another earth
Egyszerű, mint a faék. Egészen a végéig. Akkor sokkot kaptam gyakorlatilag... Sok kérdés merült fel bennem, mit hogyan lehetne megvalósítani ott...
Az operatőr munkája különösen tetszett, meg a komolyzene, amikor a zeneszerzővel voltak a jelenetek. Kiváló rendezés.
Vannak még jó filmek a piacon. Megnyugodtam.
HozzászólásSzerző: volt » 2014. december 24., szerda 0:30
Köszi, nagyon szeretem az Elrabolva című filmeket, megyek is akkor megnézem.Géci írta:Tegnap néztem meg, és szerintem baromi jó film. Ha az Elrabolva című filmet láttad már, és tetszett akkor semmi képpen se hagyd ki!
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. december 24., szerda 0:28
Tegnap néztem meg, és szerintem baromi jó film. Ha az Elrabolva című filmet láttad már, és tetszett akkor semmi képpen se hagyd ki!volt írta:A Védelmező jó film? megéri megnézni?
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. december 23., kedd 23:29
HozzászólásSzerző: volt » 2014. december 23., kedd 23:20
HozzászólásSzerző: sebydani » 2014. december 23., kedd 23:01
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. december 23., kedd 22:49
Ari Gold a legnagyobbAndrás93 írta:Hagyjuk egy kicsit a szőröstalpú hobbitkákat. És térjünk át valami tényleg jóra.
Entourage Trailer
És milyen király, hogy van még 4 évadom.
HozzászólásSzerző: András93 » 2014. december 23., kedd 20:37
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. december 23., kedd 20:35
HozzászólásSzerző: sonic » 2014. december 23., kedd 1:51
A konyvben is Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!jottek a sasok...realmadridfan írta:Nem volt kifejezetten rossz, de jónak se mondanám. Az biztos, hogy a 6 film közül ez tetszett legkevésbé, de így is élvezhető volt. Talán azért volt gyengébb, mert a seregek motivációi nem voltak túl szimpatikusak számomra. A rohaniak halálba lovaglásánál mintha ott ülnék a lovon én is, itt meg kvázi Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hatalomért, pénzért megy a harc. Legolas-Tauriel karaktere tök felesleges volt. Tetszett a kikacsintás, mikor Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Thorin meghalt és Bilbo elkezdi, hogy "De jönnek a sasok..jönnek a sasok"ezt most nem tudják a sasok sem megoldani. szerintem ezt azért tették bele, mert mindenki azzal baszogatja a LOTR-t, hogy mindent az OP sasok mentenek meg
ha tévedek és a könyvben is ezt mondja, akkor sorry
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 23., kedd 0:03
Jöhetne abból is egy trilógiaZsombor írta: Btw, ez az egész LOTR univerzum is hatalmas, van jó pár téma, amikből lehetne szépen alkotni, engem pl érdekelne A szilmarilokból 1-2 történet kibontva.
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2014. december 23., kedd 0:02
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem