Mondjuk azon még mindig ki vagyok akadva, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Smaug ennyire ló**sz
Legalább Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azog nem döglött meg ilyen könnyen. Elég fasza rosszfiú volt..
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 22., hétfő 23:35
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. december 22., hétfő 23:32
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. december 22., hétfő 23:25
Remy írta:Hobbit 3
Ezek után meg pláne nem értem azt, aki azt gondolja, hogy ezt nem kellett szétvágni 3 felé. Röhejes lett volna az, ahogy ezt belesűrítik 30-40 percbe.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 22., hétfő 23:01
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. december 22., hétfő 21:55
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. december 22., hétfő 19:23
HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. december 22., hétfő 18:39

HozzászólásSzerző: Santi » 2014. december 22., hétfő 18:08
Erre senki?Santi írta:Aki látta az Oldboyt (a koreait), azoktól kérdeznék, mert én múlthéten láttam először, nem volt sokminden világos, de tegnap újráztam, már így másodszorra többminden tiszta lett, de még mindig van sötét folt.![]()
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!1. Oh Dae-Sunak hány lánya van? Mert ugye Mido a lánya, mint kiderült, de akkor viszont nem értem a svéd csajos szálat vagy azt csak a főgeci rendezte elterelésnek?
2. Amikor a főgeci egyik embere valakivel telefonál, hogy "a bank nem fizette ki a 270milliót, belső gondjaik vannak" az milyen üzlet? Ez releváns dolog a történettel kapcsolatban vagy ilyen szempontból felesleges jelenet?
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. december 22., hétfő 16:31
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2014. december 22., hétfő 15:28
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. december 22., hétfő 14:16
HozzászólásSzerző: hala real » 2014. december 22., hétfő 13:21
reszkessetek betorok nelkul nincs karacsony.messideco írta:Terveztek ünnepi programot filmekből?![]()
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. december 22., hétfő 13:16
Persze, ebben van igazság, gondolom nem véletlenül húzzák le sokan.. Csak azért írtam azt a hsz-t, mert te azt írtad, hogy a Gyűrűk Ura fanok se nézzék meg, pedig annyira szerintem nem volt rossz. Mondjuk lehet ebben közrejátszik az is, hogy a könyvet még nem olvastam, direkt a filmek utánra tartogattam, hogy izgulhassak a moziban..Zsombor írta: Amiket említettem kritikaként(párbeszédek, könyvtől eltérő klisék, és a gyenge alakítások), azok egy olyan embernek, aki semleges a Tolkien könyvek irányában, hamar szemet szúrtak volna. Szerintem.
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. december 22., hétfő 12:46
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. december 22., hétfő 12:41
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. december 22., hétfő 12:34
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. december 22., hétfő 12:32
Azért egy Godzillánál szerintem kategóriákkal jobb volt ez a rész is, nekem a sztori sem volt katasztrofális , de hát ízlések és pofonok. Remélem arra az Emmerichre gondoltál, aki a 98-as Godzillat rendezte..istimester írta:Emmerich is látványos.
HozzászólásSzerző: istimester » 2014. december 22., hétfő 12:25
Emmerich is látványos.palesz77 írta: Szerintem mondjuk baromi jó volt ez a rész is. Halkan hozzátenném, hogy én kegyetlenül nagy fanboya vagyok Tolkien világának, Gyűrűk urákat is legalább 10-szer láttam már - nem túlzok-, nyáron 2 nap alatt tartottam Hobbit-Gyűrűk ura maratont - bővített változat
-, tény, hogy a Gyűrűk Ura sokkal komolyabb film, de ezzel se volt semmi problémám. Csak nem azt kéne ettől várni, hogy ugyan akkora eposzi filmek lesznek, mint az elődei, és totál korrekt a trilógia szerintem - ez a rész is. A csata meg tényleg baromi látványos lett szerintem, komolyan nem értem ezt a sok savazást..
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pl amikor Szarumánék a Lidércekkel küzdöttek, aztán Galadriel "bekeményít", az is baromi jó volt.
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. december 22., hétfő 11:52
csak 10-szer? amatőrpalesz77 írta:Szerintem mondjuk baromi jó volt ez a rész is. Halkan hozzátenném, hogy én kegyetlenül nagy fanboya vagyok Tolkien világának, Gyűrűk urákat is legalább 10-szer láttam már - nem túlzokZsombor írta:Hobbit 3. rész![]()
![]()
Nagyon gyenge, aki kedveli a Gyűrűk Urát, annak sem ajánlom ezt moziban, pénzkidobás.-, nyáron 2 nap alatt tartottam Hobbit-Gyűrűk ura maratont - bővített változat
-, tény, hogy a Gyűrűk Ura sokkal komolyabb film, de ezzel se volt semmi problémám. Csak nem azt kéne ettől várni, hogy ugyan akkora eposzi filmek lesznek, mint az elődei, és totál korrekt a trilógia szerintem - ez a rész is. A csata meg tényleg baromi látványos lett szerintem, komolyan nem értem ezt a sok savazást..
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pl amikor Szarumánék a Lidércekkel küzdöttek, aztán Galadriel "bekeményít", az is baromi jó volt.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. december 22., hétfő 11:38
Szerintem mondjuk baromi jó volt ez a rész is. Halkan hozzátenném, hogy én kegyetlenül nagy fanboya vagyok Tolkien világának, Gyűrűk urákat is legalább 10-szer láttam már - nem túlzokZsombor írta:Hobbit 3. rész![]()
![]()
Nagyon gyenge, aki kedveli a Gyűrűk Urát, annak sem ajánlom ezt moziban, pénzkidobás.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem