Serie A
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Serie A
Szerettem őket,amikor Ruud ott játszott,az egyik legnagyobb volt.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
én sajnálom amúgy, 90es évek vége fele, 2000es évek közepén szívesen ültem le meccseket nézni tőlük, komoly taktika, jó nevek, faja meccsek voltak, most meg ami ott van az a süllyesztőbe vágyók és higuainok világa
Nem illik.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Innen már nincs visszaút ikarus.Ez nem egy rossz időszak,hanem egy totális leépülés,amivel a drukkerek is "feladják" az igényüket lassan.
Túl sokáig tart ez a nézhetetlen,sikertelen,noname emberekből álló korszak. Világsztárok ide miért jönnének? Ha jönnek is majd,mennyi idő amíg amig egy top csapat összeáll?
Túl sokáig tart ez a nézhetetlen,sikertelen,noname emberekből álló korszak. Világsztárok ide miért jönnének? Ha jönnek is majd,mennyi idő amíg amig egy top csapat összeáll?
Inkább az egész olasz liga leépül... Max az arabok tudnák megmenteni őket.ikarus93 írta:Én arra leszek kiváncsi, ha Berlusconi kihal a Milan éléről (nem sok van már hátra neki), vajon vissza fog találni az AC Milan a helyes útra és újra ott lesznek Európába a legjobbak között vagy már akkora károkat szenvedtek el a jelenlegi vezetőségtől, hogy végleg közép csapatá válnak?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ikarus93
Én arra leszek kiváncsi, ha Berlusconi kihal a Milan éléről (nem sok van már hátra neki), vajon vissza fog találni az AC Milan a helyes útra és újra ott lesznek Európába a legjobbak között vagy már akkora károkat szenvedtek el a jelenlegi vezetőségtől, hogy végleg közép csapattá váltak?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ikarus93 2014. december 27., szombat 21:26-kor.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
-
Csabi írta:gondolom a milán két doboz sörért kapta meg torrest a chelseatől, és adja is el szintén gondolom jó kis haszonért.
CSabi,Te is jó tudod,hogy a Milan a Tescoban is alkudozik a kenyér árából. Senkit sem vesznek meg áráért,azért esett vissza a klub a nevetséges kategóriába,mert csak olyanokat vesz meg,akiket nevetséges,már már elmebeteg árért adnak el,vagy adnak oda.....mint egy koldus aki pénzért kuncsorog,majd kap "valamit".
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
gondolom a milán két doboz sörért kapta meg torrest a chelseatől, és adja is el szintén gondolom jó kis haszonért.

- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Most néztem egy 26 perces összefoglalót a meccsről, eseménydús volt, az biztos. Örülök a Napoli győzelmének, végre egy este, amikor Higuaínnak is szerencséje van, sok helyzetet kihagyott, de nagyon élt a játékkal, a második gólja volt az, ami tipikusan mindig kimarad, most valahogy csak becsorgott. Albiolék mekkorát hibáztak rögtön az elején...
A büntetőt mondjuk ő is szépen berakta.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

-
fanático írta:Csóri Buffon megfog hármat, kétszer is ott a meccslabda, erre képesek kikapni.![]()
Jó de arra a púderre az arcán,a festett szemöldökre és hajra ki a fene biztatja?
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Buffon nagyon letört volt, szerintem véletlen arra fogadott, hogy 90 perc alatt nyeri meg a Napoli a kupát, így meg duplán beszopta

- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
az oké, de a bajnokságot is többször behúzhtattuk volna, nem voltam elégedett, nagyon nem.realistahuni írta:Napoli-Juve azért presztízs. Én is köptem rendesen mikor az atletico elvitte a szuperkupát nyáron.monnyuk azt nem tudom miért örülnek ennyire, ez vmi vébédöntő volt?
na örüljenek csak a nápolyinak, úgyse nyernek semmi mást se most se később

-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Mikor leültem megnézni az olasz szuperkupadöntőt nem gondoltam, hogy estére ilyen jó kis szórakoztatást találok:)
Csóri Buffon megfog hármat, kétszer is ott a meccslabda, erre képesek kikapni.

-
hehe írta:monnyuk azt nem tudom miért örülnek ennyire, ez vmi vébédöntő volt?
A csög juve leverése mindig öröm.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Napoli-Juve azért presztízs. Én is köptem rendesen mikor az atletico elvitte a szuperkupát nyáron.monnyuk azt nem tudom miért örülnek ennyire, ez vmi vébédöntő volt?
hányadék juve. megérdemelték.
PIPITA megnyerte a napolinak.
PIPITA megnyerte a napolinak.
-
EZZZZZ AZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!