HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. december 22., hétfő 21:03
A barcás az mindig is egy külön ****faj volt,kivéve pár "nemistudomhonnanlettbarcás" alakot,előtérben a másik fikázása,leszólása,kinevetése.Amióta "ismerem" ezt a csoportosulást,ez a divat,és aki nem ilyen,azt nem is nagyon viselik el....
Szemernyi tisztelet,korrektség és elismerés nincsen a nagy részében,ez a csoportjuk ismérve,és elvárása.....leszólás,lealacsonyítás,kifigurázás. Ezek ők. Ez jellemzi ezt a közösséget,és ez is jellemezte őket mindig. Van kis hányad aki nem,aki olyan mint egy labdarúgó drukkernek lennie kell,de őket nem tudom hová tenni,olyan kakukktojások.
ilyenek voltak a játékosaik,a vezetőik és a drukkereik is. Ezt el kell fogadni,el kell menni mellettük,tenni a Realnak a dolgát,megnyerni a 11et,meg a 3at.....és nem kérni a véleményüket,mert ezekből egy sem volt elismerhető a részükről.
Soha sem szerettem őket,ez nem titok,de KIZÁRÓLAG ez miatt,ez a szerencsétlen,nyomorúságos megjátszott képzeletviláguk miatt,amiben a tisztelet,a sport,a jellem háttérbe szorult mindig is.
Az ilyenek,azok akik alacsonyabbak,kisebb a péniszük,kopaszok...vagyis akikkel kibaszott az élet,de ők mindenkit aláznak,köpködnek,mindenkiben megtalálják a nevetni valót,a szart.....de tükörbe nem néztek soha,holott nagyon volna miért.
100%osan nem tudok azonosulni ezekkel......nem is tudnák barcás lenni,egyszerűen kiütéseim, viszkető rohamaim lennének ha ezt kellene képviselnem,amit a többségük.
Legnagyobb tiszteletem a kivételeknek,bár nem sokan vannak.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.