Jesé még közel nincs Reushoz, aki jelenleg szinte az egyetlen zseni a piacon aki nincs egy szűk elitbe tartozó klubnál és normálisabb áron hozható (értsd nem 60-ról kezdődik a licit). Nem is tudom, hogy Messin kívül ki az a játékos aki az utóbbi időben így szívatta a védelmünket, mint ő a BL-ben. Reus egyébként nyilván akkor merülhet fel komolyan, ha Bale távozik. Egyszerűen a német sokkal komplexebb, jobb a csapathoz tökéletesen illő játékos. Vele tényleg tökéletes lenne ez az így is brutálerős keret. Isco meg Jesé tényleg kérdéses, de szerintem bőven lehetne rotálni ezt a keretet. Most is látjuk, hogy Modric kiesésével azonnal állandó kezdő lett Isco. 1-1 ember formahanyatlása és nem Illarához kell nyúlni. Rengeteg a meccs most sem hiszem, hogy valaki annyira mellőzött lenne a támadók közül (Chicaton kívül, de ő padra jött) és egy Bale-Reus cserénél ugyanez maradna....minek hozzunk ide Jameseket es Reusokat ha mar ok itt vannak.

Kommentáld a híreket
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Spurival...A sebességét pedig nem tudom mivel tudnák növelni.

Ezen az alapon nem értem mi a gond Khediravalde ha már itt van,meg kell vele békülni....

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Nem vagyok nagy fanja.numberone1 írta:egyebkent "volt"! latszik, h nagy fanja vagy

Ezen meg nem tudom ,h lehet a változtatni. Biztos, valahogy. Én lennék az edző 1 hónapig csak jobbal rúgna és passzolna minden nap. A sebességét pedig nem tudom mivel tudnák növelni.
Én nem mondanám, hogy felesleges, mert bízom benne, hogy Bale-t eladjuk nagyon sok pénzért. Ha nem, akkor Reusnak természetesen semmi értelme, még ilyen áron se. De ha megy a walesi, akkor bőven elfér még egy ember a támadórészlegbe.CsaK Jese es Isco mar itt van, egy ujabb tkp felesleges amikor mindketten ebbe a ligaban "nottek fel", eleve kevesebb a riziko veluk. Jesebol v Iscobol is lehet barmi, de Reusbol is csak akkor tudjuk meg, h tenyleg lett vki ha bizonyit erosebb bajnoksagban.
Azért Reus bizonyított a bundásban meg a válogatottban is. Meg persze a BL-ben. Jesének meg fasza volt a spanyol másodosztályban, meg volt pár jó meccse a bajnokságban. Meg egy elég komoly sérülése. A kettő messze nem ugyanaz.
A német meg a spanyol között nincs olyan óriási különbség, a bayern ellen rendszeresen jól szokott játszani, a BL-ben is alkotott, ellenünk is.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
CsaK Jese es Isco mar itt van, egy ujabb tkp felesleges amikor mindketten ebbe a ligaban "nottek fel", eleve kevesebb a riziko veluk. Jesebol v Iscobol is lehet barmi, de Reusbol is csak akkor tudjuk meg, h tenyleg lett vki ha bizonyit erosebb bajnoksagban.CS0ki írta:
Ahogy sokan mások is, csak nem lett belőlük semmi, Reusból meg lett.
szoval esz nelkul igazoltunk.....CS0ki írta: , 80 milliót gyakorlatilag 5 jó meccsért.
egyebkent "volt"! latszik, h nagy fanja vagy, ahogy csoki is irta, h a csapat elbirta CR es Bale gyenge formajat is, ezert is egyertelmu, h James miert is kezdo. Egyik a magas ar, a masik, h a csapat ennyire elbirja. Letszam hatranyban is megvertuk volna az argentinokat. Emlekszem, h volt neki rovi haza adasa, v rossz felszabaditasa a mi tizenhatosunkon belul, v eladott labdak...a 3-4 golos gyozelmek megszepitik az osszkepet.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

Úgy nyertük meg most, hogy nem volt formában. Sőt, igazából CR-t se mondanám, nem lehetne azt mondani, hogy ő húzta be nekünk a BL-t (ellenben sok más kupával). Sokan nyújtottak összességében jobbat náluk a csapatban a BL végjátékában.De ha Bale így marad és tavasszal is ilyen ocsmány formát hoz ami miatt trófeákat fogunk bukni(mert bizony ha ő nem lesz top formában szerintem szó sem lehet bl címvédésről)
Ahogy sokan mások is, csak nem lett belőlük semmi, Reusból meg lett.Alap kepessegekben szerintem Jese van olyan mint Reus(csak a nemet rutinosabb).
Épp az a lényeg, hogy Reus nem 40 millió. Ha nem lenne kivásárlási ára, fel sem merült volna nálunk se, ebben biztos vagyok. Ahogy Kroos se lenne itt, ha nem lejáróban lett volna a szerződése. Egyre nehezebb már komoly játékosokat kivásárolni a csapatokból, 30 milliós kivásárlási árat fizettünk egy átlag középpályásért, 80 milliót gyakorlatilag 5 jó meccsért. Erősen figyelni kell a lehetőségeket, mert mi sem szarjuk a pénzt.Ezt a 2 spanyolt kellene nyomatni, ha en hoznek egy tkp-t akkor olyat aki nem 40 milla
Még korábban volt szó Lucas Silváról, és hogy már itt van Illara, minek még egy. Szerintem a két játékos más kategória. A brazil még talán azt se tudja, mint a spanyol, de felfelé ívelő pályán van,nála még nincs korlátozva a jövő, hogy mire viszi. Illaránál már volt, mert nálam aki 23 éves korára tart ott, ahol Illara volt, ott már kicsi az esély, hogy nagyot lépjen előre. Lehet, hogy a brazilból se lesz semmi, de nem olyan drága azért a mi szintünkön, és olyan sok alternatívát nem nagyon tudok. Verattinak örültem volna, de nem tudtuk elhozni, és még jó ideig nem is lehet.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Ronaldo, Ronaldinho, Seedorf
- Kedvenc csapatod: Fradi, RM
Carvajal messze van még Lahm eszétől. Ugyanez áll a Reus- Jese R. Felvetésre.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szerintem iden szintet lepett, en igy latom.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
Csak látod,valaki már őt is únjaöööö.....ummmm...ööööö...eeeee...a faszi nagyjából 5 éve ugyanazon a szinten van. just sayin

Magam részéről,remélem hogy boldogít minket még jó pár évig.Avval viszont nem értek egyet hogy ugyan azon a szinten van.Mert minden következő évben,ráver egy lapáttal...Komolyan elgondolkodok néha,hogy valóban a Földön született e

LEGIO PATRIA NOSTRA

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Hát azért nem volt valami komoly sérülése, ezért is kerülhetett vissza a kezdőbe.numberone1 írta:az olyan dolgok, h meg csak most epult fel es maris kezdoben van
Ha jól tudom mégis ő fut a második legtöbbet a csapatból Kroos után.numberone1 írta: kikopi a tudejet,
Tisztában vagyok vele én is ,h nem ér 80 milliót ,de ha már itt van jobb lenne vele megbékülnöd.
Miben volt jobb? Az egész párharcot végigbekkelték
Csak a Dortmund bénaságán múlt, hogy az első meccsen ne rendezzék le a párharcot
Gondolom Isco és a spanyol ligából jövő csapat miatt megy a ferdítés
Ha nektek az a lefocizás, ha végigbekkelve berúgnak amit lehet, az ellenfél pedig a jóval nagyobb mennyiségű helyzekét elbénázza akkor nem szóltam
Csak a Dortmund bénaságán múlt, hogy az első meccsen ne rendezzék le a párharcot
Gondolom Isco és a spanyol ligából jövő csapat miatt megy a ferdítés
Ha nektek az a lefocizás, ha végigbekkelve berúgnak amit lehet, az ellenfél pedig a jóval nagyobb mennyiségű helyzekét elbénázza akkor nem szóltam
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Jobb volt a Malaga, csak nem makkolták el a végét. A Dortmund konkrétan 2 percig állt továbbjutásra a 2 meccs alatt.wxyz írta:Malaga Iscoval lefocizta a Dortmundot? Te miről beszélsz?

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
öööö.....ummmm...ööööö...eeeee...a faszi nagyjából 5 éve ugyanazon a szinten van. just sayinRealista24 írta:Ha Bale 100 millió, akkor Cé 600...nem vagyunk eladási kényszerben. Tavaly még eladtam volna, de olyan szintet lépett a faszi, amiről csak Csabi álmodozottmiro írta:Nekem lenne egy kérdésem!
Ki adná el CR-t mondjuk 200 millió euróért nyáron?
Malaga Iscoval lefocizta a Dortmundot? Te miről beszélsz?
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Alap kepessegekben szerintem Jese van olyan mint Reus(csak a nemet rutinosabb).ok egy Pl... Carvajal eppen csak kinotte az iskolat es mar a Bundas masodik legjobb jobbhatvedje volt, az egy Lahm elzote meg aki mar sokkal rutinosabb volt. Kerdezem, jobb lett volna Lahm? Jelenleg mar Carvajal jobb.volt írta:Nem csak szerintem, a többség szerint.numberone1 írta:Szerinted, szerintem meg nem
Ugyanezt latom Jeseben is es Iscoban is, minek hozzunk ide Jameseket es Reusokat ha mar ok itt vannak. Abban biztos lennek, h a 2 spanyol ugyanugy kimagaslana a Bundasbol mint anno Carvajal.Meg egy pelda... Isco vezette Malaga siman lefocizta a csucsformaban levo Dortmundot Iscoval az elen.
Ezt a 2 spanyolt kellene nyomatni, ha en hoznek egy tkp-t akkor olyat aki nem 40 milla, hanem olyat aki barmelyik poszton bevetheto a tamado harmadban, aki nem akkora nev, de lehetne rotalni a barmelyik tamadoval, Lacazette, Depay..vagy hasonlo kaliberueket.
Miert gyulolnem? emberileg nincs vele bajom....Csak az olyan dolgok, h meg csak most epult fel es maris kezdoben van, mert ilyen dragan vettek. Tok feleslegesen van itt egy Porto neki a maximum. Jobb v bal szelen kikopi a tudejet, annyira gyenge fizikalisan, raadasul az egylabassaga miatt sokszor gondban van labda megjatszasoknal. Nezzetek meg ha kicsit erosen passzoljak ra a jobblabara akkor 2 erintovel vaszi at ballal.....vagy a sok alibi passz mert nem tud 1vs1-ni. A sok iveleseitol is falra megyek....tegye szivere a kezet aki szerint nem a 80 misi miatt alap kezdo.Igen, őt inkább hagyjuk mert a gyűlöleted elvakított, sajnos.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

Amúgy most nézem, hogy a sárkányos mezen meg alapból feljebb van a címer meg a ratyidas logó, hova rakják majd azon ezt fifa plecsnit?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
Egy eszement barom.Ki adná el CR-t mondjuk 200 millió euróért nyáron? :hmmm:
LEGIO PATRIA NOSTRA

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha Bale 100 millió, akkor Cé 600...nem vagyunk eladási kényszerben. Tavaly még eladtam volna, de olyan szintet lépett a faszi, amiről csak Csabi álmodozottmiro írta:Nekem lenne egy kérdésem!

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ebből a mostani NÉMET generációból érdemes kihalászni a játékosokat, Reus-ot nagyon támogatom, sokat nyerhetünk az érkezésével és még egy fokot tudna lépni a játékunk.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Nincs az a pénz. (Csak ha nekem adjákmiro írta:Nekem lenne egy kérdésem!

Nem lehetne pótolni,szerintem csapatszinten se annyira. Brutál csapat lenne,de lehet hogy klasszisok padoznának,csapatösszhang se lenne olyan jó,gólokban meg ennél nem lehetne jobb a csapat.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!