Én semmikép sem piszkálnám meg az első részt,hova lőjünk már ennél több gólt?Majd ha CR nem lesz úgyis hozunk 100 milláért egy aktuális gólzsákot.Oké lehet,hogy Reussal még pengébb lenne a játék, vagy nem és Bale-t is eladtuk és CR megöregszik stb...

Én maximálisan elégedett vagyok ezzel a játékkal amit látunk,szerintem tökéletes most az egyensúly a csapatban, a tecknikás rövid passzos játék,a kontra foci,a brusztolós harcias küzdés és minden megvan most ebben a csapatban.Pont azért mert ilyen jól van összehangolva könnyen kilehet billenteni az egészet,ha egy kis szépségért,egy két fineszesebb megoldásért oda adjuk az egyik legnagyobb erősségünk(kontra) alappillérét.
De ha Bale így marad és tavasszal is ilyen ocsmány formát hoz ami miatt trófeákat fogunk bukni(mert bizony ha ő nem lesz top formában szerintem szó sem lehet bl címvédésről) akkor el kell adni 100 milláért és megpróbálni a németet, olcsó, nagyobbat lehet vele nyerni mint bukni...szval ha Bale távozna amit kétlek, akkor jöjjön a német, egyébként felesleges.