shutter.

Nem tudom személyeskedés nélkül: ha már belecsöppensz egy "vitába", legalább tanuld meg értelmezni a leírtakat.
Kommentemet rhuni azt megelőző hozzászólására írtam, azt hittem a szövegkörnyezetből egyértelmű, de úgy látszik nem.szerintem azért annyira nem szokott túlzásba esni vele kapcsolatban, vagyis inkább úgy mondanám, hogy ha igen, akkor én arról lemaradtam.
Igen, ezt lehet mondani, nem ügyetlen a srác, ahogy ezt el is ismertem, de nálam pl nagyon tehetséges egy Sterling, aki előző szezonban kitűnő kiegészítő játékos volt, és felnőtt az akkori feladathoz. Tehetség szempontjából szerintem pl tőle jócskán elmarad Kovacic.'shutterisland írta:nagyon tehetséges játékos, csak még fiatal, és talán ennek köszönhetően is kissé szétszórt.
ha elkerül az interből egy nagyobb csapatba, és tovább fejlődik, erősödik fejben is, akkor szerintem is meghatározó játékosa lehet a következő periódusnak.
Akkor ezt is elmagyarázom. futuremodric=EZ=a jövőben Modric szintjén lesz képes tolni. Mint ahogy Nani is volt futurecr, meg isten tudja hány játékos volt már a következő Zidane, a következő Ronaldo, stb. Ez szerintem eléggé elhamarkodott.'shutterisland írta:a futuremodric jelzőt nem tudom, hogy értik rá, de hasonló poszt, ő is horvát, halilovicon kívül pedig így hirtelen nem ugrik be más, aki potenciális futuremodric lehet, de még ő is baromi fiatal.