Xavi: "Sosem fogok a Realhoz szerződni"

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. december 22., hétfő 20:10
Xavi: "Sosem fogok a Realhoz szerződni"
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 22., hétfő 17:35
Illarrát akartuk, ezért kifizettük a kivásárlási árát, ezért volt ennyi az ára. Nem akartunk sokáig alkudozni.dannen írta:hát nem tudom, egy madridistától ez a mondat akkor is elég érdekes. bőven benne van a kezünk a felborult piacban. miért ne lehetne buszkecc 40 milla, amikor illarra 30 volt..? kicsit lássunk már tisztán. meg nehogy azt mondja bárki is, hogy jamesért is normális volt 80 millát kidobni. (persze tudom, mezek eladásából visszajön,marketing stb.. ) ezekkel nincs is gond, csak ne írjunk ilyeneket, hogy mi nem vagyunk benne a piac felborulásában, mert nem igaz.El Unico írta:Ez a baj gyerekek... ezért van felborulva a piac,nem azért mert 96 millióért megvesszük egy aranylabdás játékost,meg anno Zidane-t,ésatöbbi...
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 22., hétfő 17:19
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. december 22., hétfő 17:15
De akkor Buszkecc miért lenne 50 millió? Vagy legyen 40. Mit tud? Marketing értéke nulla. Tiszta alibi a srác. Mint nálunk Khedira.hát nem tudom, egy madridistától ez a mondat akkor is elég érdekes. bőven benne van a kezünk a felborult piacban. miért ne lehetne buszkecc 40 milla, amikor illarra 30 volt..? kicsit lássunk már tisztán. meg nehogy azt mondja bárki is, hogy jamesért is normális volt 80 millát kidobni. (persze tudom, mezek eladásából visszajön,marketing stb.. ) ezekkel nincs is gond, csak ne írjunk ilyeneket, hogy mi nem vagyunk benne a piac felborulásában, mert nem igaz.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. december 22., hétfő 17:07
Micsoda,mennyit?!!!Xabi helyére tökéletesen illene.Ha kínálnának érte 40-50 közötti összeget én elengedném.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 22., hétfő 16:17
jó, de te a tottenhamot is imádod..a gyengék és bénák oltalmazója vagyGT37 írta: Én imádom Busquetset
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 22., hétfő 15:00
Én nem....Én imádom Busquetset,
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. december 22., hétfő 14:57
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. december 22., hétfő 14:22
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. december 22., hétfő 14:16
Én imádom Busquetset, de egy jó ajánlaton azért elgondolkodnék, leginkább azért, mert már ott kopogtat a nagycsapat ajtaján Samper, aki szerintem képességei és mentalitása alapján könnyedén beverekedheti magát akár a kezdőcsapatba is. Viszont a Busquets - Samper - Mascherano hármas kicsit talán sok lenne arra az egy posztra, még úgy is, hogy Mascherano tud középhátvédet játszani, Samper pedig szerintem megállná a helyét kicsit előrébb is, nagyjából Xavi-szerepkörben. Szóval én akár Busquetset is beáldoznám miatta.Realista24 írta:Más: Busquets új kihívásokra vágyik, és láss csodát Münchenbe menne :Đ
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. december 22., hétfő 13:37
Mi is annyit várunk Khediráért...Drake írta:Xabi helyére tökéletesen illene.Ha kínálnának érte 40-50 közötti összeget én elengedném.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. december 22., hétfő 13:34
Nekem mindegy mennyiért csak vigyékDrake írta:Xabi helyére tökéletesen illene.Ha kínálnának érte 40-50 közötti összeget én elengedném.
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. december 22., hétfő 13:33
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. december 22., hétfő 13:23
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2014. december 22., hétfő 13:16
Elvileg spanyol sajtóinformáció, de konkrét forrást egyelőre nem találtam. Viszont róla könnyen eltudom képzelni, hogy legszívesebben a géniusz mesterével dolgozna újra együtt.palesz77 írta: Ezt mondd, hogy nem a Blind hozta le!
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 22., hétfő 13:15
Busi goes to hollywood...Más: Busquets új kihívásokra vágyik, és láss csodát Münchenbe menne :Đ A PSG és a Chelsea is vinné, de inkább menne a németkhez, ahol talán pár évig nem derülne még ki, hogy mekkora nímand.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. december 22., hétfő 13:14
Annyira, mint Pogbas volt a nyáron? :Đ 2 hét bannt el is intéztem magamnak..Realista24 írta:Palesz, megbízható forrás:Đ
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 22., hétfő 13:12
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. december 22., hétfő 13:10
Mondjuk ezt gondolom nem csakúgy hasra ütés szerűen magától kiírta twitterre, hanem egy újságíró kérdezte tőle, hogy menne-e oda Barca után, de én azt nem rétem, hogy az ilyeneknek mi értelme van?tucsoki írta:Xavi: "Sosem fogok a Realhoz szerződni"
Nem mintha hívta volna valaki...
Ezt mondd, hogy nem a Blind hozta le!Realista24 írta:Más: Busquets új kihívásokra vágyik, és láss csodát Münchenbe menne :Đ A PSG és a Chelsea is vinné, de inkább menne a németekhez, ahol talán pár évig nem derülne még ki, hogy mekkora nímand.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. december 22., hétfő 13:10
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem