Hát, Bernabéu 35 évig volt elnök.dzsi91 írta:
Ezt kifejtenéd? Egyébként asszem maximum 8 évig lehet elnök,akkor 2017...de ebben nem vagyok biztos
Amúgy nem öt évre szól egy mandátum?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 15., csütörtök 16:59
Hát, Bernabéu 35 évig volt elnök.dzsi91 írta:
Ezt kifejtenéd? Egyébként asszem maximum 8 évig lehet elnök,akkor 2017...de ebben nem vagyok biztos
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. január 15., csütörtök 16:57
Ezt kifejtenédKerlon írta:jelenlegi helyzetben sírig szólója lehetDonát írta:Pérez mandátuma meddig szól?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 13., kedd 16:05
jelenlegi helyzetben sírig szólója lehetDonát írta:Pérez mandátuma meddig szól?
HozzászólásSzerző: Donát » 2015. január 13., kedd 15:57
HozzászólásSzerző: pavel » 2015. január 9., péntek 9:11
jobb lesz ha vigyáz, mert megint bizonyítékokat ad Khedira kezébe, s mehet a szerződés hosszabbítás...Realista24 írta:Florentino Pérez a tegnapi napon meglátogatta a srácokat az edzésen, ahol támogatásáról biztosította őket. A Marca szerint, szerintem meg csak a norvég fiú miatt ment
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 9., péntek 9:06
HozzászólásSzerző: sonic » 2014. december 31., szerda 21:37
"Chelsea, por favor." :ĐRealista24 írta:Pérez
https://vine.co/v/OwbWMppIiwZ
Most súgta Platini fülébe, hogy hogyan sorsoljanak majd a BL-ben.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 30., kedd 11:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 22., hétfő 13:38
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 22., hétfő 13:05
No,annak idején sokan fanyalogtak,sőt támadták mikor döcögősen indult a szekér...Ment a duma hogy majd olyan lesz mint Mou,hogy majd visszaáll,jön majd a catanaccio,a kontra foci...Aztán tessék...ma már nincs az a szurker aki lecserélné...(na jó,talán MattKb a világ legjobb edzőjének tartják, ahogy így olvasgatom a fórumokat, ami nem csoda az ott elért sikerek fényében.
Ő ugye ott akkor "bukott" meg amikor már az egész keret alatta teljesen kiöregedett.
Aztán bajnoki cím a Chelsea-vel, egyébként PL gólrekorddal megspékelve, majd bajnoki cím a PSG-vel..
Aztán Madrid.
Én már az első perctől kezdve bíztam benne, ha hiszitek ha nem, olvassatok vissza itt a fórumban amikor kinevezték.
Pesszimizmuson amikor volt, sosem miatta, hanem a játékosok miatt alakultak ki.
Mindig is ő kellett ide.

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. december 21., vasárnap 21:05
Kb a világ legjobb edzőjének tartják, ahogy így olvasgatom a fórumokat, ami nem csoda az ott elért sikerek fényében.Nem tudom, hogy anno a Milan szurkolók, hogyan élték meg az Ancelottival való munkát,
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 21., vasárnap 20:57
Korábban nem tartozott nálam abba a kategóriába, akit szívesen láttam volna a Real élén, de amióta itt van, a hibái ellenére is úgy érzem, hogy ő a tökéletes ember ide. Nem tudom, hogy anno a Milan szurkolók, hogyan élték meg az Ancelottival való munkát, de nem hittem volna, hogy ilyenre képes. Mintha egy igazi nagy madridista lenne a Real vezetőedzője.Realista24 írta:https://www.youtube.com/watch?v=rh7ZeY5bbzc
Carlo Ancelotti, minden tekintetben a Real Madrid élére való.
Ezt meg csak úgy:
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ot-2384005
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 21., vasárnap 20:30
HozzászólásSzerző: Dragóner » 2014. december 21., vasárnap 20:03
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 18., csütörtök 17:28
Racionális gondolatok.Túl mutatnak azon,hogy speciel pont ő Ronaldo edzője.Egyszerűen ez az igatság,tetszik Blatternek,vagy úgy uszkve az egész fifanak,vagy sem...Realista24 írta:Carlo![]()
![]()
![]()
Blatterről beszélt, aki Neuernek adná az Aranylabdát: "Mindig meglep, hogy miket csinál, de mit lehet tenni. Lehetetlen befogni a FIFA elnök száját. Ez egy olyan téma, amiről mindig beszél. Nem kell ezen sokat gondolkodni. Ez Cristiano éve, gólokat rúgott, fontos címeket nyert, és nem kétséges, hogy neki kell nyernie. Ezért ezeknek a szavaknak nincs sok értelme."

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 18., csütörtök 16:57
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. december 18., csütörtök 14:53
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2014. december 18., csütörtök 14:30
Mou tobb nagycsapatot is edzett mar a Madrid elott, igy nem kezdőkent vette at a stafétát a Blancoknal ezt mondta a Don.BBeno írta:hát most szóljon aki érti, hogy Perez itt mit akart mondani...
ez értelmetlen mondat. és nem nyelvtanilag.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2014. december 18., csütörtök 14:29
Mourinho nem volt kezdő edző, előtte már dolgozott nagy csapatoknál.BBeno írta:hát most szóljon aki érti, hogy Perez itt mit akart mondani...
ez értelmetlen mondat. és nem nyelvtanilag.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. december 18., csütörtök 14:26
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem