mármint melyik?GT37 írta: Érdekesség, hogy Jeffrén szerezte az ötödik gólt.Igen, az a Jeffrén.

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 21., vasárnap 21:04
mármint melyik?GT37 írta: Érdekesség, hogy Jeffrén szerezte az ötödik gólt.Igen, az a Jeffrén.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. december 21., vasárnap 21:03
Igen, ott van. Más kérdés, hogy egy idióta az edzőnk, akivel Zubiék már párszor hosszabbítottak, miközben kinevezhettük volna tavaly nyáron a korábban Tito stábjában dolgozó Rubit, aki most a Valladolid edzője.Csabi írta:a jövő a la masiában van.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. december 21., vasárnap 20:47
a jövő a la masiában van.Valladolid 7 - 0 Barcelona B
HozzászólásSzerző: BH710 » 2014. december 21., vasárnap 20:08
ne foglalkozzatok velük,nagyon sokan teljesen sötétek. természetesen vannak normális barcások és realosok de a legtöbbjük(főleg a barcások 2009 óta) idióta. nem értem miért zavar az valakit h cr7 tiziből is lő gólokat. 2 éve 2 meccsen 4 tizit kaptunk, messi 50 bajnoki gólt lőtt abban a szezonban, akkor egy barcástól sem olvastam olyat h pessi..kettős mérce..a gól az gól akárhogy,akármiből szerzik. sem messi sem ronaldo nem egy mariogomez vagy müller féle söpredék hanem ZSENI. örülök h az EB-t csak olvasom és nem regisztráltam odaGéci írta:Közben látom volt egy marha aki felrázta az állóvizet :ĐGéci írta:Amógy mi ez a nagy csend odaát a Barca vs Real topikban?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. december 21., vasárnap 17:37
Pont ezért fogják az egészet eltörölni, és kapnak egy kis pénzbüntit... Majd támadnak a Matyiők!GT37 írta: nagyobb esélye lehet bekerülni a nagycsapatba, legalábbis nem fognak megint hozni pár középszerű játékost Zubiék, akik elvehetnék a játékperceket a fiatalok elől.
Közben látom volt egy marha aki felrázta az állóvizet :ĐGéci írta:Amógy mi ez a nagy csend odaát a Barca vs Real topikban?
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. december 21., vasárnap 17:33
Így van, ez az egyik dolog, amiért örülnék, ha érvényben maradna az eltiltás. A másik pedig az, hogy így az új generáció legtehetségesebb tagjainak (Samper, Grimaldo, Adama stb.) is nagyobb esélye lehet bekerülni a nagycsapatba, legalábbis nem fognak megint hozni pár középszerű játékost Zubiék, akik elvehetnék a játékperceket a fiatalok elől.BH710 írta:nem lényeges h igazolhatunk vagy sem. ameddig ez a vezetés marad addig jönnek a félmegoldások és a csapat sem fog előre haladni egy métert sem. szerintem tárgytalan a dolog,alves megy nyáron zubi meg kb hozna egy ivanovicot jhv-nek kp-ra senkit mert jó lesz xavi előre pedig 'ázárt mert annyira szükségünk van rá.
(természetesen nem gondoltam komolyan de az igazolási politikánkat elnézve ilyen kaliberek érkeznének az adott csapatrészekbe)
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 21., vasárnap 17:23
Erre gondoltam én is...akar vóna,akar nem...BH710 írta:nem lényeges h igazolhatunk vagy sem. ameddig ez a vezetés marad addig jönnek a félmegoldások és a csapat sem fog előre haladni egy métert sem. szerintem tárgytalan a dolog,alves megy nyáron zubi meg kb hozna egy ivanovicot jhv-nek kp-ra senkit mert jó lesz xavi előre pedig 'ázárt mert annyira szükségünk van rá.
(természetesen nem gondoltam komolyan de az igazolási politikánkat elnézve ilyen kaliberek érkeznének az adott csapatrészekbe)
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. december 21., vasárnap 16:50
HozzászólásSzerző: BH710 » 2014. december 21., vasárnap 16:49
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 21., vasárnap 16:04
Igazolhatnak majd,ez nem kérdés...Fellebbezés blablabla,tárgyalják blablabla...R.M.C.F írta:Donát írta:Lehet mar tudni, h mi lesz a barca igazolasi tilalmaval?
Nem hiszem, hogy ez nagyon kérdéses lehet.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. december 21., vasárnap 15:39
Én úgy tudom, hogy az érintett játékosok közül "csak" 9 játszhat ismét tétmérkőzéseken. Köztük például Ayoub Abou, akit elég tehetséges középpályásnak tartanak.palesz77 írta:Olvastam olyat, hogy karácsony előtt még kihirdetik. Amúgy érdekesség, hogy azok az ifik, akik miatt volt ez az ügy, már játszhatnak hivatalosan tudtommal a korosztályos csapatokban, úgyhogy emiatt bizakodó a vezetés. Kíváncsi leszek..
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. december 21., vasárnap 15:29
Donát írta:Lehet mar tudni, h mi lesz a barca igazolasi tilalmaval?
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. december 21., vasárnap 15:28
Alakul...palesz77 írta:Olvastam olyat, hogy karácsony előtt még kihirdetik. Amúgy érdekesség, hogy azok az ifik, akik miatt volt ez az ügy, már játszhatnak hivatalosan tudtommal a korosztályos csapatokban, úgyhogy emiatt bizakodó a vezetés. Kíváncsi leszek..Donát írta:Lehet mar tudni, h mi lesz a barca igazolasi tilalmaval?
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. december 21., vasárnap 15:22
Olvastam olyat, hogy karácsony előtt még kihirdetik. Amúgy érdekesség, hogy azok az ifik, akik miatt volt ez az ügy, már játszhatnak hivatalosan tudtommal a korosztályos csapatokban, úgyhogy emiatt bizakodó a vezetés. Kíváncsi leszek..Donát írta:Lehet mar tudni, h mi lesz a barca igazolasi tilalmaval?
HozzászólásSzerző: Donát » 2014. december 21., vasárnap 15:17
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 20., szombat 18:06
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. december 20., szombat 18:04
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. december 20., szombat 18:01
volt az 5 is, de játék az nemmorientes írta:Eltettek egy négyest na...ezen nincs mit magyarázni...Meg kell verni őket majd barcelonaban anno,akkor nyugodtak lehetünk hogy zsebben a liga.De addig nem.
Hozzák a meccseket,ìgy vagy úgy,könnyen vagy nyögve,kétségtelen hogy még mindig a legnagyobb riválisok a ligában.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 20., szombat 17:57
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. december 20., szombat 17:21
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem