Ennyire nem érzed az utálattól a 2 sérülés közötti hatalmas különbséget?numberone1 írta:Csak nekem boki a csoromet, h James meg csak most jott vissza a serulesbol es egybol kezdo, aztan vegig jatsza a meccset. Itt van egy Jese aki mar jatszana, tuzben van, h jatszon, erre csak meg mindig csak jegeleik a padon. Vagy Illara, h ne legyen annyira megterhelo Kroosnak, nem Jamesnek jatszania kell.

Megy a meccs!
Re: Megy a meccs!
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Összességében gyenge meccset játszott a csapat.
Nem voltak ma jók a srácok, mégis simán nyertek.
4. Kupa idén
2015 is legyen hasonló, én azt mondom
Nem voltak ma jók a srácok, mégis simán nyertek.
4. Kupa idén

2015 is legyen hasonló, én azt mondom

- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
nem. Tiedet a felvetesem?Csabi írta:a 22 meccses győzelmi sorozat ugye nem böki a csőrödet?

Kupa gyoztes!!!
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Gud job. Szép volt fiúk.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Teljesen nyilvánvaló......nem is értem ezt? Európa legjobbja mehet erre a tornára. 4x nyertük meg.Szerintem is nyugottam szamolhatjuk ossze a regivel, vilagkupa v klub vb nekem nyolc hogy hivjuk, a lenyege ugyanaz.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Vezető gól nem győztes gól... Kis fogalomzavar
- numberone1
a BL-t es a BEK-t is ossze mostak, padig teljesem mas a lebonyolitasa, most mar nem csak bajnokok is indulhatnak a BL-ben.Mike írta:világkupa: két csapat meccseR.M.C.F írta:Hagyjuk már,ez a móka, EGY ÉS UGYANAZ amióta van....tök mindegy éppen ma mi a neve,vagy éppen ki a szervezője.......
klub vb: 6 csapat tornája
ez nem ugyanaz, hiába ugyanazok a kontinensbajnokok a győztesek
hamondjuk legközelebb óceánia bajnoka nyerne, akkor ők is nyertek világkupát? Mikor abban a versenyben nem is lehettek nevezve?
Szerintem is nyugottam szamolhatjuk ossze a regivel, vilagkupa v klub vb nekem nyolc hogy hivjuk, a lenyege ugyanaz.
Miert nem arrol volt szo, h jatszani fog?Jesét, ma a pályára?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára numberone1 2014. december 20., szombat 22:18-kor.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Akkor értem!!!!!!!!!!!!!!!!! Akkor a Fradi mint klub is csak 3x os bajnok,mert már nem Mizo Fradi a neve.
NEVETSÉGES!
NEVETSÉGES!

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azért örülök, hogy csak most jöttek rá, hogy lehet lőni is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jesét, ma a pályára?numberone1 írta:Csak nekem boki a csoromet, h James meg csak most jott vissza a serulesbol es egybol kezdo, aztan vegig jatsza a meccset. Itt van egy Jese aki mar jatszana, tuzben van, h jatszon, erre csak meg mindig csak jegeleik a padon. Vagy Illara, h ne legyen annyira megterhelo Kroosnak, nem Jamesnek jatszania kell.
Kroost is le kellett volna venni, Cét is vagy Karimot. A második gól után. Utóbbi kettő ráadásul szar is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- numberone1
Csak nekem boki a csoromet, h James meg csak most jott vissza a serulesbol es egybol kezdo, aztan vegig jatsza a meccset. Itt van egy Jese aki mar jatszana, tuzben van, h jatszon, erre csak meg mindig csak jegeleik a padon. Vagy Illara, h ne legyen annyira megterhelo Kroosnak, nem Jamesnek jatszania kell.

34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
világkupa: két csapat meccseR.M.C.F írta:Hagyjuk már,ez a móka, EGY ÉS UGYANAZ amióta van....tök mindegy éppen ma mi a neve,vagy éppen ki a szervezője.......
klub vb: 6 csapat tornája
ez nem ugyanaz, hiába ugyanazok a kontinensbajnokok a győztesek
hamondjuk legközelebb óceánia bajnoka nyerne, akkor ők is nyertek világkupát? Mikor abban a versenyben nem is lehettek nevezve?
illetve sztem a lebonyolító szervezet is más...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mike 2014. december 20., szombat 22:16-kor.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
pavel írta:egy árulkodó adat! A San Lorenzónak a 83. percig 1, azaz egy kaput eltaláló lövése volt...a 4-ből...
Az mindegy,mert ma nem lövés hanem rárúgás a neve,igy a san lorenzo mindig is lőtt,most ma hogy nem lövés a neve,így ma nem lőtt.

- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
egy árulkodó adat! A San Lorenzónak a 83. percig 1, azaz egy kaput eltaláló lövése volt...a 4-ből...

"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
-
Aha....ja....aha....ja.....tehát az elmúlt 10 évben 4x változott meg az elnevezése,akkor minősíthető a speaker és az NSO , A Real még nem nyerte meg szövege.
2002-ben Világkupa volt.
2000-ben már klub vb volt, de aztán törölték is, újra világkupa lett, majd 2005-től újra klub vb.
Ja, és a Marca is írta, hogy még nem nyertük meg a klub vb-t.![]()
Ez kb az a szint,amikor a Realt azért húzták le egy összehasonlításban , ahol mindenben többet nyert,kivéve a KEK, mert a Kek ben nem igazán indult,ugyanis általában a BEK ben indult,hogy a gatyámat le kellett tolni,megfordulni a TV felé,és lehajolni.
Hagyjuk már,ez a móka, EGY ÉS UGYANAZ amióta van....tök mindegy éppen ma mi a neve,vagy éppen ki a szervezője.......
a Real 3 x nyerte meg.........pitsába.

- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Kommentáror kemény. CR-nek januárban is jelenés van az aranylabdán. Vagy esetleg Neuer nyeri meg. Vagy ne adj isten Lionel Messi.

- numberone1
Szetrugjak a bokakat.
Tipikus argentin-Uru felfogas, ha nem tud focizni akkor inkabb rugjuk szet a jobbat.

Tipikus argentin-Uru felfogas, ha nem tud focizni akkor inkabb rugjuk szet a jobbat.

SZerinted a Boca finomabb csapat mint ezek a cigotok??Nem is tudom most hogy állnak a klubok ott Dél-Amerikában, de nincs egy jó Boca

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára numberone1 2014. december 20., szombat 22:08-kor.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Komolyan...Mínusz kettőben vannak, esélyük nincs, de azért megpróbálnak sérülést okozni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
ez a 14es meg a 20as valami kegyetlen nagy favágók, látszik rajtuk, hogy világi parasztok
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K