Béke :Đ
HozzászólásSzerző: ganjaman89 » 2013. június 10., hétfő 22:45
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. június 10., hétfő 22:42
Az oké, hogy nem kell megváltóként várni, de azért legalább optimista hadd legyen már az ember. Meg különben is, mi az hogy Casemiro szintje? Nem hiszem, hogy bárki is többet látta volna a srácot pár meccsnél, úgyhogy még akárki is lehet belőle. Sanszos, hogy nem lesz belőle semmi különös, de az is benne van a pakliban, hogy már az 1. szezonjában kezdőbe verekszi magát. Nem értem a túlzott optimizmust, de ezt a semmibenézést sem, elvégre egy 21 éves srácról van szó, akit alig láttak vagy 3an játszani...Mert akkor nagyon nagy baj van, ha a Realnál a kiegészítő szint az Callejon meg Casemiro szintje.
Egyébként kifejezetten jól játszott.Hát az egy meccs alapján, amit a Realban játszott, ő sem üti meg a szintet, még a kiegészítő szintet se nagyon.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 10., hétfő 22:41
Hát akkor nem egy meccset néztünk cimboraMatt009 írta:Az meg, hogy Casemiro kiegészítő embernek jön... Hát az egy meccs alapján, amit a Realban játszott, ő sem üti meg a szintet, még a kiegészítő szintet se nagyon.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. június 10., hétfő 22:30
Mert a Casemiro gyerek aztán megüti a szintet... Komolyan mit láttok benne? Az állampolgárságát? Hát basszus elég csak Magyarországora nézni, játszik az MB1-ben 1-2 világtalan brazil gyerek, szóval attól, hogy brazil még nem lesz hirtelen jó játékos. Az meg, hogy Casemiro kiegészítő embernek jön... Hát az egy meccs alapján, amit a Realban játszott, ő sem üti meg a szintet, még a kiegészítő szintet se nagyon. Mert akkor nagyon nagy baj van, ha a Realnál a kiegészítő szint az Callejon meg Casemiro szintje. 1-2 ilyen ember elfér, ha a kiegészítő emberek is elkezdenek kihullani, de ez a maximum.Nem a Real Madridba való Khedira, mert ő nem üti meg ezt a szintet
Egyetértek veled Remy. Szomorú, hogy sok ember ilyen elvakultam néz egy játékost, ráadásul a saját kedvenc csapatának játékosát. Vörös ködben, gondolkodás nélkül... Mint egy csorda... Harsogják, búgják az utálatot Khedira felé, aztán amikor igazolunk egy igazi nímandot, akkor meg nagy az öröm. Mint az 5 évesek, komolya mondom. Van egy új játékszer, most az a menő. Októberben már világ nímandja lesz, Khedirával lesz egy szinten (csak azért nem alatta, mert a fórum szerint annál már nincs lejjebb...) .Azért jobb, mert Khedirát úgy utálják itt a fórumon, és úgy lenézik, mintha valami megye 3-as valaki lenne. És aki 2 egyeneset bele tud rúgni a labdába, az már is jobb, mint Khedira.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 10., hétfő 22:18
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. június 10., hétfő 22:16
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. június 10., hétfő 22:05
Nem, az lenne a jobb ha reálisán látnák az emberek a dolgot, és nem aén kurvára örülök neki hogy így fogadtuk. meg így fogadunk egy új játékost, optimistán. jobb lenne ha most a fél fórum verné a fejét a falba hogy mekkora nímandot hoztunk? vagy ha már menne a szitkozódás? én utoljára varanenál voltam ilyen tanácstalan, de casemirot egyszer láttam játszani. még bőven fejlődhet.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 10., hétfő 22:00
Idén biztosan nem. De később nem lehet tudni mi fog történni.az eletben nem lesz a mi jatekosunk.
HozzászólásSzerző: Kecskezs » 2013. június 10., hétfő 21:47
Nem mintha eddig lett volna rá reális esély... fel kellene dolgozni, hogy alappillér és szereti is a klubját, ergo mozdíthatatlan.numberone1 írta:Vidalra akkor keresztet vethetunk, az eletben nem lesz a mi jatekosunk.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 10., hétfő 21:37
Vidalra akkor keresztet vethetunk, az eletben nem lesz a mi jatekosunk.A Sky Sport Italia értesülése szerint az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus chilei középpályása, Arturo Vidal a 10-es számú mezben akarja folytatni.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 10., hétfő 21:00
én kurvára örülök neki hogy így fogadtuk. meg így fogadunk egy új játékost, optimistán. jobb lenne ha most a fél fórum verné a fejét a falba hogy mekkora nímandot hoztunk? vagy ha már menne a szitkozódás? én utoljára varanenál voltam ilyen tanácstalan, de casemirot egyszer láttam játszani. még bőven fejlődhet.BBarni írta:Casermiro meg EDDIG semmivel sem bizonyította, hogy jobb lenne Saminál, de néhányan úgy örülnek neki mintha nem tudom ki jött volna..érdekes nah!
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. június 10., hétfő 20:57
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. június 10., hétfő 20:54
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 10., hétfő 20:53
Khedira meg kettot sem tud egyeneset belerugni.Remy írta:
Azért jobb, mert Khedirát úgy utálják itt a fórumon, és úgy lenézik, mintha valami megye 3-as valaki lenne. És aki 2 egyeneset bele tud rúgni a labdába, az már is jobb, mint Khedira.
HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 10., hétfő 20:53
Khediránál még Varga Józsi is jobb, nem tudtad? Egy ilyen brazil nímand, aki még a Castillából se tűnt ki az meg egyenesen főnyeremény hozzá képest...sonic írta:Bocs mar hogy ilyeneket kerdezek, de ezt mibol szuritek le? Neztetek a Castilla meccseit vagy honnan tudjatok hogy jobb?
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. június 10., hétfő 20:49
A többség szerintem csak egy meccsen (vagy azon se) látta, mikor a nagycsapatban játszottsonic írta:Bocs mar hogy ilyeneket kerdezek, de ezt mibol szuritek le?tubatibi írta:Welcome Casemiro, már most jobb vagy, mint Khedira.Neztetek a Castilla meccseit vagy honnan tudjatok hogy jobb?
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 10., hétfő 20:49
Azért jobb, mert Khedirát úgy utálják itt a fórumon, és úgy lenézik, mintha valami megye 3-as valaki lenne. És aki 2 egyeneset bele tud rúgni a labdába, az már is jobb, mint Khedira.sonic írta:Bocs mar hogy ilyeneket kerdezek, de ezt mibol szuritek le?tubatibi írta:Welcome Casemiro, már most jobb vagy, mint Khedira.Neztetek a Castilla meccseit vagy honnan tudjatok hogy jobb?
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 10., hétfő 20:48
Ehhez nem kellet látnunksonic írta:Bocs mar hogy ilyeneket kerdezek, de ezt mibol szuritek le? Neztetek a Castilla meccseit vagy honnan tudjatok hogy jobb?
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. június 10., hétfő 20:47
Erdekes hogy iden majdnem a fel kezdocsapat fajdalommal jatszott... perezek ennyire vakok hogy ez a sanitas egy undorito csocselek?
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. június 10., hétfő 20:43
Bocs mar hogy ilyeneket kerdezek, de ezt mibol szuritek le?tubatibi írta:Welcome Casemiro, már most jobb vagy, mint Khedira.
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem