Premier League
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Premier League
Hey, nyert nekünk egy bajnoki címet és egy szuperkupát. Válogatottal VB ezüst, VB bront és EB ezüst.hehe írta: én az ilyen mecceldereken röhögök, ilyen emberek keresnek milliárdokat

De amúgy igen... ilyenek keresnek milliárdokat.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ilyen Beni Hill show jellegű lehet ez a Pool - Arsenal meccs

- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
én az ilyen mecceldereken röhögök, ilyen emberek keresnek milliárdokatRemy írta:"Óóóóó Santi Cazorlaaaa"Jajj, mennyire istenítik ezt a középszert. Ezért nem lesz itt előrelépés (sajnos én is álomvilágban éltem korábban...) mert nekik elég a középszer, az is zseni szerintük. Nem veszik észre, hogy nem elég.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
"Óóóóó Santi Cazorlaaaa"
Jajj, mennyire istenítik ezt a középszert. Ezért nem lesz itt előrelépés (sajnos én is álomvilágban éltem korábban...) mert nekik elég a középszer, az is zseni szerintük. Nem veszik észre, hogy nem elég.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
ugyanakkorát mint Lamela meg Barnes a Spurs-Barnleynrealistahuni írta:Benteke kis gólt vert. Miért szenved amúgy a srác még mindig egy Aston Villában? Nem egy klasszis, de azért egy jobb csapatot megérdemelne szerintem.
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
szerintem az egyik legnagyobb gondja Gaalnak, h jatszatnia kell Falcaot,Rooneyt,DM-t,Persiet,Matat. Szerintem a felenek nem illeszkedik a jateka a masikhoz, nem csodalom, h nem tudnak csapatkent mukodni.. Nem tudom, h Falcaot megvettek vegleg, de ha nem akkor eltudom kepzelni, h nem fognak elni az opcios jogukkal. Keresni fognak egy csere csatart van Persie moge(vagy megtartjak Csicsaritot). Par labda biztos kozepso kp, kezepso vedo, es Reus v Bale(v mindaketto), mert DM-el lofaszt sem ernek.adamzz írta:Szerintem simán behozzák bronzéremre. Az Arsenal végül odafogja magát szenvedni a 4-dik helyre és ennyi. Az idei MU még nyilván kevés a PL győzelemre.A Bayern-Barca-Real-Chelsea négyes ellen két meccsen simán térdelnének. De jövőre Van Gaal szerintem egy korrekt kis csapatot fog összerakni.Géci írta:Hát nem tudom, de, hogy egy rendesen felállt védelem ellen kummára semmit nem tudnak csinálni az is biztos. Di Maria is tolna egy kényszeritőt, de a labdát vissza már nem kapja, mert megy a vissza passz. Nem vagyok én még abban annyira biztos, hogy meglesz nekik a BL induláshoz elegendő 4.hely... Bár ez elég lehet a nagy PL-ben, de BL szinten szerintem ez kumma kevés lenne.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Szerintem simán behozzák bronzéremre. Az Arsenal végül odafogja magát szenvedni a 4-dik helyre és ennyi. Az idei MU még nyilván kevés a PL győzelemre.A Bayern-Barca-Real-Chelsea négyes ellen két meccsen simán térdelnének. De jövőre Van Gaal szerintem egy korrekt kis csapatot fog összerakni.Géci írta:Hát nem tudom, de, hogy egy rendesen felállt védelem ellen kummára semmit nem tudnak csinálni az is biztos. Di Maria is tolna egy kényszeritőt, de a labdát vissza már nem kapja, mert megy a vissza passz. Nem vagyok én még abban annyira biztos, hogy meglesz nekik a BL induláshoz elegendő 4.hely... Bár ez elég lehet a nagy PL-ben, de BL szinten szerintem ez kumma kevés lenne.
-
Hát nem tudom, de, hogy egy rendesen felállt védelem ellen kummára semmit nem tudnak csinálni az is biztos. Di Maria is tolna egy kényszeritőt, de a labdát vissza már nem kapja, mert megy a vissza passz. Nem vagyok én még abban annyira biztos, hogy meglesz nekik a BL induláshoz elegendő 4.hely... Bár ez elég lehet a nagy PL-ben, de BL szinten szerintem ez kumma kevés lenne.

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Már régen nem a labdazsonglőrökről szól a MU,(sose szólt arról igazán),de mindenképp kurva nagyot javultak a Moyes éra óta,6 megnyert meccs,egy X és ott vannak a BL helyen...ez javulás mindenképp...Géci írta:Ez a ManU micsoda egy gyökkettő csapat lett basszus... Szabályosan sir náluk a labda.![]()
![]()
De amúgy ez a PL érdekes...már egy hónappal ezelőtt elkezdték kifizetni a fogadóirodák azt a pénzt,akik a chelsea bajnoki címére tettek,most kezdik szívni a fogukat,lehet hogy korai volt...
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

-
Ez a ManU micsoda egy gyökkettő csapat lett basszus... Szabályosan sir náluk a labda.

Neki egyszerűen nem jött be az angliai váltás, spanyolban szépen termelt, mindig ott volt a rivaldafényben.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
gonzalo 'a balfasz' higuain egyazegybe ugyanaz a szerencsétlen, mint egy soldado.tucsoki írta:Nekem Higu sosem volt a szívem csücske, de ha keresne egy új kihívást (a bohóc olasz bajnokság annyira nem az), pl. Angliában, ahol azért megvan a futballhoz a körítés, még akár be is válhatna. Nyilván nem a gólkirályi címért harcolna, de ahol 16 forduló után Crouch 4, Jovetic 4, Mirallas 4, Welbeck 3, Benteke 2, Dzeko 2, Schürrle 2, Falcao 2, Gomis 1 - a Lukaku/RVP/Rooney-/Bony/Austin vonal képes 7-8 gólt összehozni, sztem Higu sem lógna ki...
(Tudom, hogy egyes játékosokat igen csak hátráltatott a sérülés)
gyökér favágó mindkettő.

Nekem Higu sosem volt a szívem csücske, de ha keresne egy új kihívást (a bohóc olasz bajnokság annyira nem az), pl. Angliában, ahol azért megvan a futballhoz a körítés, még akár be is válhatna. Nyilván nem a gólkirályi címért harcolna, de ahol 16 forduló után Crouch 4, Jovetic 4, Mirallas 4, Welbeck 3, Benteke 2, Dzeko 2, Schürrle 2, Falcao 2, Gomis 1 - a Lukaku/RVP/Rooney-/Bony/Austin vonal képes 7-8 gólt összehozni, sztem Higu sem lógna ki...
mert az első éve után két komolyabb sérülése is voltrealistahuni írta:Benteke kis gólt vert. Miért szenved amúgy a srác még mindig egy Aston Villában? Nem egy klasszis, de azért egy jobb csapatot megérdemelne szerintem.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Csak a kolega erosen fogalmazott amikor osszehasonlitotta Balot Higuval....mint Bode es Ronaldo..morientes írta:Ott látom a különbséget,hogy Higuaint lehet kezelni,Balotellit meg nem.Másfelől az argentin a Real Madridban állta meg a helyét,míg Balotelli meg az interben,(mert a cityben már korántsem annyira).Nyilván képességekben jobb,mint Higu,viszont az argentin szorgalmasabb,ami a PL-ben inkább előny...van olyan jó,mint Sturridge,bár több ziccert ront.De tudásban kb ott van.Balo is szorta ugyanugy a golokat a seria A-ban mint Higu ez meg nem garancia arra, h a PL-ben is jo lesz... szoval ez a megallapitas nem helyenvalo... sot egyeb teknikai dolgokban jobb az argentinnal(mint pl labda kezeles), csak ne lenne az a franya mentalitas.

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Benteke kis gólt vert. Miért szenved amúgy a srác még mindig egy Aston Villában? Nem egy klasszis, de azért egy jobb csapatot megérdemelne szerintem.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
A legnagyobb meglepetés ő volt nekem, Rodgers eddig láthatóan valamilyen szisztéma szerint próbálta építgetni a csapatát, nem is ment neki rosszul, erre húz egy Balotellit a kalapból, hát több mint meglepő.. Plusz fellépett náluk is a Spurs szindróma, vettek 1 ember helyére egy fél csapatot, csak az a sok ember se éri be hasznosságban azt az egy szem Suarezt, vagy a Spurs esetében Bale-t. Nyílván próbáltak névre is menni, ha már eladták a legnagyobb húzónevüket,ezért jöhetett Balotelli de ezt sokkal okosabban is megoldhatták volna, isszák is a levét, hogy jelen állás szerint jövőre európai kupaszereplés se nagyon néz ki a csapatnak, a BL-ből meg már kizúgtak.morientes írta:De hogy Balotellivel képzelte el BR azt nem is értem...Nyilván Sturridge kiesésével kellett valaki,de hogy pont ő....az mellényúlás volt a javából...Ha csak egy példát mondanék,Harry Kane-el jobban járhattak volna,persze a srác nyilván tervben sem volt...
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Az,hogy eladták Suarezt,abban nincs semmi meglepő.Kinőtte a liverpoolt,ha igazán nagy karriert akar befutni,akkor lépnie kellett.(Az már vitataható,hogy a barcelona e a legjobb megoldás).egyébként sajnálom a liverpoolt, volt egy vadállat suarezük és most pedig fogják a fejüket emiatt a tökkelütött miatt :lol:nem csoda, hogy több csapatja volt már, mint egy átlagos támadónak egész pályafutásában.
De hogy Balotellivel képzelte el BR azt nem is értem...Nyilván Sturridge kiesésével kellett valaki,de hogy pont ő....az mellényúlás volt a javából...Ha csak egy példát mondanék,Harry Kane-el jobban járhattak volna,persze a srác nyilván tervben sem volt...
LEGIO PATRIA NOSTRA

-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
higuaín még így is sokkal jobb játékos, mint balotelli. supermario gyakorlatilag néhány jó meccsen kívül semmit nem tett még le a pályafutásában, a milanban volt egy jobb időszaka, de ugye tudjuk mennyire mérvadó a serie a... higu viszont akármennyire is rossz irányba lógott itt ki, még mindig megbízhatóbb, gólra törőbb és nem öncélú. a pályát felszántja a maga módján, amíg balotelli csak sétálgat.
egyébként sajnálom a liverpoolt, volt egy vadállat suarezük és most pedig fogják a fejüket emiatt a tökkelütött miatt
nem csoda, hogy több csapatja volt már, mint egy átlagos támadónak egész pályafutásában.
egyébként sajnálom a liverpoolt, volt egy vadállat suarezük és most pedig fogják a fejüket emiatt a tökkelütött miatt