a pool meccsről meg csak annyit, hogy minden benne volt, amiért igazi lúzer a két csapat..bár alexoxi ha itt lenne most kiigazítana valszeg

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 21., vasárnap 21:02
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 21., vasárnap 20:36
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. december 21., vasárnap 18:52
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 21., vasárnap 18:38
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 21., vasárnap 18:24
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 21., vasárnap 18:11
HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. december 21., vasárnap 17:47
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 21., vasárnap 17:35
Hey, nyert nekünk egy bajnoki címet és egy szuperkupát. Válogatottal VB ezüst, VB bront és EB ezüst.hehe írta: én az ilyen mecceldereken röhögök, ilyen emberek keresnek milliárdokat
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. december 21., vasárnap 17:32
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. december 21., vasárnap 17:32
én az ilyen mecceldereken röhögök, ilyen emberek keresnek milliárdokatRemy írta:"Óóóóó Santi Cazorlaaaa"Jajj, mennyire istenítik ezt a középszert. Ezért nem lesz itt előrelépés (sajnos én is álomvilágban éltem korábban...) mert nekik elég a középszer, az is zseni szerintük. Nem veszik észre, hogy nem elég.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 21., vasárnap 17:30
HozzászólásSzerző: miVida » 2014. december 21., vasárnap 2:41
ugyanakkorát mint Lamela meg Barnes a Spurs-Barnleynrealistahuni írta:Benteke kis gólt vert. Miért szenved amúgy a srác még mindig egy Aston Villában? Nem egy klasszis, de azért egy jobb csapatot megérdemelne szerintem.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. december 20., szombat 18:58
szerintem az egyik legnagyobb gondja Gaalnak, h jatszatnia kell Falcaot,Rooneyt,DM-t,Persiet,Matat. Szerintem a felenek nem illeszkedik a jateka a masikhoz, nem csodalom, h nem tudnak csapatkent mukodni.. Nem tudom, h Falcaot megvettek vegleg, de ha nem akkor eltudom kepzelni, h nem fognak elni az opcios jogukkal. Keresni fognak egy csere csatart van Persie moge(vagy megtartjak Csicsaritot). Par labda biztos kozepso kp, kezepso vedo, es Reus v Bale(v mindaketto), mert DM-el lofaszt sem ernek.adamzz írta:Szerintem simán behozzák bronzéremre. Az Arsenal végül odafogja magát szenvedni a 4-dik helyre és ennyi. Az idei MU még nyilván kevés a PL győzelemre.A Bayern-Barca-Real-Chelsea négyes ellen két meccsen simán térdelnének. De jövőre Van Gaal szerintem egy korrekt kis csapatot fog összerakni.Géci írta:Hát nem tudom, de, hogy egy rendesen felállt védelem ellen kummára semmit nem tudnak csinálni az is biztos. Di Maria is tolna egy kényszeritőt, de a labdát vissza már nem kapja, mert megy a vissza passz. Nem vagyok én még abban annyira biztos, hogy meglesz nekik a BL induláshoz elegendő 4.hely... Bár ez elég lehet a nagy PL-ben, de BL szinten szerintem ez kumma kevés lenne.
HozzászólásSzerző: adamzz » 2014. december 20., szombat 18:41
Szerintem simán behozzák bronzéremre. Az Arsenal végül odafogja magát szenvedni a 4-dik helyre és ennyi. Az idei MU még nyilván kevés a PL győzelemre.A Bayern-Barca-Real-Chelsea négyes ellen két meccsen simán térdelnének. De jövőre Van Gaal szerintem egy korrekt kis csapatot fog összerakni.Géci írta:Hát nem tudom, de, hogy egy rendesen felállt védelem ellen kummára semmit nem tudnak csinálni az is biztos. Di Maria is tolna egy kényszeritőt, de a labdát vissza már nem kapja, mert megy a vissza passz. Nem vagyok én még abban annyira biztos, hogy meglesz nekik a BL induláshoz elegendő 4.hely... Bár ez elég lehet a nagy PL-ben, de BL szinten szerintem ez kumma kevés lenne.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. december 20., szombat 18:27
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 20., szombat 18:07
Már régen nem a labdazsonglőrökről szól a MU,(sose szólt arról igazán),de mindenképp kurva nagyot javultak a Moyes éra óta,6 megnyert meccs,egy X és ott vannak a BL helyen...ez javulás mindenképp...Géci írta:Ez a ManU micsoda egy gyökkettő csapat lett basszus... Szabályosan sir náluk a labda.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. december 20., szombat 17:43
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. december 20., szombat 17:28
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. december 20., szombat 17:17
gonzalo 'a balfasz' higuain egyazegybe ugyanaz a szerencsétlen, mint egy soldado.tucsoki írta:Nekem Higu sosem volt a szívem csücske, de ha keresne egy új kihívást (a bohóc olasz bajnokság annyira nem az), pl. Angliában, ahol azért megvan a futballhoz a körítés, még akár be is válhatna. Nyilván nem a gólkirályi címért harcolna, de ahol 16 forduló után Crouch 4, Jovetic 4, Mirallas 4, Welbeck 3, Benteke 2, Dzeko 2, Schürrle 2, Falcao 2, Gomis 1 - a Lukaku/RVP/Rooney-/Bony/Austin vonal képes 7-8 gólt összehozni, sztem Higu sem lógna ki...
(Tudom, hogy egyes játékosokat igen csak hátráltatott a sérülés)
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. december 20., szombat 17:11
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem