Premier League

Foci a Real Madridon túl...
ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 21., vasárnap 21:02

cazorla cici, bale kopaszodás, erősen átment az oldal a bravo magazin bulvár rovatába :lol:

a pool meccsről meg csak annyit, hogy minden benne volt, amiért igazi lúzer a két csapat..bár alexoxi ha itt lenne most kiigazítana valszeg :mrgreen:
Nem illik.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 21., vasárnap 20:36

hehe írta:kacorla kis cicivillantás :lol:
:D
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. december 21., vasárnap 18:52

kacorla kis cicivillantás :lol:
Kép
Kép
Kép

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 21., vasárnap 18:38

teljesen igaza van a kommentátornak... semmit nem érdemelne az Arsenal, még egy normális kontrájuk sincs, de a Pool, hogy lehet ilyen szerencsétlen??
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 21., vasárnap 18:24

Ennek a Poolnak nem Higuaínt kell megvennie, hanem egy komplett védelmet egy kapussal. Te jó ég. :lol:

Azt a Moreno gyereket is jól leépítették, pedig nem volt rossz.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 21., vasárnap 18:11

Henderson, Lallana -2ember, ez csak nekem egyértelmű?
K

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. december 21., vasárnap 17:47

well, that escalated quickly :D
Kép

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 21., vasárnap 17:35

hehe írta: én az ilyen mecceldereken röhögök, ilyen emberek keresnek milliárdokat :lol:
Hey, nyert nekünk egy bajnoki címet és egy szuperkupát. Válogatottal VB ezüst, VB bront és EB ezüst. :shifty: :mrgreen:

De amúgy igen... ilyenek keresnek milliárdokat.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. december 21., vasárnap 17:32

Ilyen Beni Hill show jellegű lehet ez a Pool - Arsenal meccs :mrgreen: :lol:

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. december 21., vasárnap 17:32

Remy írta:"Óóóóó Santi Cazorlaaaa" :lol: Jajj, mennyire istenítik ezt a középszert. Ezért nem lesz itt előrelépés (sajnos én is álomvilágban éltem korábban...) mert nekik elég a középszer, az is zseni szerintük. Nem veszik észre, hogy nem elég.
én az ilyen mecceldereken röhögök, ilyen emberek keresnek milliárdokat :lol:
Kép
Kép
Kép

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 21., vasárnap 17:30

"Óóóóó Santi Cazorlaaaa" :lol: Jajj, mennyire istenítik ezt a középszert. Ezért nem lesz itt előrelépés (sajnos én is álomvilágban éltem korábban...) mert nekik elég a középszer, az is zseni szerintük. Nem veszik észre, hogy nem elég.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2014. december 21., vasárnap 2:41

realistahuni írta:Benteke kis gólt vert. Miért szenved amúgy a srác még mindig egy Aston Villában? Nem egy klasszis, de azért egy jobb csapatot megérdemelne szerintem.
ugyanakkorát mint Lamela meg Barnes a Spurs-Barnleyn
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. december 20., szombat 18:58

adamzz írta:
Géci írta:Hát nem tudom, de, hogy egy rendesen felállt védelem ellen kummára semmit nem tudnak csinálni az is biztos. Di Maria is tolna egy kényszeritőt, de a labdát vissza már nem kapja, mert megy a vissza passz. Nem vagyok én még abban annyira biztos, hogy meglesz nekik a BL induláshoz elegendő 4.hely... Bár ez elég lehet a nagy PL-ben, de BL szinten szerintem ez kumma kevés lenne. :hmmm:
Szerintem simán behozzák bronzéremre. Az Arsenal végül odafogja magát szenvedni a 4-dik helyre és ennyi. Az idei MU még nyilván kevés a PL győzelemre.A Bayern-Barca-Real-Chelsea négyes ellen két meccsen simán térdelnének. De jövőre Van Gaal szerintem egy korrekt kis csapatot fog összerakni.
szerintem az egyik legnagyobb gondja Gaalnak, h jatszatnia kell Falcaot,Rooneyt,DM-t,Persiet,Matat. Szerintem a felenek nem illeszkedik a jateka a masikhoz, nem csodalom, h nem tudnak csapatkent mukodni.. Nem tudom, h Falcaot megvettek vegleg, de ha nem akkor eltudom kepzelni, h nem fognak elni az opcios jogukkal. Keresni fognak egy csere csatart van Persie moge(vagy megtartjak Csicsaritot). Par labda biztos kozepso kp, kezepso vedo, es Reus v Bale(v mindaketto), mert DM-el lofaszt sem ernek.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

adamzz
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: adamzz » 2014. december 20., szombat 18:41

Géci írta:Hát nem tudom, de, hogy egy rendesen felállt védelem ellen kummára semmit nem tudnak csinálni az is biztos. Di Maria is tolna egy kényszeritőt, de a labdát vissza már nem kapja, mert megy a vissza passz. Nem vagyok én még abban annyira biztos, hogy meglesz nekik a BL induláshoz elegendő 4.hely... Bár ez elég lehet a nagy PL-ben, de BL szinten szerintem ez kumma kevés lenne. :hmmm:
Szerintem simán behozzák bronzéremre. Az Arsenal végül odafogja magát szenvedni a 4-dik helyre és ennyi. Az idei MU még nyilván kevés a PL győzelemre.A Bayern-Barca-Real-Chelsea négyes ellen két meccsen simán térdelnének. De jövőre Van Gaal szerintem egy korrekt kis csapatot fog összerakni.

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. december 20., szombat 18:27

Hát nem tudom, de, hogy egy rendesen felállt védelem ellen kummára semmit nem tudnak csinálni az is biztos. Di Maria is tolna egy kényszeritőt, de a labdát vissza már nem kapja, mert megy a vissza passz. Nem vagyok én még abban annyira biztos, hogy meglesz nekik a BL induláshoz elegendő 4.hely... Bár ez elég lehet a nagy PL-ben, de BL szinten szerintem ez kumma kevés lenne. :hmmm:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 20., szombat 18:07

Géci írta:Ez a ManU micsoda egy gyökkettő csapat lett basszus... Szabályosan sir náluk a labda. :lol: :lol: :lol:
Már régen nem a labdazsonglőrökről szól a MU,(sose szólt arról igazán),de mindenképp kurva nagyot javultak a Moyes éra óta,6 megnyert meccs,egy X és ott vannak a BL helyen...ez javulás mindenképp...
De amúgy ez a PL érdekes...már egy hónappal ezelőtt elkezdték kifizetni a fogadóirodák azt a pénzt,akik a chelsea bajnoki címére tettek,most kezdik szívni a fogukat,lehet hogy korai volt...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. december 20., szombat 17:43

Ez a ManU micsoda egy gyökkettő csapat lett basszus... Szabályosan sir náluk a labda. :lol: :lol: :lol:

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. december 20., szombat 17:28

Neki egyszerűen nem jött be az angliai váltás, spanyolban szépen termelt, mindig ott volt a rivaldafényben.

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. december 20., szombat 17:17

tucsoki írta:Nekem Higu sosem volt a szívem csücske, de ha keresne egy új kihívást (a bohóc olasz bajnokság annyira nem az), pl. Angliában, ahol azért megvan a futballhoz a körítés, még akár be is válhatna. Nyilván nem a gólkirályi címért harcolna, de ahol 16 forduló után Crouch 4, Jovetic 4, Mirallas 4, Welbeck 3, Benteke 2, Dzeko 2, Schürrle 2, Falcao 2, Gomis 1 - a Lukaku/RVP/Rooney-/Bony/Austin vonal képes 7-8 gólt összehozni, sztem Higu sem lógna ki...

(Tudom, hogy egyes játékosokat igen csak hátráltatott a sérülés)
gonzalo 'a balfasz' higuain egyazegybe ugyanaz a szerencsétlen, mint egy soldado.
gyökér favágó mindkettő.
Kép
Kép
Kép

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. december 20., szombat 17:11

Nekem Higu sosem volt a szívem csücske, de ha keresne egy új kihívást (a bohóc olasz bajnokság annyira nem az), pl. Angliában, ahol azért megvan a futballhoz a körítés, még akár be is válhatna. Nyilván nem a gólkirályi címért harcolna, de ahol 16 forduló után Crouch 4, Jovetic 4, Mirallas 4, Welbeck 3, Benteke 2, Dzeko 2, Schürrle 2, Falcao 2, Gomis 1 - a Lukaku/RVP/Rooney-/Bony/Austin vonal képes 7-8 gólt összehozni, sztem Higu sem lógna ki...

(Tudom, hogy egyes játékosokat igen csak hátráltatott a sérülés)

Vissza: