HozzászólásSzerző: Géci » 2014. december 20., szombat 17:43
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. december 20., szombat 17:28
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. december 20., szombat 17:17
gonzalo 'a balfasz' higuain egyazegybe ugyanaz a szerencsétlen, mint egy soldado.tucsoki írta:Nekem Higu sosem volt a szívem csücske, de ha keresne egy új kihívást (a bohóc olasz bajnokság annyira nem az), pl. Angliában, ahol azért megvan a futballhoz a körítés, még akár be is válhatna. Nyilván nem a gólkirályi címért harcolna, de ahol 16 forduló után Crouch 4, Jovetic 4, Mirallas 4, Welbeck 3, Benteke 2, Dzeko 2, Schürrle 2, Falcao 2, Gomis 1 - a Lukaku/RVP/Rooney-/Bony/Austin vonal képes 7-8 gólt összehozni, sztem Higu sem lógna ki...
(Tudom, hogy egyes játékosokat igen csak hátráltatott a sérülés)
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. december 20., szombat 17:11
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. december 20., szombat 17:05
mert az első éve után két komolyabb sérülése is voltrealistahuni írta:Benteke kis gólt vert. Miért szenved amúgy a srác még mindig egy Aston Villában? Nem egy klasszis, de azért egy jobb csapatot megérdemelne szerintem.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. december 20., szombat 17:03
Csak a kolega erosen fogalmazott amikor osszehasonlitotta Balot Higuval....mint Bode es Ronaldo..morientes írta:Ott látom a különbséget,hogy Higuaint lehet kezelni,Balotellit meg nem.Másfelől az argentin a Real Madridban állta meg a helyét,míg Balotelli meg az interben,(mert a cityben már korántsem annyira).Nyilván képességekben jobb,mint Higu,viszont az argentin szorgalmasabb,ami a PL-ben inkább előny...van olyan jó,mint Sturridge,bár több ziccert ront.De tudásban kb ott van.Balo is szorta ugyanugy a golokat a seria A-ban mint Higu ez meg nem garancia arra, h a PL-ben is jo lesz... szoval ez a megallapitas nem helyenvalo... sot egyeb teknikai dolgokban jobb az argentinnal(mint pl labda kezeles), csak ne lenne az a franya mentalitas.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. december 20., szombat 17:01
HozzászólásSzerző: sebydani » 2014. december 20., szombat 16:13
A legnagyobb meglepetés ő volt nekem, Rodgers eddig láthatóan valamilyen szisztéma szerint próbálta építgetni a csapatát, nem is ment neki rosszul, erre húz egy Balotellit a kalapból, hát több mint meglepő.. Plusz fellépett náluk is a Spurs szindróma, vettek 1 ember helyére egy fél csapatot, csak az a sok ember se éri be hasznosságban azt az egy szem Suarezt, vagy a Spurs esetében Bale-t. Nyílván próbáltak névre is menni, ha már eladták a legnagyobb húzónevüket,ezért jöhetett Balotelli de ezt sokkal okosabban is megoldhatták volna, isszák is a levét, hogy jelen állás szerint jövőre európai kupaszereplés se nagyon néz ki a csapatnak, a BL-ből meg már kizúgtak.morientes írta:De hogy Balotellivel képzelte el BR azt nem is értem...Nyilván Sturridge kiesésével kellett valaki,de hogy pont ő....az mellényúlás volt a javából...Ha csak egy példát mondanék,Harry Kane-el jobban járhattak volna,persze a srác nyilván tervben sem volt...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 20., szombat 16:08
Az,hogy eladták Suarezt,abban nincs semmi meglepő.Kinőtte a liverpoolt,ha igazán nagy karriert akar befutni,akkor lépnie kellett.(Az már vitataható,hogy a barcelona e a legjobb megoldás).egyébként sajnálom a liverpoolt, volt egy vadállat suarezük és most pedig fogják a fejüket emiatt a tökkelütött miatt :lol:nem csoda, hogy több csapatja volt már, mint egy átlagos támadónak egész pályafutásában.
HozzászólásSzerző: Marky » 2014. december 20., szombat 15:34
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 20., szombat 15:17
Ott látom a különbséget,hogy Higuaint lehet kezelni,Balotellit meg nem.Másfelől az argentin a Real Madridban állta meg a helyét,míg Balotelli meg az interben,(mert a cityben már korántsem annyira).Nyilván képességekben jobb,mint Higu,viszont az argentin szorgalmasabb,ami a PL-ben inkább előny...van olyan jó,mint Sturridge,bár több ziccert ront.De tudásban kb ott van.Balo is szorta ugyanugy a golokat a seria A-ban mint Higu ez meg nem garancia arra, h a PL-ben is jo lesz... szoval ez a megallapitas nem helyenvalo... sot egyeb teknikai dolgokban jobb az argentinnal(mint pl labda kezeles), csak ne lenne az a franya mentalitas.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. december 20., szombat 14:10
Balo is szorta ugyanugy a golokat a seria A-ban mint Higu ez meg nem garancia arra, h a PL-ben is jo lesz... szoval ez a megallapitas nem helyenvalo... sot egyeb teknikai dolgokban jobb az argentinnal(mint pl labda kezeles), csak ne lenne az a franya mentalitas.Becksy23 írta:Mondjuk Balotelli-hez képest Higuain olyan mint Bödéhez képest Ronaldo.... Másra meg nemigen futja szerintem, na meg ki az aki egyértelműen jobb, és télen mozdítható?Remy írta:Arsenal Pedro-t akarja, a Pool meg HiguaíntFigyeljétek meg a PL-ben még őket is elitnek tartják majd.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 20., szombat 12:10
Kórház a város szélénÁllítólag Shaqiri nagyon közel az Arsenalhoz. Bírom a csávót, a profilba beleillik (hónapokra kidől szezononként...)
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. december 20., szombat 11:46
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. december 20., szombat 10:36
Mondjuk Balotelli-hez képest Higuain olyan mint Bödéhez képest Ronaldo.... Másra meg nemigen futja szerintem, na meg ki az aki egyértelműen jobb, és télen mozdítható?Remy írta:Arsenal Pedro-t akarja, a Pool meg HiguaíntFigyeljétek meg a PL-ben még őket is elitnek tartják majd.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 20., szombat 10:22
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 19., péntek 15:45
A ramos jelentése magyarul:"ág" Persze nem a faágra,hanem a családfára utal.S mivel a teljes neve Sergio Ramos Garcia,így nagyjából ez kb annyit jelent,hogy "Gyula a család Garcia ágából..." na,a nyelvleckének ezennel vége..A Ramos egy magyar vezeték név, de ne zavarjon...
HozzászólásSzerző: adamzz » 2014. december 19., péntek 11:21
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. december 19., péntek 9:31
Ez sok voltAndrás93 írta:Őt én is ismerem.alexoxladjackoxi írta:Minek kell ehhez forrás? Ha tudod tudod, ha nem nem. Régen volt olyan oszt. társam, akit ramosnak hívtak. Fain, okos, penge gyerek volt, ezért hasonlítottam Sergio Ramoshoz.
És ott van MC Pita Ramos is.
Magyar Ramosok előre.
HozzászólásSzerző: András93 » 2014. december 18., csütörtök 22:03
Őt én is ismerem.alexoxladjackoxi írta:Minek kell ehhez forrás? Ha tudod tudod, ha nem nem. Régen volt olyan oszt. társam, akit ramosnak hívtak. Fain, okos, penge gyerek volt, ezért hasonlítottam Sergio Ramoshoz.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem