Pepe - 3

Archívum

Mi lenne Pepe sorsa, ha rajtad múlna?

A szavazás 2014. október 8., szerda 9:44-kor befejeződött.

Eladnám egy normális ajánlatért
8
15%
Továbbra is kezdő lenne
11
20%
Harmadik számú védőt csinálnék belőle
35
65%

Szavazatok száma: 54

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Pepe - 3

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 17., kedd 21:39

tt töltött uszkve 7 éve alatt 4-5 rossz meccse,
Na, ez egy komoly melléfogás.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. február 17., kedd 21:33

Most már csak a forma miatt kell aggódni,de szerintem nem lesz gond,volt az itt töltött uszkve 7 éve alatt 4-5 rossz meccse,de talán a legjobban konstans kitűnő teljesítményű játékosunk volt. Akkor érezné a sok média bohóc aki leminősíti hogy mit is ér,ha nem lett volna itt,iszonyú sokat tett a csapatért,és a többi védő balfalloszkodásaiért.

Kár hogy olyan bunkó ha valaki köcsög a pályán,mert az kibassza nála a biztosítékot,és akkor lefejezi.Ha nem ilyen lenne,még a kedvenceim közé is tenném.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. február 12., csütörtök 13:06

pepítóó a társakkal edz!
:shifty: :shifty: :salute:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2015. január 17., szombat 21:52

R. Carlos írta:viszont volt 1 olyan szituáció, amiért pont nagyon kedvelem. Hátrányból lefutotta a támadót.
Huhú az mondjuk csúnya volt, nem kis sebesség különbség volt köztük. :D

https://www.youtube.com/watch?v=VVsbIafvrus

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. január 17., szombat 21:43

Csak éljen vele, mert csütörtökön mikor beszállt nagyon érződött a meccshiány rajta.
Előző két meccset végig játszotta, meg előtte is azért játszott, olyan nagyon meccshiányos nem lehet. Max még a ritmust nem vette fel az első percekben, de összességében nem játszik olyan nagyon keveset, 1400 perc fél idény alatt nem olyan vészes. De fog ő persze többet is játszani, aztán majd szépen eltűnnek a pletykák róla. :)

Pepe meg mind a két gólban benne volt kétségtelenül...

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2015. január 17., szombat 13:08

M1Ö írta:
R.M.C.F írta:Szerintem annyit kellene változtatni,hogy varane több meccset kapjon.....ramos és pepe is többet pihenjen. Kb ennyi.
Most itt lesz a lehetőség Pepe sérülésével. Csak éljen vele, mert csütörtökön mikor beszállt nagyon érződött a meccshiány rajta. Volt pár eladott labdája, meg érdekes megoldása ami nem jellemző rá.
Igen ez ellene szól, viszont volt 1 olyan szituáció, amiért pont nagyon kedvelem. Hátrányból lefutotta a támadót. A robbanékonysága és gyorsasága nagyon hasznos, talán ha meccs hiány miatti hibái "elmúlnak", ezek a tulajdonságok tehetik őt a legjobb védővé. Remélem most már beverekszi magát a csapatba, itt az ideje, hogy ő kezdő legyen Pepe pedig pihenjen.

Off vége.

Az első gól Pepe-é volt nagyon látszott rajta végig amíg játszott, hogy elfáradt. Lehet őt kezdőként játszatni egyébként a jövőben, de többségében tényleg a franciának kéne kezdenie.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. január 17., szombat 11:51

R.M.C.F írta:Szerintem annyit kellene változtatni,hogy varane több meccset kapjon.....ramos és pepe is többet pihenjen. Kb ennyi.
Most itt lesz a lehetőség Pepe sérülésével. Csak éljen vele, mert csütörtökön mikor beszállt nagyon érződött a meccshiány rajta. Volt pár eladott labdája, meg érdekes megoldása ami nem jellemző rá.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 17., szombat 11:45

Az Atlético elleni mérkőzést követő orvosi tesztek a Sanitas La Morajela kórházban kimutatták, hogy Pepe bordái megrepedtek, a játékos állapotát és felépülését továbbra is figyelemmel kísérik a szakemberek, az előzetes hírek szerint két-három hét kihagyás várhat a portugál védőre. Forrás: Madridom.hu
Nem tűnt durva esetnek, de akkor nyilvánvaló, hogy az a kampóorrú hentes, spanyol hiperpigmentált rávert egyet Pepere. Volt egy jelenet, amikor a kezét behúzta elé... Jobbulást Pepinho.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 15., csütörtök 20:04

egyetértek, +1, like, stb :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 15., csütörtök 20:02

Szerintem annyit kellene változtatni,hogy varane több meccset kapjon.....ramos és pepe is többet pihenjen. Kb ennyi.

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2015. január 15., csütörtök 19:41

Kerlon írta:Hát nem csak őszre gondoltam, hanem egész évben... Ha maradni akar, akkor meg simán maradhat 3. számúnak, ha ő is elfogadja ezt a szerepet. Utána simán lehet vele még hosszabbítani. Eladni 10-15 millióért nem éri meg.
Szerintem nem is arról van szó, hogy elfogadná-e (sztem igen), hanem arról, h Carlo továbbra is Varanet tenné 3. számúnak. Ami kockázatos.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 15., csütörtök 19:38

Donát írta:
Kerlon írta:Remélem az ősszel még marad, de 3. számú védőnek. Illetve már a tavasszal is nyugodtan kéne rotálni ezt a 3-ast, mivel nagyjából hasonló a kvalitásuk.
Félszezonra? Akkor inkább jöjjön valaki helyette (pl Inigo Martinez, v a Castillas Llorente), és ne januárban kelljen embert beépíteni szvsz.
Hát nem csak őszre gondoltam, hanem egész évben... Ha maradni akar, akkor meg simán maradhat 3. számúnak, ha ő is elfogadja ezt a szerepet. Utána simán lehet vele még hosszabbítani. Eladni 10-15 millióért nem éri meg.
K

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2015. január 15., csütörtök 19:36

Kerlon írta:Remélem az ősszel még marad, de 3. számú védőnek. Illetve már a tavasszal is nyugodtan kéne rotálni ezt a 3-ast, mivel nagyjából hasonló a kvalitásuk.
Félszezonra? Akkor inkább jöjjön valaki helyette (pl Inigo Martinez, v a Castillas Llorente), és ne januárban kelljen embert beépíteni szvsz.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 15., csütörtök 19:21

Remélem az ősszel még marad, de 3. számú védőnek. Illetve már a tavasszal is nyugodtan kéne rotálni ezt a 3-ast, mivel nagyjából hasonló a kvalitásuk.
K

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2015. január 15., csütörtök 19:18

Ma sem kezd (Varane), kezdek komolyan aggódni, hogy elfogy a türelme, és nyáron lelép. :/ Mondjuk simán benne van a pakliban, hogy Pepe lép a nyáron, sőt talán Pogba haverja is érkezik. :)
Pepe a nyáron 32 éves lesz, és 1 év marad a szerződéséből. Gondolom nem hosszabbítanak vele, és talán pénzt is akarnak látni belőle, bár ez sem biztos, mert az utóbbi években hihetetlen formában van. Az is érdekes kérdés, hogy ő hogyan gondolkodik. Akar-e esetleg egy utolsó zsíros szerződést. Minden esetre hatalmas madridista, az tuti! :)

(eredetileg a Varane topicba írtam, de a végére Pepéről több gondolatot tartalmazott, ezért inkább áthozom)

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. december 20., szombat 13:26

“Mindenkinek meglehet a saját véleménye, de igazi kiváltság, hogy magam mellett tudhatom őt, mert benne van a világ legjobb három belső védőjében. A labdarúgás azoknak való, akik kemények, és ő az. Magas szinten játszik”.
Soha sem értettem ki az akinek ez nem világos? Azok még oké, akik nem látják a meccseinket,mert csak a médiából "kapnak" valamiféle képet róla....de azok is :agree: , nekem nem fordulna meg a fejemben véleményezni valakit akit nem láttam, és nem vagyok tisztában a tudásával.

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2014. december 19., péntek 20:58

Írtam nso-n, írom itt is: ha felhúzzuk magunkat azzal azt bizonyítjuk h mi sem bízunk Pepében és próbáljuk MI bevédeni... bevédi ő saját magát azzal h bizonyít :)
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. december 16., kedd 23:07

Anya, te vagy az?

:lol: :lol:

Igazad van....honnan tudod?
Az anyám nem ismer ennyire.

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. december 16., kedd 23:03

R.M.C.F írta:Szarok rájuk, azt hogy a labdarúgáshoz ki ért,azt pont ezen a játékoson lehet lemérni,mert aki nem ismeri el mint szűk elit,az nem lát,nem hall,nem érti ezt a játékot,max olvasni tudja a média írásait.
Dehogy szarsz rá :roll: Túl sokszor húzod fel magad az ilyeneken hogy ez igaz legyen. Persze, most már beleuntál hogy majmoknak probáld elmagyarázni hogy rosszul látnak, és már feladtad hogy ne az ilyenek károgjanak a leghangosabban hogy ők mekkora szakértők, miközben vakon vannak... Probálod őket már inkább kerülni, de nem megy. Teljesen nem.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. december 16., kedd 22:55

Szarok rájuk, azt hogy a labdarúgáshoz ki ért,azt pont ezen a játékoson lehet lemérni,mert aki nem ismeri el mint szűk elit,az nem lát,nem hall,nem érti ezt a játékot,max olvasni tudja a média írásait.

Vissza: