Ehhez nem kellet látnunksonic írta:Bocs mar hogy ilyeneket kerdezek, de ezt mibol szuritek le? Neztetek a Castilla meccseit vagy honnan tudjatok hogy jobb?

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 10., hétfő 20:48
Ehhez nem kellet látnunksonic írta:Bocs mar hogy ilyeneket kerdezek, de ezt mibol szuritek le? Neztetek a Castilla meccseit vagy honnan tudjatok hogy jobb?
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. június 10., hétfő 20:47
Erdekes hogy iden majdnem a fel kezdocsapat fajdalommal jatszott... perezek ennyire vakok hogy ez a sanitas egy undorito csocselek?
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. június 10., hétfő 20:43
Bocs mar hogy ilyeneket kerdezek, de ezt mibol szuritek le?tubatibi írta:Welcome Casemiro, már most jobb vagy, mint Khedira.
HozzászólásSzerző: Legkisebbtobi » 2013. június 10., hétfő 20:39
Erdekes hogy iden majdnem a fel kezdocsapat fajdalommal jatszott... perezek ennyire vakok hogy ez a sanitas egy undorito csocselek?Realista24 írta:Úgy írta a hír, hogy már régebb óta játszik ezzel a fájdalommal.Benzivel mi van? tegnap meg jatszott(serulten?), v a Luiz fele alattmos rugas miatt kerult kes ala?
Remelem Zizou meggyozi Perezt es Benzi lesz NO1., csak ne lazsalja el a szunetet.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 10., hétfő 20:19
Talpra Copacabana!!!hivatalos, cASEMIRO ALÁÍRT!
HozzászólásSzerző: accel » 2013. június 10., hétfő 19:59
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. június 10., hétfő 19:52
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 10., hétfő 19:52
de akkor nem ertem, h miert jatszattak tegnap. Deschamps is mar kezdi hozni az elodei formajat. Eddig nagy remenyeket fuztem hozza, remelem nem folytatja ezt a melyrepulest.Realista24 írta:
Úgy írta a hír, hogy már régebb óta játszik ezzel a fájdalommal.
HozzászólásSzerző: miró » 2013. június 10., hétfő 19:50
ők is ám emberek.a balett mellett emlékszem a kínos zakókra is...amikor látvány helyett rémálmot kaptunk.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 10., hétfő 19:48
Úgy írta a hír, hogy már régebb óta játszik ezzel a fájdalommal.Benzivel mi van? tegnap meg jatszott(serulten?), v a Luiz fele alattmos rugas miatt kerult kes ala?
Remelem Zizou meggyozi Perezt es Benzi lesz NO1., csak ne lazsalja el a szunetet.
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. június 10., hétfő 19:48
HozzászólásSzerző: accel » 2013. június 10., hétfő 19:46
ez honnan van?Dragóner írta:A Real Madrid érvényesítette opcióját, így Casemiro aláírt 2017-ig, akit az első csapatnál vehetnek számításba a következő szezontól!
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 10., hétfő 19:45
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. június 10., hétfő 19:44
A Real Madrid érvényesítette opcióját, így Casemiro aláírt 2017-ig, akit az első csapatnál vehetnek számításba a következő szezontól!
HozzászólásSzerző: Dragóner » 2013. június 10., hétfő 19:41
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. június 10., hétfő 19:38
Nem "vagy", hanem "és" az elvárás. A páratlan játékú galaktikusok 4 évig nem nyertek semmit...Ráadásul a múlt sok mindent megszépít, a balett mellett emlékszem a kínos zakókra is...amikor látvány helyett rémálmot kaptunk. Rajtunk röhögött az egész világ.Jim írta:de nagyon látványos volt a játék,Figo-Beckham-Zidane; Raúl-Ronaldo-Owen... ki is kaptunk csúfosan...)
Madridban sztem elvárás, vagy eredmény legyen, vagy fehér balett (legalább)
én inkább a kevésbé eredményes, de páratlan látványú játékot támogatom...
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. június 10., hétfő 19:22
amég Perez az elnök, addig szerintem ehhez hasonló horrortól nem kell tartani, igényesebb ő annál, hogy ilyen senkiháziakat idehozzon.azt a kurva de remélem hogy ennek semmi valóságalapja.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 10., hétfő 19:12
dzsiiim.Jim írta:de nagyon látványos volt a játék,Figo-Beckham-Zidane; Raúl-Ronaldo-Owen... ki is kaptunk csúfosan...)
Madridban sztem elvárás, vagy eredmény legyen, vagy fehér balett (legalább)
én inkább a kevésbé eredményes, de páratlan látványú játékot támogatom...
HozzászólásSzerző: Jim » 2013. június 10., hétfő 19:06
de nagyon látványos volt a játék,Figo-Beckham-Zidane; Raúl-Ronaldo-Owen... ki is kaptunk csúfosan...)
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. június 10., hétfő 19:03
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem