Ők ketten már más vonulat ha jól tudom, a fakitermelő mellbetalpalós az Nigel De Jong.morientes írta:De Jong meg tényleg egy fakitermelő sm,de ezek tetvérek nem?Van a Sin meg Luke nem?Vagy keverem?

HozzászólásSzerző: sebydani » 2014. december 20., szombat 12:49
Ők ketten már más vonulat ha jól tudom, a fakitermelő mellbetalpalós az Nigel De Jong.morientes írta:De Jong meg tényleg egy fakitermelő sm,de ezek tetvérek nem?Van a Sin meg Luke nem?Vagy keverem?
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 20., szombat 12:27
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 20., szombat 12:25
B**tod ha nem kell senkinekkhedirát baccuk már ki először
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. december 20., szombat 10:46
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. december 20., szombat 10:29
így is tele vagyunk kp-nA legfrissebb hírek szerint Ancelotti arra a döntésre jutott, hogy Illarramendi téltől az AC Milan csapatában folytatja. A forrás szerint az olasz szakember azt tanácsolta a játékosnak, hogy fogadja el az ajánlatot, szezon végéig így a játékpercei garantálva lesznek és sok tapasztalattal fog gazdagodni. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2014. december 20., szombat 8:42
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. december 20., szombat 5:45
Mivel lassan mar annyit kernek erte mint ann fizettunk Illaraert, igy neki is legalabb akkora feltetelnek kell megfelelnie. Ha meg annyit sem mutat mint a spanyol akkor kidobott penz. ez a felev kolcson opcioval nem ujkeletu dolog, ha nem mennenek bele akkor hagyni kell a francba.El Unico írta:Másfajta nyomás van Casillason,CR-n,vagy Benzemán,mint egy Brazíliából szerződtetett fiatal srácon. Így értettem,csak hát szerettél volna kicsit gúnyolódni.Realnal soha nem volt nyomas kenyszer....soha nem volt eredmeny kenyszer....soha nem volt bizonyitasi kenyszer. Csak egy mezei Norveg csapat voltunk.
csak kolcson opcioval! ha nem valik be akkor nem vesztenenk rajta tul sokat.![]()
De akkor visszakérdezek. Szerinted életszerű az,hogy majd Brazília egyik legtehetségesebb és legígéretesebb,friss bajnok,és a liga legjobb védekező középpályását átengedik a Real Madridnak kölcsönszerződés keretében?
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. december 20., szombat 1:46
Én is megnéztem pár videót, és ugyanez.... Nem látok a srácba ez alapján sokat, itt elvileg a legjobb megoldásait válogatják össze....zalkrisz írta:Hát ez a Lucas Silva gyerek engem még a skilles, assistos videók alapján sem győzőtt meg, pedig abban még Khedira is nagy király. Nekem darabosnak tűnik nagyon, valami Modric féle, laza, testcselekkel, jobb, bal külsős passzokkal teli videót vártam, vagy elképesztő robbanékonyságot.. hát ez nekem nagyon karcsú és tucatnak tűnik. Vagy pont két rossz videót néztem meg, nem tudom, de amit én láttam, ott semmi extra.
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. december 20., szombat 1:05
HozzászólásSzerző: beneraul » 2014. december 19., péntek 23:44
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. december 19., péntek 23:35
Másfajta nyomás van Casillason,CR-n,vagy Benzemán,mint egy Brazíliából szerződtetett fiatal srácon. Így értettem,csak hát szerettél volna kicsit gúnyolódni.Realnal soha nem volt nyomas kenyszer....soha nem volt eredmeny kenyszer....soha nem volt bizonyitasi kenyszer. Csak egy mezei Norveg csapat voltunk.
csak kolcson opcioval! ha nem valik be akkor nem vesztenenk rajta tul sokat.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. december 19., péntek 23:28
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. december 19., péntek 23:28
Nekem is ez jutott eszembe.. Oké, hogy Illarra játszhatna többet, de a csapat így semmivel sem lenne előrébb. Khedira helyett kellene a brazil, hogy legyen +1 értelmes cserénk. Így egy értelmes cserét cserélnénk le egy másikra... Aki nem is biztos, hogy megüti majd a szintet.Kerlon írta:Én annak se látnám értelmét, ha jönne Illarra meg menne.Realista24 írta: Mondjuk, ha nem jön Lucas, akkor nem hiszem, hogy kölcsönadjuk. Legalábbis nem sok értelmét látom.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. december 19., péntek 21:40
Akkor jól emlékeztem. És őt akarják páran ide?Realista24 írta:Ez a faszi remélem még csak fel sem merül a Realnal. Mondjuk idegen test lenne a jelenlegi csapatba szerencsére.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 19., péntek 21:28
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. december 19., péntek 21:28
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. december 19., péntek 21:03
Realista24 írta:Fel ev itt? Nyomás nelkul? A címvédés es bajnoki versenyfutás évében?El Unico írta: Na ezért hoznám el Lucast. Ha tényleg kell a vezetőségnek a srác,meg Ancelottinak is,akkor mire várunk? Fél év igazi nyomás nélkül és még játszhatna is nálunk,de a lényeg,hogy egy ilyen fiatal játékos CR-ékkel edzhet.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 19., péntek 20:43
Fel ev itt? Nyomás nelkul? A címvédés es bajnoki versenyfutás évében?El Unico írta:Na ezért hoznám el Lucast. Ha tényleg kell a vezetőségnek a srác,meg Ancelottinak is,akkor mire várunk? Fél év igazi nyomás nélkül és még játszhatna is nálunk,de a lényeg,hogy egy ilyen fiatal játékos CR-ékkel edzhet.nem minden a játékperc, kell a minőség is
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 19., péntek 20:32
de jongot nagyon bírom, eléggé alul van értékelve pedig igen fasza kis játékos..persze nem fiatal már és nem is jó mindenre, de lehetne használni...de most ez az illarra elpasszolás..könyörgöm khedirát baccuk már ki először aztán utána lehet agyalniKerlon írta: Max egy De Jong Illarra cserébe lennék benne.. vagy Montolivo ő még értékelhető volt régen, bár a lábtörése óta nem láttam játszani
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. december 19., péntek 20:28
Na ezért hoznám el Lucast. Ha tényleg kell a vezetőségnek a srác,meg Ancelottinak is,akkor mire várunk? Fél év igazi nyomás nélkül és még játszhatna is nálunk,de a lényeg,hogy egy ilyen fiatal játékos CR-ékkel edzhet.nem minden a játékperc, kell a minőség is
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem