lehet vígjáték vagy akció is, csak vmi nyálas szar ne legyen
nem vagyok nagy filmezős, szóval aki tud segíteni, azt a hálám üldözni fogja
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. december 21., vasárnap 19:15
HozzászólásSzerző: Santi » 2014. december 21., vasárnap 16:36
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 21., vasárnap 1:45
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. december 21., vasárnap 0:37
Nekem úgy rémlik elég egyszerű, követhető szálon ment az esemény, hiába duplázódott be a végén a dolog. Vagy nem úgy kattogsz rajta?soadroli írta: Another Earth
HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. december 20., szombat 23:49
nemRealista24 írta:Kamuzsaruk
Ezen röhögött valaki?

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 20., szombat 23:39
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. december 20., szombat 17:30
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. december 20., szombat 11:41
Az a legnagyobb baj, h vizsgaidőszakban jönnek kinmate írta:Tervezem a Nightcrawlert. Meg még vagy 10-15 filmet, de majd közvetlen az Oscar gála előtt jut csak rájuk sor szerintem.
HozzászólásSzerző: Santi » 2014. december 20., szombat 8:50
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. december 20., szombat 1:59
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 20., szombat 0:15
Szerintem arra értette, hogy egy párhuzamos univerzumban sem kapna Oscart egyik sem.sonic írta:Nalam Norton azert nem fer oda. Legalabbis Pittnel es DiCaprional boven gyengebb. Meghat vannak olyan fos hakni moziai ami a filmet nem eri meg amire felvettek, illetve van sok kozepes, felejtheto alakitasa a nehany kivalo melle. Ez azert Pittrol es DiCap[riorol sokkal kevesbe mondhato el, ok altalaban konstans hozzak a tutit.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 20., szombat 0:14
screener verzió van már.sonic írta: Arra nagyon kivancsi vagyok. Fellelheto mar valahol neten is, vagy meg cask mozi?
HozzászólásSzerző: sonic » 2014. december 20., szombat 0:11
Jo akkor lehet nem tudtam "beleelni" magma.nmate írta:Abban, hogy Fincher. Nem a neve miatt, hanem mert ott ültem a moziban és közel ugyan azt éreztem, mint a Hetediknél. Feszültség, majd a gyomorba markoló vége. Meg amiért megmutatta nekünk a Hold árnyékos oldalát. Ha sikeresen "beleéli" magát az ember, akkor ez egy odabaszós kis film.
Arra nagyon kivancsi vagyok. Fellelheto mar valahol neten is, vagy meg cask mozi?realmadridfan írta:Az év filmje nálam a Nightcrawler.
Nalam Norton azert nem fer oda. Legalabbis Pittnel es DiCaprional boven gyengebb. Meghat vannak olyan fos hakni moziai ami a filmet nem eri meg amire felvettek, illetve van sok kozepes, felejtheto alakitasa a nehany kivalo melle. Ez azert Pittrol es DiCap[riorol sokkal kevesbe mondhato el, ok altalaban konstans hozzak a tutit.realmadridfan írta:Norton meg tagja a phoenix, Pitt, di caprio gittegyletnek sajnos.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. december 20., szombat 0:09

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 19., péntek 23:55
Havert elküldtem sajtóra, 18-án nézte, és úgy mondta, hogy jogos lenne a Keaton Oscar, hogy a Nightcrawler nála az év filmje. Ráadásul tényleg mindenhol dicsérik a filmet és őt is.realmadridfan írta:Birdman sajna még nincs meg, de érdekel. Keaton és az Oscar? Sztem azért érthető, ha szkeptikus vagyok, bírom a faszit, nem arról van szó, csak na. Norton meg tagja a phoenix, Pitt, di caprio gittegyletnek sajnos.
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2014. december 19., péntek 23:48
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 19., péntek 23:41
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 19., péntek 23:35
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 19., péntek 23:32
Michael Keaton. Sőt... Nortonnak is összejöhet idén az Oscar. Birdman nagyon erős.realmadridfan írta: Az év filmje nálam a Nightcrawler. Hatalmas meglepetés, Gylenhaal Oscar-gyanúsan hozza a szociopatát, ha nem kapja meg, az sajnos azért lesz, mert nem elég jó a neve, de nagyon megérdemelné. 9/10. Nézzétek.
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2014. december 19., péntek 23:30
Az év filmje nálam a Nightcrawler. Hatalmas meglepetés, Gylenhaal Oscar-gyanúsan hozza a szociopatát, ha nem kapja meg, az sajnos azért lesz, mert nem elég jó a neve, de nagyon megérdemelné. 9/10. Nézzétek.nmate írta:Hát nálam sima 9-es... Interstellarral együtt magasan az év filmje, és szerintem mindegyik abszolút elit kategória.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem