OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 19., péntek 8:55

Valahol divat még gyűjteni az idei BL-es Panini kártyákat? Unokatesómnak van egy rakással, és néha olyan jókat röhögök rajta. (mármint a kártyákon) :lol: Konkrétan James a legjobb Realos a kártyák szerint. :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2014. december 19., péntek 8:18

RealRaúl77 írta:
Zsombor írta:Ez melyik karon?
Az én sztorim az gépész kar, mechatronika
az enyém vbk... :mrgreen:
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

chosenone46

HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2014. december 19., péntek 2:20

SZTE se más. reggel nyolckor jön az email, 9.30kor pótzh. namondom azköszi. kint lakok a város végén, épphogy beérek, megírom (ennél a tanárnál sose lehet tudni tehát készülgettem azért).de pótzh végén megkérdezem: mi volt a gond, mert szerintem elegendő volt a tudásom. tanár: "mit képzelek magamról, hogy azt gondolom ő nem korrekten osztályoz, húzzak innen a francba.". azóta minden órát úgy kezdi, hogy "ja maga az a kötekedős, jó barátok leszünk mi itt az évek elteltével, és minden órán engem baszogat(ott). tehát ez a tanári kar, hajjaj..bár ugye karfüggő.

azért remélem vizsgán nem arcoskodik velem szemben :mrgreen:
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. december 19., péntek 1:39

Zsombor írta:Ez melyik karon?
Az én sztorim az gépész kar, mechatronika
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 19., péntek 1:24

Figyelek.

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2014. december 19., péntek 1:13

nmate írta:Jól felkészítenek a való életre :lol:
óédesistenem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. december 19., péntek 1:12

Ez melyik karon?

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. december 19., péntek 0:59

Pont a múlthéten szoptam meg nagyon.. Ebben a félévben megtaláltam a faszarc tanárok (BME).
Az első egy konzultáció volt. Elakadtam a háziban, bevittem még bőven 14. hét előtt, hogy időben haladjak vele. Erre leoltott, meg elküldött az anyámba, de segíteni nem segített volna... Aztán dacból buktam is a tárgyat, mert nem voltam hajlandó konzultálni bemenni hozzá többet. Pedig tovább haladtam, elég tisztességesen, csak megint elakadtam. Bassza meg az ilyen. Egyébként szar tanárnak is. A vicc, hogy egy másik tanár, szarul megírt jegyzetéből tanít, és szarul adja át, magát a szarul megírt jegyzetet is.
Másik meg. Zh. Mondom, 80-90% körül simán meglesz. 49% lett. Megtekintés: Sehol egy tollvonás, csak a feladat kiírás mellé egy-egy pontszám. Volt néhány, amivel nem értettem egyet. Egyik történetesen az volt, hogy az elméleti hátterét kifogástalanul leírtam, még bővebben is, mint kellett volna. Az volt a baja, hogy nem írtam konkrét példát. 25 pont elszállt egyből. Megbeszéltük a többi apróságot is, hogy mit miért nullázott még le hasonlóan. (de komolyan, egy kis hiba.. 0 pont). Elmentem pótzhzni, mert ez nem állapot, javítani akartam. Kb ugyanaz volt a feladatsor, mindent úgy írtam le, ahogy a tanárral előtte két nappal megbeszéltünk+még tanultam is hozzá. Mondom ez tuti meg lesz 80% most már biztos. 40%...... nem láttam még a dolgozatot, de tuti hogy bemegyek. És nagyon ajánlom, hogy még egyszer ne tanítson, mert azt ő is, de főleg én is meg fogom bánni. Ennél feleslegesebben elbaszott energia nem sokszor volt.

De szerencsére megvan az ellenpélda is. Vagy inkább a ló túloldala, de mindenképp kényelmesebb. Nem egy olyan tanárom volt, akihez vittem házit konzultálni, gyakorlatilag megoldotta helyettem. :mrgreen: Megint visszavittem, akkor megint mondott még valamit, hogy mit javítsak ki (rajz), vagy hogy mi a következő pár képlet, amivel számolhatok pl.
Vagy pl pont ma.. két pótzh-t írtam. Javítottam jobb jegyért. Mind a két zh egy az egyben ugyanaz volt mint az előző :lol:

szóval ez a BME igazán érdekes hely.. nagyon jól el kell tudni kerülni a faszarc tanárokat, mert ha épp nem elégítette ki az asszony előző este, akkor azon élvezkedik, hogy a diákot szopassa agyba-főbe......

Egyébként ezt a dolgot tuti meg lehet támadni, csak járjon utána nagyon gyorsan. A másik tanárral kezdenék, aki eredetileg javította, majd ha ismered és jóarc a tanszék titkársága (Vő Ibolya pl, nem tudom hol volt ez, de rá mindig lehet számítani) majd mennék a kari déki irodába.. stb. És minél előbb, mert ma délig zárják a neptunos beírásokat.. utána már megbasszák érte a tanárt, akkor meg tuti nem segít.
Amúgy én csomó embert látok könyvvel utazni még most is.
jelen.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 18., csütörtök 22:34

nmate írta:Velem is megesett már olyan, hogy megvolt minden zh, odakerült a tárgyfelelőshöz a kupac dolgozat, ő pedig felülbírálta és lepontozta a zhmat, így pótolnom kellett volna. Ezt mind a pótzh előtt 1 nappal tudtam meg.

A hetekben pedig a fél dolgozatomat nem javították ki, ha nem nézem meg ki sem derül. Aztán beírják a neptunba, hogy aláírás megtagadva. Három e-mail után sikerült elérnem, hogy átírják mert ugye utólag megtekintésen derült ki, hogy elégséges a pontszámom. Ebből pedig az derül ki, néhányan mennyire szarnak bele. :fpalm:

Jól felkészítenek a való életre :lol:
Nálunk programozáson egy egész csoportot a póthéten megbasztak, mert akkor jöttek rá, hogy elhagyták a pendrive-t, amin rajta voltak a zh fájlok. :kivagyhe:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. december 18., csütörtök 22:19

Sracok gondoltam megosztom veletek az oromomet! Remelem szombaton megunnepeltetik a sracok!
http://www.mediaklikk.hu/2014/12/17/a-v ... ol-jottem/
Gratulálok, szép. :agree: :)
A film készítőinél a hangmérnök, Lovasi András, az nem AZ a Lovasi András, ugye? :mrgreen:
az, hogy egy sms-t elküldök 1 perc alatt, majd végeztem, azzal nem zavarok senkit
Mert ha valaki a metrón utazva csetel, azzal borzasztóan zavarja a többieket. :mrgreen:
Főleg mikor mindenki más is épp azt csinálja. :mrgreen:
Amúgy én csomó embert látok könyvvel utazni még most is.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 18., csütörtök 21:58

Hát nah, azért látszik, hogy a felsőoktatásban a tanárok nem feltétlen tanítani vannak..kutatgatnak, dolgozgatnak, csinálgatják a kis dolgaikat aztán úgy mellesleg bemennek leadni az anyagot. :lol: tisztelet a kivételnek persze
Nem illik.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 18., csütörtök 21:18

Velem is megesett már olyan, hogy megvolt minden zh, odakerült a tárgyfelelőshöz a kupac dolgozat, ő pedig felülbírálta és lepontozta a zhmat, így pótolnom kellett volna. Ezt mind a pótzh előtt 1 nappal tudtam meg.

A hetekben pedig a fél dolgozatomat nem javították ki, ha nem nézem meg ki sem derül. Aztán beírják a neptunba, hogy aláírás megtagadva. Három e-mail után sikerült elérnem, hogy átírják mert ugye utólag megtekintésen derült ki, hogy elégséges a pontszámom. Ebből pedig az derül ki, néhányan mennyire szarnak bele. :fpalm:

Jól felkészítenek a való életre :lol:

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. december 18., csütörtök 21:12

Van 1-2 ilyen ordas nagy geci. Megtekintesre bemesz aztan kiküld kevesebbel. Nálam mondjuk a legnagyobb szopas az volt mikor másfél órát vártam hogy a zhmat megnezhessem, két tanszéken is jártam aztán egyik se adott egyetlen kegyelempontot. :D

El Sie7e

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2014. december 18., csütörtök 20:19

hehe írta:
nmate írta:Félévente találkozok ilyen sztorival, szintén BME. Sajnos van aki visszaél a hatalmával és nem az a célja, hogy tanítson.
követni hazáig, aztán amikor nem látja szanaszét szúrni a kocsigumiját meg szétkarcolni az autót.

első lépésként. :mrgreen:

áhh viccelsz :mrgreen: :mrgreen: egyszerűbb ráállítani egy két rosszarcú ismerőst akik 8 napon belül gyógyulót okoznak csak :lol:
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. december 18., csütörtök 20:12

nmate írta:Félévente találkozok ilyen sztorival, szintén BME. Sajnos van aki visszaél a hatalmával és nem az a célja, hogy tanítson.
követni hazáig, aztán amikor nem látja szanaszét szúrni a kocsigumiját meg szétkarcolni az autót.

első lépésként. :mrgreen:
Kép
Kép
Kép

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2014. december 18., csütörtök 20:06

az, hogy egy sms-t elküldök 1 perc alatt, majd végeztem, azzal nem zavarok senkit, a forgalmat se tartom fel és nem is görnyedek felette, ráadásul sms-t jó ha havi 2x küldök.

fiore
Kedvenc játékosaid: isco
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: fiore » 2014. december 18., csütörtök 20:05

De akkor miért más az, hogy sms-t írva görnyedsz fölötte, mint az, hogy chatelés közben? :mrgreen:
.

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2014. december 18., csütörtök 19:58

én egyetértek majdnem minden téren hehével. a telefonos témához csak annyit, hogy engem is rohadtul idegesít a sok telefonb*zeráló, de nem azért, mert beszélgetni akarok velük, egyszerűen már maga a látvány is, hogy akárhol vagyok, egymás mellett tízen görnyednek (szószerint) a telefonjuk felett, és ha elmegyek mellettük, kíváncsiságból ránézek a mobiljukra, tuti, hogy a facebookot látom. ez még nem is zavarna, de nap, mint nap nekem jönnek az utcán, mert nem néz fel a balf.sz, nehogy lemaradjon az fb-üzenetéről, vagy nem tudom kikerülni se mert leáll az út közepén csetelgetni etc. a telefon utazás közbe általában nekem is a kezemben van, de azért, mert vagy telefonálok rajta/smst küldök (nekem még mindig erre való a mobil) vagy zenét hallgatok rajta. :roll:

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 18., csütörtök 19:48

Félévente találkozok ilyen sztorival, szintén BME. Sajnos van aki visszaél a hatalmával és nem az a célja, hogy tanítson.

El Sie7e

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2014. december 18., csütörtök 19:33

Sziasztok! Mivel tudom hogy sokan jártasak az egyetem/főiskola világában így elmesélnék itt egy történetet, amivel kapcsolatban a véleményetekre / tanácsotokra lennék kíváncsi!

Történt, hogy a Bme-n :mrgreen: egy pótzh 14 pontos lett, 15 ponttól kettes(csak aláírás), bement az illető megtekintésre, ahol nem a zh-t javító tanár volt bent persze, hanem egy másik..összeszámolta a pontjait, 15 pont jött ki. Egy hosszú feladatnál össze volt adva az x darab részpontszám és a végén ott volt hogy szumma 10. Na ez volt valójában 11, és amikor az illető ezt jelezte a megtekintésen bent lévő szakértőnek(aki bent volt nem is egyetemi tanár meg semmi, csak szakértő, bármi is legyen az), aki ahelyett, hogy megadta volna a 15 pontot, egy 2 pontot átírt 1 pontnak, mert szerinte egyébként is ez a feladatmegoldás 8 pontot ért volna. Így önkényesen egy másik tanár javítását felülbírálva a 11 pont helyett rögtön 10 pont lett csak, amivel nincs aláírás. Szerintetek ilyen létezik, hogy ezt megcsinálja, vagy eléggé meg lett szopatva az illető és ez ellen lehetne valamit tenni? Volt ott más is aki látta az egészet :) Köszi!

Vissza: