Kórház a város szélénÁllítólag Shaqiri nagyon közel az Arsenalhoz. Bírom a csávót, a profilba beleillik (hónapokra kidől szezononként...)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 20., szombat 12:10
Kórház a város szélénÁllítólag Shaqiri nagyon közel az Arsenalhoz. Bírom a csávót, a profilba beleillik (hónapokra kidől szezononként...)
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. december 20., szombat 11:46
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. december 20., szombat 10:36
Mondjuk Balotelli-hez képest Higuain olyan mint Bödéhez képest Ronaldo.... Másra meg nemigen futja szerintem, na meg ki az aki egyértelműen jobb, és télen mozdítható?Remy írta:Arsenal Pedro-t akarja, a Pool meg HiguaíntFigyeljétek meg a PL-ben még őket is elitnek tartják majd.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 20., szombat 10:22
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 19., péntek 15:45
A ramos jelentése magyarul:"ág" Persze nem a faágra,hanem a családfára utal.S mivel a teljes neve Sergio Ramos Garcia,így nagyjából ez kb annyit jelent,hogy "Gyula a család Garcia ágából..." na,a nyelvleckének ezennel vége..A Ramos egy magyar vezeték név, de ne zavarjon...
HozzászólásSzerző: adamzz » 2014. december 19., péntek 11:21
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. december 19., péntek 9:31
Ez sok voltAndrás93 írta:Őt én is ismerem.alexoxladjackoxi írta:Minek kell ehhez forrás? Ha tudod tudod, ha nem nem. Régen volt olyan oszt. társam, akit ramosnak hívtak. Fain, okos, penge gyerek volt, ezért hasonlítottam Sergio Ramoshoz.
És ott van MC Pita Ramos is.
Magyar Ramosok előre.
HozzászólásSzerző: András93 » 2014. december 18., csütörtök 22:03
Őt én is ismerem.alexoxladjackoxi írta:Minek kell ehhez forrás? Ha tudod tudod, ha nem nem. Régen volt olyan oszt. társam, akit ramosnak hívtak. Fain, okos, penge gyerek volt, ezért hasonlítottam Sergio Ramoshoz.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. december 18., csütörtök 21:58
tucsoki írta:De ki az a Wislhere?
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. december 18., csütörtök 21:56
Minek kell ehhez forrás? Ha tudod tudod, ha nem nem. Régen volt olyan oszt. társam, akit ramosnak hívtak. Fain, okos, penge gyerek volt, ezért hasonlítottam Sergio Ramoshoz.h3x0r írta:Ennek az egesznek mi ertelme? Azon kivul hogy teljesen lejaratod magad.alexoxladjackoxi írta:...
Ha ez lejáratás, akkor az. Szarok rá. Van véleményem, felvállalom, tetszik tetszik, nem nem. Itt amúgy a fórumon mindenki nagyon tökéletes. Ha valakinek van véleménye az már idióta szerintetek. GT-től pl. megkérdeztem, hogy irónia volt-e, tök normálisan válaszolt, de a többség folyton csak az észt ossza, nem érvel semmi mellett, rakja a kávézgatós fejeket, meg lehülyézi az embert...Forras?alexoxladjackoxi írta:A Ramos egy magyar vezeték név, de ne zavarjon...
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. december 18., csütörtök 21:51
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. december 18., csütörtök 21:49
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. december 18., csütörtök 21:48
Ennek az egesznek mi ertelme? Azon kivul hogy teljesen lejaratod magad.alexoxladjackoxi írta:...
Forras?alexoxladjackoxi írta:A Ramos egy magyar vezeték név, de ne zavarjon...
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 18., csütörtök 21:44
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. december 18., csütörtök 21:38
A Ramos egy magyar vezeték név, de ne zavarjon...nmate írta:messideco írta:Külső szemlélőnek a legvagányabb ilyenkor.
Persze, te két hetente másnak szurkolsz a Barca mellett![]()
Ezzel odabasztál a rendszernek.alexoxladjackoxi írta:Varangy Ramos Marcika
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. december 18., csütörtök 21:24
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. december 18., csütörtök 21:23
#kreativitasnmate írta:Ezzel odabasztál a rendszernek.alexoxladjackoxi írta:Varangy Ramos Marcika
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 18., csütörtök 21:21
messideco írta:Külső szemlélőnek a legvagányabb ilyenkor.
Ezzel odabasztál a rendszernek.alexoxladjackoxi írta:Varangy Ramos Marcika
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. december 18., csütörtök 21:12
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. december 18., csütörtök 21:09
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem