OFF
Re: OFF
Van 1-2 ilyen ordas nagy geci. Megtekintesre bemesz aztan kiküld kevesebbel. Nálam mondjuk a legnagyobb szopas az volt mikor másfél órát vártam hogy a zhmat megnezhessem, két tanszéken is jártam aztán egyik se adott egyetlen kegyelempontot.

- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
hehe írta:követni hazáig, aztán amikor nem látja szanaszét szúrni a kocsigumiját meg szétkarcolni az autót.nmate írta:Félévente találkozok ilyen sztorival, szintén BME. Sajnos van aki visszaél a hatalmával és nem az a célja, hogy tanítson.
első lépésként.
áhh viccelsz

“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
követni hazáig, aztán amikor nem látja szanaszét szúrni a kocsigumiját meg szétkarcolni az autót.nmate írta:Félévente találkozok ilyen sztorival, szintén BME. Sajnos van aki visszaél a hatalmával és nem az a célja, hogy tanítson.
első lépésként.

- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
az, hogy egy sms-t elküldök 1 perc alatt, majd végeztem, azzal nem zavarok senkit, a forgalmat se tartom fel és nem is görnyedek felette, ráadásul sms-t jó ha havi 2x küldök.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
én egyetértek majdnem minden téren hehével. a telefonos témához csak annyit, hogy engem is rohadtul idegesít a sok telefonb*zeráló, de nem azért, mert beszélgetni akarok velük, egyszerűen már maga a látvány is, hogy akárhol vagyok, egymás mellett tízen görnyednek (szószerint) a telefonjuk felett, és ha elmegyek mellettük, kíváncsiságból ránézek a mobiljukra, tuti, hogy a facebookot látom. ez még nem is zavarna, de nap, mint nap nekem jönnek az utcán, mert nem néz fel a balf.sz, nehogy lemaradjon az fb-üzenetéről, vagy nem tudom kikerülni se mert leáll az út közepén csetelgetni etc. a telefon utazás közbe általában nekem is a kezemben van, de azért, mert vagy telefonálok rajta/smst küldök (nekem még mindig erre való a mobil) vagy zenét hallgatok rajta.

- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Sziasztok! Mivel tudom hogy sokan jártasak az egyetem/főiskola világában így elmesélnék itt egy történetet, amivel kapcsolatban a véleményetekre / tanácsotokra lennék kíváncsi!
Történt, hogy a Bme-n
egy pótzh 14 pontos lett, 15 ponttól kettes(csak aláírás), bement az illető megtekintésre, ahol nem a zh-t javító tanár volt bent persze, hanem egy másik..összeszámolta a pontjait, 15 pont jött ki. Egy hosszú feladatnál össze volt adva az x darab részpontszám és a végén ott volt hogy szumma 10. Na ez volt valójában 11, és amikor az illető ezt jelezte a megtekintésen bent lévő szakértőnek(aki bent volt nem is egyetemi tanár meg semmi, csak szakértő, bármi is legyen az), aki ahelyett, hogy megadta volna a 15 pontot, egy 2 pontot átírt 1 pontnak, mert szerinte egyébként is ez a feladatmegoldás 8 pontot ért volna. Így önkényesen egy másik tanár javítását felülbírálva a 11 pont helyett rögtön 10 pont lett csak, amivel nincs aláírás. Szerintetek ilyen létezik, hogy ezt megcsinálja, vagy eléggé meg lett szopatva az illető és ez ellen lehetne valamit tenni? Volt ott más is aki látta az egészet
Köszi!
Történt, hogy a Bme-n

“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
Sracok gondoltam megosztom veletek az oromomet! Remelem szombaton megunnepeltetik a sracok!
http://www.mediaklikk.hu/2014/12/17/a-v ... ol-jottem/
http://www.mediaklikk.hu/2014/12/17/a-v ... ol-jottem/
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Eszembe nem jutott volna, hogy ilyen egyszerű!
Köszi

"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- dragostej
Word-ből lehet pdf-be menteni közvetlenül, fájl-> mentés másként-> fájltípusa legördülő menü-> PDF.RealRaúl77 írta:Üdv!
Szükségem lenne egy nagy segítségre, még ma este. Házit kell leadnom emailben, pdf-ben. Emlékszem, hogy a régi laptopon volt egy program, amit autocadhez használtam, és pdf-et csinált a rajzokból. De nem emlékszem a nevére, ill. használati módjára. Tudnátok segíteni? Egy word dokumentumból kell majd pdf-et konvertálni. Milyen programmal lehetne? Van valami különleges tudnivaló a telepítésnél, ill használatánál?
Előre is köszi, nagyon fontos!
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Üdv!
Szükségem lenne egy nagy segítségre, még ma este. Házit kell leadnom emailben, pdf-ben. Emlékszem, hogy a régi laptopon volt egy program, amit autocadhez használtam, és pdf-et csinált a rajzokból. De nem emlékszem a nevére, ill. használati módjára. Tudnátok segíteni? Egy word dokumentumból kell majd pdf-et konvertálni. Milyen programmal lehetne? Van valami különleges tudnivaló a telepítésnél, ill használatánál?
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Nem ugy ertettem, hogy holnapra osszeomlik a sved gazdasag, hanem azt, hogyha nem talalnak ki valami ujat egy belathato idotavon belul, akkor fohet a fejuk a keletiek miatt, mert rohamosan fejlodnek arrafele. Az egy fore juto gdp vizsgalatat meg azert erzem kicsit unfairnek, mert mig Kinaban 1 milliard embernel is tobben elnek, addig a svedeknel ennek toredekerol beszelhetunk.VanillaSky írta:Ez honnan jön? A statisztika szép meg jó, de hasonlítsd már össze egyénre a svédet a kínaival. Ledarálásról majd akkor lesz szó, ha a kínai hibahatáron belül lesz 1 főre jutó GDP-ben a svéddel. Jelenleg kilencszeres a szorzó a svédek javára. Az átlag kínai nemhogy egy új Saabra, de még egy Suzuki Altora is gyűjtögethet.de kínai haverjaink le fogják darálni őket.![]()
2014-ben a mezőgazdaság már közel sem tényező, tercier szektor meg kvaterner szektor, ezek a lényegek, semmi más! Fejlett országokban 5% körüli a mezőgazdaság aránya a szolgáltatásokhoz meg az iparhoz viszonyítva. Az országunk egyetlen kiugrási lehetősége az oktatásban van, mezőgazdaság esetleg ágazati szinten (termál-ásvány vizek), nem is kell messzire menni és Ukrajna területén máris jobb minőségű termőföldek vannak, mint itt, méreteik meg "kicsit" nagyobbak.
Az elozo hsz-ben irtakat pedig nem statisztikabol hozom, hanem egy honapja pont errol beszelgettem az egyik professzorral az egyetemen, aki fokent ezzel a temaval foglalkozik.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Hát őő izéRealista24 írta:Most voltál "valahol", vasárnap mit csináltál?Tudtommal ez minden nyugati országban alap dolog (lehet, hogy nincs igazam, de nekem ez rémlik). Vonalakban ennyi a véleményem az egészről...

Te mondtad, hogy mivel ez a "valahol" baromi nagy, így itt más a helyzet

- realmadridfan
Jókat írsz tényleg, de azt te is tudod, hogy ez csak vágyálom, ilyenre sajnos Mo. nem képes önerőből. Bosznia és Írország nem is létezne konkrétan a külső segítség nélkül, nekik jól sikerült a "system reboot" az igaz. Izland egy mikrokultúra, északi államok meg teljesen máshogy működnek, hatalmas adókkal, jóléti állammal. Egyébként ezekben az országokban is vannak multik, mint mindenütt máshol, azt elismerem, hogy annyira nem ismerem, hogy pontosan milyen mértékben és milyen körülmények között, mint te. Cukoripar, mezőgazdaság, nem a legfontosabb manapság. Egyébként te a multikon ahogy kiolvasom a szavak közül nagyon az élelmiszerkereskedelemre fókuszálsz, van azért még bőven más is, pl amin pötyögöd a hsz-t az is multi, az autód is. Ha bejön a merci, audi az rossz a magyar gazdaságnak?hehe írta:vagy akár mondjuk boszniát, írországot, izlandot, az északi államokat, és még sok országot, akik nem pucsítanak be, akik telibeszarják a turbókapitalizmust, a multikat és a saját termelésükből, saját maguknak megtermelve, tőkét előállítva azt visszaforgatva a saját gazdaságba nagyon jól megélnek.
persze odáig el is kell jutni, vannak szarabb periódusok, de aki szerint a multi jót tesz a magyar gazdaságnak, az tehet egy szívességet.
mi lett a cukoriparunkkal? mi lett a mezőgazdasággal? a világon nincs olyan jó minőségű termőföld, mint idehaza, én akárhol jártam külföldön, mindenütt vízízű szar kaják voltak az itthonihoz képest, tescoban, auchanban meg ezekben a szarokban a külföldről behozott szutyok van mindenütt, hát gratulálok hozzá.
van megoldás. menjetek ki a fenébe angliába, boldoguljatok, turbókapitalizmus, hajrá.
annyira árulkodó, hogy rögtön Észak-Koreával jösszwxyz írta:

Kíváncsi vagyok, hadd röhögjek én is pls. Bírom ezeket a konstruktív hozzászólásokat. Hehe is egy mondatra reagált a mondandómból, de legalább megtette értelmesen.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Most voltál "valahol", vasárnap mit csináltál?Tudtommal ez minden nyugati országban alap dolog (lehet, hogy nincs igazam, de nekem ez rémlik). Vonalakban ennyi a véleményem az egészről...

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Egesz erdekes temak voltak itt, azert roviden hozzaszolnek parhoz.
Az egyik erdekes kalandom az volt, amikor egyik haverommal meg 2 lany ismerosommel beultunk egy ures kabinba, valamikor feluton bejott hozzank egy kozepkoru ferfi. Elkezdtunk vele beszelgetni es kiderult hogy 2-3 hettel azelott engedtek ki a bortonbol. Ezzel semmi gond nem volt, de par perc mulva jott egy hosszabb alagut, a villany persze meg veletlenul se mukodott. Haverommal osszeneztunk hogy most megszivatjuk a lanyokat es ugy tettunk mintha ki akarnank oket rabolni, persze azonnal elkezdtek sikitani. A csavo meg elovette a telefonjat es csak nezte hogy mi mit csinalunk, persze vette a lapot es vegul o is nevetett.
En is napi szinten buszozok, altalaban 10 perceket, de nagyon ritka az hogy egy ismeretlennel elkezdjek beszelni. Volt mar olyan hogy valaki real mezben utazott a buszon, azonnal ra is kerdeztem hogy milyen volta a hetvegi meccs, stb. Neha valtok 1-2 mondatot, de egy hosszu nap utan semmi kedvem masok vagy a sajat problemaimrol beszelni, inkabb csak azt varom hogy mikor erek mar haza. Van hogy zenet hallgatok, de legtobbszor hireket vagy madridomot olvasok.hehe írta:belépek a metrora, mindenki a gagyi mobilját nézi, mint egy fos zombi
Ez egyebkent nagyon igy van. Az utobbi 3 es fel evben kb 120-szor utaztam vonattal 3 es fel orat. Legtobbszor egyedul vagyok, ugyhogy film + sorozat + zene, vagy ismerossel, olyankor beszelgetunk, majd megnezunk valami filmet. Es tenyleg a legtobb ember ezeket csinalja. Amikor viszont egyik sincs keznel, az kegyetlen unalmas tud lenni.CS0ki írta:Ha valahol van értelme a mobilnetnek, az a tömegközlekedés...Az amúgy egy elveszett idő kvázi, nézhetsz ki a fejedből.
Az egyik erdekes kalandom az volt, amikor egyik haverommal meg 2 lany ismerosommel beultunk egy ures kabinba, valamikor feluton bejott hozzank egy kozepkoru ferfi. Elkezdtunk vele beszelgetni es kiderult hogy 2-3 hettel azelott engedtek ki a bortonbol. Ezzel semmi gond nem volt, de par perc mulva jott egy hosszabb alagut, a villany persze meg veletlenul se mukodott. Haverommal osszeneztunk hogy most megszivatjuk a lanyokat es ugy tettunk mintha ki akarnank oket rabolni, persze azonnal elkezdtek sikitani. A csavo meg elovette a telefonjat es csak nezte hogy mi mit csinalunk, persze vette a lapot es vegul o is nevetett.

Nalunk is az van, hogy amikor lehetoseg lenne szavazni, akkor sokan azt mondjak hogy oket nem erdekli a politika, dontsenek a tobbiek, par honap mulva meg ok az elsok akik panaszkodnak.hehe írta:aha, tehát ott volt több lehetőség is, hogy ne a legnagyobb aránnyal nyerjék tükörsimán a választásokat, de ugye akkor ez a sok károgó nem volt sehol.
En se hiszem hogy Svajchoz kene magunkat merni, inkabb a kozvetlen elottunk levoket kene megnezni hogy mi az amit jobban csinalnak nalunk es esetleg tanulni par dolgot.csababarca írta:Svájcot meg megint nem keverném ide, teljesen más közeg,más történelemmel, tradíciókkal.
Nalunk is ez a helyzet. Par eve elkezdtek csinalni a kanalizalast, 2-3 munkas dolgozott, 6-7 meg az arnyekban pihent. 10 percenkent valtottak egymast. Amikor elottunk "dolgoztak", megkerdeztem toluk hogy mi a gond, ha meleguk van, szivesen hozok ki egy kis hideg vizet. Mondtak is hogy egy kis sornek jobban orulnek es az a 2-3 ember tartja a frontot, mert ha jon a fonok, azert megse pihenhet mindenki.'shutterisland írta:ha már közmunka program, az máshol is káosz, vagy csak felénk ?
voltam ma délelőtt a "városban", láttam a közmunkásokat.
az egyik traktorban ült és húzta ki a fát, két ember segédkezett, 6-7 másik pedig szívta a cigit, támasztotta a lapátot meg beszélgetett.

Meg mindig jobb, mint amikor a legtobben a kulso szekre ulnek le, amikor pedig megkerdezed hogy a belso szek szabad, meg ok vannak felhaborodba hogy mi az anyadat akarsz.mathers írta:Az a kedvencem amikor buszon leül mellém valaki és úgy ül mellettem, hogy a lába már ott van az én oldalamon. Meg tökre kitúr már az ülésből és nem azért, mert annyira nagy darab. Jó hogy van ablak a buszon, mert ha nem lenne kiesnék. Na azokkal no kedvesség. :Đ
Ez az embereken is mulik, amikor sokan inkabb megveszik a tescobol a kulfoldi zoldsegeket meg gyumolcsoket, minthogy kimennenek a piacra egy kis hazai termekert.hehe írta:mi lett a cukoriparunkkal? mi lett a mezőgazdasággal? a világon nincs olyan jó minőségű termőföld, mint idehaza, én akárhol jártam külföldön, mindenütt vízízű szar kaják voltak az itthonihoz képest, tescoban, auchanban meg ezekben a szarokban a külföldről behozott szutyok van mindenütt, hát gratulálok hozzá.
Ez sajnos nagyon igaz. Viszonylag kulso szemlelokent latom a dolgokat, sok magyarorszagi ismerosom van, a rokonsag fele ott el tenyleg sokkal pesszimistabbak mint a kozvetlen kornyezetem.Géci írta:Az a baj, hogy ez a kis ország szerintem az őt ért sok rossz miadt megrögzött pesszimista lett.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Pedig az introvertáltak is legalább ugyanannyit érnek, mint az extrovertáltak.Sosem csíptem a zárkózott embereket. Pláne az olyat nem aki a világhálón jampiskodik a való eletben meg olyen mint egy telibesz*rt bùvár ruha. Én azt tartom normálisnak, ha az ember amikor teheti akkor kommunikáljon
Minden nyugati országról nem tudok, csak pl. Dániáról, ami északi. Ott a vasárnap olyan, mint a hétfő, 8-tól 10-ig nyitva vannak a lidl-ök, aldik, nettok, a márkás dán bolt (nevezzük Fotexnek) meg bezár szombaton este 6-kor és legközelebb hétfő reggel 8-kor nyit.Én ezt a vasárnapi zárást sem tartom butaságnak. Tudtommal ez minden nyugati országban alap dolog
És ez így van rendjén, szerződésbe van írva, hogy ki mennyit dolgozhat, van elegendő szabadnapja az embernek, viszont azt csinálsz, és akkor, amit akarsz és amikor épp akarsz.
Dániában ez egyébként 2013 óta van így, előtte zárva volt minden vasárnap, és nekem borzasztó volt, amúgy is lusta vagyok, meg még egyetemre jártam, ki is ment a fejemből, hogy mi van otthon, kedvem sem volt boltba menni, aztán vasárnap tájöttem, hogy nincs otthon semmi kaja, és éhezhettem hétfőig.