Szerencsejátékok
Re: Szerencsejátékok
Mivel még így is majdnem megvolt a cover, úgy tuti meglett volna, pasztmek Durant. Meg én is, mert zsinórban második héten játszom el csütörtökön, hogy évszázados tutinak érzem az NFL-t, erre berakok mellé egy NBA-t, ahelyett, hogy megraknám a kimenetelt és undert az NFL meccsre, NBA-t meg hagyom.
Előző héten volt a Zona +5, és valami NBA mellé az under helyett.
Most Under és OKC +3 a Jax ML helyett.
Hanyagolom most majd az NBA-t, nem jön, NFL marad.
Előző héten volt a Zona +5, és valami NBA mellé az under helyett.
Most Under és OKC +3 a Jax ML helyett.
Hanyagolom most majd az NBA-t, nem jön, NFL marad.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
0-3
Houstonban Harden off-night, DH-t Brow megalázta. OKC meg szerintem hozta volna. Durant 19 perc játék után lesérült, ezalatt 30 pontot dobott 5 triplával...
Houstonban Harden off-night, DH-t Brow megalázta. OKC meg szerintem hozta volna. Durant 19 perc játék után lesérült, ezalatt 30 pontot dobott 5 triplával...
- fiore
- Kedvenc játékosaid: isco
- Kedvenc csapatod: real madrid
Van Gerwen meccse után megláttam, hogy lesz még darts meccs (Newton - Reyes), valami isteni sugallat által felraktam egy 500-ast az esélytelenebb Reyesre. Nagyon nehezen, de 4x-es oddsért bejött.

.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Rockets meccsen végül az Undert húztam, egyébként maradt minden. Kingst elcsíptem -6-tal, viszont most +7,5-nél a Buckst húznám. Faszság volt arra a meccsre rakni, de már mindegy.
- fiore
hát ezt nem hiszem el, mennyire aprón múltfiore írta:Michael van Gerwen -2.5 1.50
Jelle Klaasen 1.90
1500-> 4200
kezdődjék hát

.
Rockets -4.5 @ 1.9
OKC -2.5 @ 1.9 (Westbrook remélem még mindig elmebeteg formában nyomja)
Howard legalább 20 pont @ 1.95 szerintem ez számára presztízs meccs lesz Asik és Davis ellen, arra számítok, hogy nagyon odateszi magát
OKC -2.5 @ 1.9 (Westbrook remélem még mindig elmebeteg formában nyomja)
Howard legalább 20 pont @ 1.95 szerintem ez számára presztízs meccs lesz Asik és Davis ellen, arra számítok, hogy nagyon odateszi magát
- nmate
Egyelőre fontolgatom ezeket:
MIL Bucks @ SAC Kings Alatt 204.0 @ 1.90
OKC Thunder @ GS Warriors Alatt 210.5 @ 1.90
SAC Kings -6.0 @ 1.90
NY Knicks +13.0 @ 1.90
NO Pelicans +4.5 @ 1.86
NO Pelicans @ HOU Rockets Felett 201.5 @ 1.90
Ezt meg behúztam korábban:
OKC Thunder +3.0 @ 1.90
MIL Bucks @ SAC Kings Alatt 204.0 @ 1.90
OKC Thunder @ GS Warriors Alatt 210.5 @ 1.90
SAC Kings -6.0 @ 1.90
NY Knicks +13.0 @ 1.90
NO Pelicans +4.5 @ 1.86
NO Pelicans @ HOU Rockets Felett 201.5 @ 1.90
Ezt meg behúztam korábban:
OKC Thunder +3.0 @ 1.90
- fiore
Bevallom, nem nagyon értek a dartshoz, PDC-t szoktam csak nézni. Kicsit utánaolvastam, Klaasen elvileg stabilabb kicsit, meg a világranglistán is előkelőbb helyen van (31. Kist 53. helyezésével szemben), úgyhogy hadd szóljon.

.
Jó szeló, ugyanezt teszem, bár Klaasen ki-ki meccs, ahogy az odds is mutatja.fiore írta:Michael van Gerwen -2.5 1.50
Jelle Klaasen 1.90
1500-> 4200
kezdődjék hát
Amúgy a második-negyedik negyeddel elég szépet lehet kaszálni, mert bennük van a meglpei szép oddszokkal, főleg a negyedik kiszámíthatatlan.

Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
3-0
Hot hand, lassan érkezik majd egy 0-50-s este.
Hot hand, lassan érkezik majd egy 0-50-s este.
- nmate
Jó lelkű ember vagyok, segítem a nyomorgó és nélkülöző embereket.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Minek válaszolsz neki, ha ennyire életképtelen? Te is hibás vagy, amiért itt tart a társadalom

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
Írtam, hogy olvasd el azt a könyved baszod. De akkor röviden:
1 unit az 1 egység, az összes pénzednek valamekkora része, kb akkora, hogy ne bukj sokat ha benyelsz egy rosszabb sorozatot. De lehet úgy is, hogy felosztod a bankodat 4 részre, és egyszerre csak az egyik negyeddel törődsz, azt próbálod megduplázni, aztán miután sikerült, újra 4 részre osztani a teljes bankot és ismét egy negyed részből gazdálkodni.
Egy negatív példa, hogyan nem szabad: Egy 3 nap alatt összejött egy 3-13-as arányom (3 fogadás nyert, 13 veszített). Előfordul. Persze pont előtte emeltem a unitom értékét és természetesen nem voltam hajlandó változtatni az első napon beszopott 0-5 után, így ezáltal buktam is minden addigi profitomat szépen. Hiba volt, tanulunk belőle, nem 30k-t pakolgatunk üzbegisztáni bajnokira dühből.
Mindig az 1.9-es szorzójú point spreadeket játszom meg. Mindegyiket 1 unittal. Point spreadet a bukik húzzák meg, ez egy akkora hendikep, hogy ennek figyelembe vételével a két csapat esélyei a győzelemre egyformák. Tehát pl Thunder - GSW meccs lesz este, Thunder +3, GSW -3 mindegyikre 1.9 a szorzó. (pontosabban az a szorzó [(100/110)+1]-gyel egyenlő). Gondolom innentől érted. Ha pedig pont 3-mal nyer a GSW, az a push, akkor visszajár a tét mindenkinek.
Egyébként ha meg focit rakok, ott ázsiai hendikepekkel csinálom ugyan ezt.
1 unit az 1 egység, az összes pénzednek valamekkora része, kb akkora, hogy ne bukj sokat ha benyelsz egy rosszabb sorozatot. De lehet úgy is, hogy felosztod a bankodat 4 részre, és egyszerre csak az egyik negyeddel törődsz, azt próbálod megduplázni, aztán miután sikerült, újra 4 részre osztani a teljes bankot és ismét egy negyed részből gazdálkodni.
Egy negatív példa, hogyan nem szabad: Egy 3 nap alatt összejött egy 3-13-as arányom (3 fogadás nyert, 13 veszített). Előfordul. Persze pont előtte emeltem a unitom értékét és természetesen nem voltam hajlandó változtatni az első napon beszopott 0-5 után, így ezáltal buktam is minden addigi profitomat szépen. Hiba volt, tanulunk belőle, nem 30k-t pakolgatunk üzbegisztáni bajnokira dühből.
Mindig az 1.9-es szorzójú point spreadeket játszom meg. Mindegyiket 1 unittal. Point spreadet a bukik húzzák meg, ez egy akkora hendikep, hogy ennek figyelembe vételével a két csapat esélyei a győzelemre egyformák. Tehát pl Thunder - GSW meccs lesz este, Thunder +3, GSW -3 mindegyikre 1.9 a szorzó. (pontosabban az a szorzó [(100/110)+1]-gyel egyenlő). Gondolom innentől érted. Ha pedig pont 3-mal nyer a GSW, az a push, akkor visszajár a tét mindenkinek.
Egyébként ha meg focit rakok, ott ázsiai hendikepekkel csinálom ugyan ezt.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Bazzeg, hogy neked mindent a szádba kell adni, mikor ott ülsz a net előtt
hihetetlen

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
egyébként ti hogyan játszotok ?
mármint az nba-sek.
mert látom, hogy mindig csak nyerési arányról van szó, meg unitokról, pénzről nincsen.
valaki leírná pár mondatban, vagy ha volt már szó erről a módszerről, akkor megmondaná, köbö mikor ?
mármint az nba-sek.
mert látom, hogy mindig csak nyerési arányról van szó, meg unitokról, pénzről nincsen.
valaki leírná pár mondatban, vagy ha volt már szó erről a módszerről, akkor megmondaná, köbö mikor ?
+3, persze. 
Igen, igen, úgy értem megvizsgálom, hogy mennyi esélyük van a spreadre és vice versa, egyébként a Kingsnél is csiripelik a madarak, hogy Cousins visszatérhet, legalábbis limitálva. V
alószínű amúgy, hogy csak a két play lesz, amit először írtam, azokban elég biztos vagyok, meg az esti NFL underben, annyira, hogy ezt a hármat megpakolom egy kombiba, lehet, hogy nagyobb összeggel is.
Az NFL meccs kimenetele trükkös, mert hajlok a Jax ML-re, de arra is, hogy egyben a Tennesse esetleg fedezi a 3.5-öt, lehet, passz lesz ebből.

Igen, igen, úgy értem megvizsgálom, hogy mennyi esélyük van a spreadre és vice versa, egyébként a Kingsnél is csiripelik a madarak, hogy Cousins visszatérhet, legalábbis limitálva. V
alószínű amúgy, hogy csak a két play lesz, amit először írtam, azokban elég biztos vagyok, meg az esti NFL underben, annyira, hogy ezt a hármat megpakolom egy kombiba, lehet, hogy nagyobb összeggel is.
Az NFL meccs kimenetele trükkös, mert hajlok a Jax ML-re, de arra is, hogy egyben a Tennesse esetleg fedezi a 3.5-öt, lehet, passz lesz ebből.
- nmate
Félek nagy lesz a spread, Noah is visszatér, Knicks meg szégyenteljes formában...PEEtör írta:Chicago esélyeit.
Amúgy OKC +3, nem?

Nekem 2 szenzációs negyedik negyed hozta a dolgot, illetve a legfőbb pontgyárosod nélkül a Cavs otthonában 60% mezőny és 3 pontos az alap. Eredmény 2-3, fukk.PEEtör írta:Dal -7.0
Magic +3.5
Nets +12.5
Ind +11.0
Cle -6.5
Estére egyébként már kb. most megvan, hogy OKC -3, NO over tuti, és majd megvizslatom a Sac és Chicago esélyeit.
- nmate
Előbbi a hosszabbítás miatt szállt el, utóbbi meg kemény 1 ponttal. 6-1 szebben mutatott volna, de hát a 4-3 is pozitív.nmate írta:Rockets@Nuggets 206 alatt; Pacers@Clippers 201,5 alatt