Egesz erdekes temak voltak itt, azert roviden hozzaszolnek parhoz.
hehe írta:belépek a metrora, mindenki a gagyi mobilját nézi, mint egy fos zombi
En is napi szinten buszozok, altalaban 10 perceket, de nagyon ritka az hogy egy ismeretlennel elkezdjek beszelni. Volt mar olyan hogy valaki real mezben utazott a buszon, azonnal ra is kerdeztem hogy milyen volta a hetvegi meccs, stb. Neha valtok 1-2 mondatot, de egy hosszu nap utan semmi kedvem masok vagy a sajat problemaimrol beszelni, inkabb csak azt varom hogy mikor erek mar haza. Van hogy zenet hallgatok, de legtobbszor hireket vagy madridomot olvasok.
CS0ki írta:Ha valahol van értelme a mobilnetnek, az a tömegközlekedés...Az amúgy egy elveszett idő kvázi, nézhetsz ki a fejedből.
Ez egyebkent nagyon igy van. Az utobbi 3 es fel evben kb 120-szor utaztam vonattal 3 es fel orat. Legtobbszor egyedul vagyok, ugyhogy film + sorozat + zene, vagy ismerossel, olyankor beszelgetunk, majd megnezunk valami filmet. Es tenyleg a legtobb ember ezeket csinalja. Amikor viszont egyik sincs keznel, az kegyetlen unalmas tud lenni.
Az egyik erdekes kalandom az volt, amikor egyik haverommal meg 2 lany ismerosommel beultunk egy ures kabinba, valamikor feluton bejott hozzank egy kozepkoru ferfi. Elkezdtunk vele beszelgetni es kiderult hogy 2-3 hettel azelott engedtek ki a bortonbol. Ezzel semmi gond nem volt, de par perc mulva jott egy hosszabb alagut, a villany persze meg veletlenul se mukodott. Haverommal osszeneztunk hogy most megszivatjuk a lanyokat es ugy tettunk mintha ki akarnank oket rabolni, persze azonnal elkezdtek sikitani. A csavo meg elovette a telefonjat es csak nezte hogy mi mit csinalunk, persze vette a lapot es vegul o is nevetett.
hehe írta:aha, tehát ott volt több lehetőség is, hogy ne a legnagyobb aránnyal nyerjék tükörsimán a választásokat, de ugye akkor ez a sok károgó nem volt sehol.
Nalunk is az van, hogy amikor lehetoseg lenne szavazni, akkor sokan azt mondjak hogy oket nem erdekli a politika, dontsenek a tobbiek, par honap mulva meg ok az elsok akik panaszkodnak.
csababarca írta:Svájcot meg megint nem keverném ide, teljesen más közeg,más történelemmel, tradíciókkal.
En se hiszem hogy Svajchoz kene magunkat merni, inkabb a kozvetlen elottunk levoket kene megnezni hogy mi az amit jobban csinalnak nalunk es esetleg tanulni par dolgot.
'shutterisland írta:ha már közmunka program, az máshol is káosz, vagy csak felénk ?
voltam ma délelőtt a "városban", láttam a közmunkásokat.
az egyik traktorban ült és húzta ki a fát, két ember segédkezett, 6-7 másik pedig szívta a cigit, támasztotta a lapátot meg beszélgetett.
Nalunk is ez a helyzet. Par eve elkezdtek csinalni a kanalizalast, 2-3 munkas dolgozott, 6-7 meg az arnyekban pihent. 10 percenkent valtottak egymast. Amikor elottunk "dolgoztak", megkerdeztem toluk hogy mi a gond, ha meleguk van, szivesen hozok ki egy kis hideg vizet. Mondtak is hogy egy kis sornek jobban orulnek es az a 2-3 ember tartja a frontot, mert ha jon a fonok, azert megse pihenhet mindenki.
mathers írta:Az a kedvencem amikor buszon leül mellém valaki és úgy ül mellettem, hogy a lába már ott van az én oldalamon. Meg tökre kitúr már az ülésből és nem azért, mert annyira nagy darab. Jó hogy van ablak a buszon, mert ha nem lenne kiesnék. Na azokkal no kedvesség. :Đ
Meg mindig jobb, mint amikor a legtobben a kulso szekre ulnek le, amikor pedig megkerdezed hogy a belso szek szabad, meg ok vannak felhaborodba hogy mi az anyadat akarsz.
hehe írta:mi lett a cukoriparunkkal? mi lett a mezőgazdasággal? a világon nincs olyan jó minőségű termőföld, mint idehaza, én akárhol jártam külföldön, mindenütt vízízű szar kaják voltak az itthonihoz képest, tescoban, auchanban meg ezekben a szarokban a külföldről behozott szutyok van mindenütt, hát gratulálok hozzá.
Ez az embereken is mulik, amikor sokan inkabb megveszik a tescobol a kulfoldi zoldsegeket meg gyumolcsoket, minthogy kimennenek a piacra egy kis hazai termekert.
Géci írta:Az a baj, hogy ez a kis ország szerintem az őt ért sok rossz miadt megrögzött pesszimista lett.
Ez sajnos nagyon igaz. Viszonylag kulso szemlelokent latom a dolgokat, sok magyarorszagi ismerosom van, a rokonsag fele ott el tenyleg sokkal pesszimistabbak mint a kozvetlen kornyezetem.